Fulgore Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2021 Λογικα τελος η προσφορα. Οι τιμες ανεβηκαν και πλεον μπηκε 20% επιστροφη απο eurobank. 1
gpapadakis Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 7 ώρες πριν, Fulgore είπε Λογικα τελος η προσφορα. Οι τιμες ανεβηκαν και πλεον μπηκε 20% επιστροφη απο eurobank. H LG 55 CX OLED 1200€, και η Sony 55 A8 OLED 1120€ με την επιστροφη με καρτες Eurobank στο Πλαισιο. Επεξ/σία 23 Ιανουαρίου 2021 από gpapadakis
Moderators matrixxx Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2021 Moderators Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2021 Εφερα αυτα τα μηνυματα σε νεο θεμα. Να ανοιγετε θεμα, οχι "ασχετα" σχολια σε παλιο τοπικ που αφορα αλλη προσφορα. Οι τιμες που γραφει ο gpapadakis ειναι εμμεσες. Με υπολογισμενη την επιστροφη. Επισης εμμεσα λοιπον, η OLED LG 65BX6 στα 1440€, σκρουτζ απο 1692€. Ελαχιστη στο ιστορικο 1650. Πληρωνεις 1799 αλλα παιρνεις επιστροφη 360€. Eχει και 100αρα δωροεπιταγη απο ο,τι θυμαμαι μεχρι 28-1-2021 απο την LG για επομενη αγορα, οποτε "ακομα πιο εμμεσα" καποιος μπορει να πει πως παει στα 1340€. https://www.plaisio.gr/tileoraseis/tvs/lg-oled-tv-oled65bx6-65-4k-ultra-hd_3558568 https://www.skroutz.gr/s/25485569/LG-OLED65BX6LB-Smart-4K-UHD-65.html?from=catspan 2
giorginho Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2021 8 ώρες πριν, matrixxx είπε Οι τιμες που γραφει ο gpapadakis ειναι εμμεσες. Με υπολογισμενη την επιστροφη. Επισης εμμεσα λοιπον, η OLED LG 65BX6 στα 1440€, σκρουτζ απο 1692€. Ελαχιστη στο ιστορικο 1650. Πληρωνεις 1799 αλλα παιρνεις επιστροφη 360€. Eχει και 100αρα δωροεπιταγη απο ο,τι θυμαμαι μεχρι 28-1-2021 απο την LG για επομενη αγορα, οποτε "ακομα πιο εμμεσα" καποιος μπορει να πει πως παει στα 1340€. Βέβαια πιστεύω ότι θυμάσαι το θέμα που ανέφερες στην αρχή του ποστ σου, όπου η ίδια έβγαινε "έμμεσα" 1300€ (!) και 1500€ η καλύτερη CX6. Τώρα το ποιο "έμμεσα" είναι καλύτερο ας το κρίνει ο καθένας μόνος του απλά να πούμε ότι η τωρινή τιμή, έμμεση η όχι, δεν απέχει πολύ από την αμέσως προηγούμενη, που αφήνει να εννοηθεί το "1340€ από ιστορικό χαμηλό 1650€"😏
Moderators matrixxx Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2021 Moderators Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2021 57 λεπτά πριν, giorginho είπε Βέβαια πιστεύω ότι θυμάσαι το θέμα που ανέφερες στην αρχή του ποστ σου, όπου η ίδια έβγαινε "έμμεσα" 1300€ (!) και 1500€ η καλύτερη CX6. Τώρα το ποιο "έμμεσα" είναι καλύτερο ας το κρίνει ο καθένας μόνος του απλά να πούμε ότι η τωρινή τιμή, έμμεση η όχι, δεν απέχει πολύ από την αμέσως προηγούμενη, που αφήνει να εννοηθεί το "1340€ από ιστορικό χαμηλό 1650€"😏 Καμια σχεση η δωροεπιταγη 400ευρω που ηταν μονο για το πλαισιο, με την επιστροφη 360€ που μπορεις να την χρησιμοποιησεις σχεδον παντου με διαρκεια ενα χρονο, ισως και περισσοτερο αφου λογω covid(κανεις δεν ξερει ποτε θα απαλλαχθουμε απο αυτον) παγωνουν αυτα. Πολυ καλυτερη περιπτωση αυτη τωρα κατ'εμε. Εκεινο ηταν πολυ πιο εμμεσα. Καμια σχεση.
giorginho Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Όπως είπα, αυτό το ξέρει/υπολογίζει ο καθένας για τον εαυτό του. Είχαν πχ ηδη αναφερει αρκετοί οτι θα έκαναν παραγγελία το PS5, το οποίο θα έχει μια αρκετά "σταθερή" τιμή, οπότε με το 400αρι έβγαινε τελικά η tv φθηνότερα από ότι με την "€πιστροφη". Αλλά όπως και να έχει, σίγουρα δεν ειναι "δίκαιο" τη μεν δωροεπιταγή να μην την υπολογίζεις καθόλου, ενώ την "€πιστροφη" στο 100% 🙄. Επεξ/σία 24 Ιανουαρίου 2021 από giorginho
Moderators matrixxx Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2021 Moderators Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2021 1 ώρα πριν, giorginho είπε Όπως είπα, αυτό το ξέρει/υπολογίζει ο καθένας για τον εαυτό του. Είχαν πχ ηδη αναφερει αρκετοί οτι θα έκαναν παραγγελία το PS5, το οποίο θα έχει μια αρκετά "σταθερή" τιμή, οπότε με το 400αρι έβγαινε τελικά η tv φθηνότερα από ότι με την "€πιστροφη". Αλλά όπως και να έχει, σίγουρα δεν ειναι "δίκαιο" τη μεν δωροεπιταγή να μην την υπολογίζεις καθόλου, ενώ την "€πιστροφη" στο 100% 🙄. Γιωργο, ειπα καπου "καθολου την μια" ή "100%"; Οποτε τι δεν ειναι δικαιο; Μονος σου τα λες αυτα. Ειπα οτι ειναι εντελως διαφορετικα πραγματα. Το ενα ηταν για 100 ατομα πχ στο φορουμ, οσα θα ηθελαν να παρουν κατι απο Πλαισιο, αυτο ειναι για 10.000 στο φορουμ που ψωνιζουν βενζινες σουπερ μαρκετ κλπ. Ολα αυτα οπως τα περι PS5 και ποιος θα θελει να το παρει τωρα στα 500 και οχι στα 300 σε 1-2 χρονια αφενος δεν με ενδιαφερει αφου ειναι προσωπικη σταση και αποφαση του καθενος, δεν το εθεσα ουτε σε εκεινο το τοπικ φαντασου, αλλα αφετερου και κυριως δεν αφορουν το παρον θεμα. Αφορουσαν το παλιο. Οποτε ειναι οφτοπικ η κουβεντα που ανοιξες. Δεν την συνεχιζω αλλο. ΥΓ. Μαλλον ολη η "παρανοηση" ξεκινησε απο την λεξη ιστορικο (την οποια βλεπω πως μαλλον ερμηνευεις διαφορετικα απο ο,τι εγω), η οποια ειναι διπλα στο σκρουτζ στο σχολιο μου, μαλλον σου διεφυγε. Ιστορικο σκρουτζ λοιπον ειναι το 1650 αν δεν το καταλαβες. 2 1
angelucky Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2021 41 λεπτά πριν, matrixxx είπε Γιωργο, ειπα καπου "καθολου την μια" ή "100%"; Οποτε τι δεν ειναι δικαιο; Μονος σου τα λες αυτα. Ειπα οτι ειναι εντελως διαφορετικα πραγματα. Το ενα ηταν για 100 ατομα πχ στο φορουμ, οσα θα ηθελαν να παρουν κατι απο Πλαισιο, αυτο ειναι για 10.000 στο φορουμ που ψωνιζουν βενζινες σουπερ μαρκετ κλπ. Ολα αυτα οπως τα περι PS5 και ποιος θα θελει να το παρει τωρα στα 500 και οχι στα 300 σε 1-2 χρονια αφενος δεν με ενδιαφερει αφου ειναι προσωπικη σταση και αποφαση του καθενος, δεν το εθεσα ουτε σε εκεινο το τοπικ φαντασου, αλλα αφετερου και κυριως δεν αφορουν το παρον θεμα. Αφορουσαν το παλιο. Οποτε ειναι οφτοπικ η κουβεντα που ανοιξες. Δεν την συνεχιζω αλλο. ΥΓ. Μαλλον ολη η "παρανοηση" ξεκινησε απο την λεξη ιστορικο (την οποια βλεπω πως μαλλον ερμηνευεις διαφορετικα απο ο,τι εγω), η οποια ειναι διπλα στο σκρουτζ στο σχολιο μου, μαλλον σου διεφυγε. Ιστορικο σκρουτζ λοιπον ειναι το 1650 αν δεν το καταλαβες. @matrixxxΘα βοηθούσε πάντως σαν γνώστης του θέματος τηλεόρασης να προτείνεις κάποια μοντέλα που συνδυαστικά και με την επιστροφη είναι καλές περιπτώσεις. Και δε χρειάζεται νομίζω να εξηγείς τόσο πολύ γιατί είναι καλύτερη προσφορά η επιστροφή χρημάτων και να τα ξοδέψω Ε Γ Ω όταν και όπου θέλω σε σχέση με τη προηγουμενη προσφορά στα 400 ευρω. Οι περισσότεροι εδώ μέσα καταλαβαίνουμε πολύ γρήγορα τις "διάφορες" 😉!!! 1 1
Kzaxas Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2021 12 λεπτά πριν, angelucky είπε @matrixxxΘα βοηθούσε πάντως σαν γνώστης του θέματος τηλεόρασης να προτείνεις κάποια μοντέλα που συνδυαστικά και με την επιστροφη είναι καλές περιπτώσεις. Και δε χρειάζεται νομίζω να εξηγείς τόσο πολύ γιατί είναι καλύτερη προσφορά η επιστροφή χρημάτων και να τα ξοδέψω Ε Γ Ω όταν και όπου θέλω σε σχέση με τη προηγουμενη προσφορά στα 400 ευρω. Οι περισσότεροι εδώ μέσα καταλαβαίνουμε πολύ γρήγορα τις "διάφορες" 😉!!! Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου απλά είναι πάλι για όποιον έχει κάρτα που συμμετέχει στο πρόγραμμα.Νομιζω ότι όλα είναι προσφορές και δεν πρέπει να τις ξεχωρίζουμε,απλά πρέπει να ταιριάζουν στις ανάγκες του καθενός
giorginho Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2021 55 λεπτά πριν, matrixxx είπε Γιωργο, ειπα καπου "καθολου την μια" ή "100%"; Οποτε τι δεν ειναι δικαιο; Μονος σου τα λες αυτα. Ειπα οτι ειναι εντελως διαφορετικα πραγματα. Το ενα ηταν για 100 ατομα πχ στο φορουμ, οσα θα ηθελαν να παρουν κατι απο Πλαισιο, αυτο ειναι για 10.000 στο φορουμ που ψωνιζουν βενζινες σουπερ μαρκετ κλπ. Ολα αυτα οπως τα περι PS5 και ποιος θα θελει να το παρει τωρα στα 500 και οχι στα 300 σε 1-2 χρονια αφενος δεν με ενδιαφερει αφου ειναι προσωπικη σταση και αποφαση του καθενος, δεν το εθεσα ουτε σε εκεινο το τοπικ φαντασου, αλλα αφετερου και κυριως δεν αφορουν το παρον θεμα. Αφορουσαν το παλιο. Οποτε ειναι οφτοπικ η κουβεντα που ανοιξες. Δεν την συνεχιζω αλλο. ΥΓ. Μαλλον ολη η "παρανοηση" ξεκινησε απο την λεξη ιστορικο (την οποια βλεπω πως μαλλον ερμηνευεις διαφορετικα απο ο,τι εγω), η οποια ειναι διπλα στο σκρουτζ στο σχολιο μου, μαλλον σου διεφυγε. Ιστορικο σκρουτζ λοιπον ειναι το 1650 αν δεν το καταλαβες. Σορι αλλά εγω δεν ανοιξα καθολου κουβεντα τυπου "ποια προσφορα ειναι/ηταν καλυτερη", αν ξαναδιαβασεις τα ποστ μου, εσυ το ξεκινησες (εγω ειπα απλα οτι πρεπει να αναφερθει και η πολυ προσφατη προσφορα που δεν "φαινεται" στο σκρουτζ). Προφανως και ξεξαθαρα λοιπον αναφερθηκα μονο στην αναφορα τιμων σκρουτζ, οι οποιες αποκρυπτουν οποιαδηποτε τετοιου ειδους προωθητικη ενεργεια μαγαζιων/εισαγωγεων και προφανως οσο "κακη" κι αν θεωρει καποιος την 400ευρη του Πλαισιου, δεν μπορει σε καμία περιπτωση να μην την συνυπολογιζει, εστω και σε ενα μικρο ποσοστο, ακομα κι αν καποιος καταληξει να παρει με αυτην κατι που υπο αλλες συνθηκες δεν θα επαιρνε καν. Το αν τυχον η δωροεπιταγη ειναι μονο για 100 ατομα "1299€" και για τους αλλους 9.900 (για τους οποιους -συν τους αρχικους 100- η τωρινη προσφορα ειναι με βαση εσενα "1340€") ειναι ξερω γω 1400€ ή 1500€ ή ακομα και 1600€ δεν το ξερω, παντως 1650+€ δεν παιζει να ειναι (και αν καποιος το εθετε ετσι θα ηταν εντελως "αδικο"). Για να μεινω λοιπον on-topic, οπως ειμαι αλλωστε και εξ αρχης: Καθε προσφορα συνοδευεται απο μια τιμη συγκρισης, για να μπορει ο καθενας να κρινει αν αξιζει και ποσο καλη προσφορα ειναι. Συμφωνουμε; Πιστευω πως ναι (ειναι αλλωστε και κανονας). Η αναφορα τοσο στην τωρινη χαμηλοτερη τιμη ενος site συγκρισης τιμων ειναι ενα πολυ καλο εργαλειο και η αναφορα στο ιστορικο χαμηλο κατα τη γνωμη μου επισης. Ο στοχος ομως της αναφορας του ιστορικου χαμηλου δεν μπορει να επιτευχθει σωστα, αν παραλειψουμε μια ακομα καλυτερη προσφορα, η οποια προεκυπτε εμμεσως, μεσω των εν λογω δωροεπιταγων και μαλιστα μεχρι πριν κανα 24ωρο. Για το Πλαισιο τα 400€ ναι μεν θα "μεινουν" στην επιχειριση, ομως ενα σεβαστο κομματι απο αυτα θα ειναι το κοστος του, επομενως βλεπουμε μια "δυναμικη" κατασταση σε ο,τι αφορα το τι ισχυει με το κοστος στο οποιο το μαγαζι δινει ουσιαστικα την tv, ειτε με τον εναν ειτε με τον αλλο τροπο. Εμενα πχ που δε με ενδιαφερει καν να την αγορασω (ωστε να κατσω να εξετασω τι συμφερει καλυτερα εμενα προσωπικα) μου λενε λοιπον αυτα τα δεδομενα οτι αυτην την περιοδο αυτη η τηλεοραση γενικα μοιαζει να παιζει στα 1400€ και οχι στα 1650€-1700€. Τι μας λεει κατ' εμε αυτο; Οτι... Καποιος που ψαχνεται να παρει αμεσα αυτο το μοντελο (ή καποιο αντιστοιχο εντος της προωθητικης) ειναι σιγουρα καλη ευκαιρια να το κανει. Καποιος που εχει "στο προγραμμα" την αγορα τηλεορασης και περιμενει τις εξελιξεις για μενα ειναι σιγουρο οτι δεν χανει τιποτα αν δεν παρει τωρα. Νομιζω οτι αυτα ειναι χρησιμα συμπερασματα για την εν λογω προσφορα, που μια που μπαινουμε στον κοπο να ασχοληθουμε με συγκριτικα τιμων οφειλουμε να παραθεσουμε και να αντιπαραβαλλουμε επιπλεον αυτων και αντιστοιχες "προσφορες" οπου η τελικη τιμη δεν φαινεται τοσο αμεσα οσο στο σκρουτζ και να αφησουμε τον τροπο υπολογισμου της αξιας αυτων στον καθε αναγνωστη (αν τυχον ενδιαφερει καποιον η δικη μου εντελως υποκειμενικη προσεγγιση αυτου του υπολογισμου, για τις συγκεκριμενες προσφορες, θα ελεγα οτι την 400αρα θα την "μοιραζα" 50-50 σε τβ + ο,τι αλλο επαιρνα, ενω για την €πιστροφη εχω εξηγησει παλιοτερα πολυ αναλυτικα πώς την υπολογιζω -- απο εσενα δεν ειδα ακομα "αξιολογηση" της προηγουμενης προσφορας, για την €πιστροφη νομιζω ειναι ξεκαθαρο οτι την μετρας στο 100%, οποτε για να μην νομιζεις οτι σε κατηγορησα για κατι αν θες σκεφτεσαι και απαντας "ποσο κατω ειναι τα 1799€ -360€ -100€ της τωρινης τιμης απο τα 1799€ -400€ -100€ της περασμενης --).
Moderators matrixxx Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2021 Moderators Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2021 39 λεπτά πριν, giorginho είπε απο εσενα δεν ειδα ακομα "αξιολογηση" της προηγουμενης προσφορας Αν ειχες λοιπον διαβασει οσα (πολλα) εγραψα τις προηγουμενες ημερες σε εκεινα τα τοπικ, ισως δεν χρειαζοταν να γραψεις τα σεντονια. Αν θες επιπλεον αναλυση, μονο σε πμ giorginho. Δεν διαφωνω σε αυτα που λες στο τελευταιο σχολιο (εκτος καποιων κρισεων που κανεις), καθε μερα τα γραφω εγω. Συνεχιζουμε ον τοπικ. 1
liakjim Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2021 Πάνω στην ώρα ήρθε η προσφορά. Τσίμπησα την KD55XH8096. Βγαίνει στα 520€. Νομίζω καλά. Ευχαριστώ OP.
Γιάννης Platano Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2021 Αν και εχω χρεωστικη Eurobank ποτε δεν εχω κανει αγορα με επιστροφη 20% Θα παρω μια τηλεοραση απο πλαισιο με αυτη την προσφορα 600 ευρω Στη σελιδα της Eurobank λεει οτι η επιτροφη γινεται αμεσα . Εχει καποιος εμπειρια ;
Moderators matrixxx Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2021 Moderators Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2021 Να βρεις και να διαβασεις τους ορους της σημερινης προωθητικης. Παλια γινοταν αμεσα σε POS, οχι ομως σε πληρωμη μεσω νετ. Τα τελευταια χρονια οριζουν ενα διαστημα ημερων ή και μηνα+ μεχρι να μπουν. Γι αυτο μονο αν διαβασεις ορους αλλα και εμπειριες σε προσφατα θεματα. Δεν υπαρχει λογος για την ερωτηση λοιπον γιατι θα γεμισουμε με πληροφοριες οχι fixed που ηδη υπαρχουν στο φορουμ. 1
Doubt Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2021 Απλά πληρώνεις με την κάρτα σου, δεν χρειάζεται κάτι άλλο. Το ποσό της επιστροφής θα το δεις είτε στο επιστροφή app, είτε στην απόδειξη του POS, την επόμενη φορά που θα αγοράσεις από συνεργαζόμενο κατάστημα π.χ. Σκλαβενίτης. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα