Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παρήγγειλα ένα ανταλλακτικό από Γερμανία ,πακέτο βάρους 40 κιλών και μου το έστειλαν με την dhl.Απο τις 14 Δεκέμβρη έχει κολλήσει στην Ιταλία σύμφωνα με το tracking.Η απάντηση της dhl είναι ότι δεν βρίσκουν το πακέτο.Εχει συμβεί και σε σας?εγώ τι κάνω τώρα?

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Chrisanthi76 είπε

Παρήγγειλα ένα ανταλλακτικό από Γερμανία ,πακέτο βάρους 40 κιλών και μου το έστειλαν με την dhl.Απο τις 14 Δεκέμβρη έχει κολλήσει στην Ιταλία σύμφωνα με το tracking.Η απάντηση της dhl είναι ότι δεν βρίσκουν το πακέτο.Εχει συμβεί και σε σας?εγώ τι κάνω τώρα?

Μπορεί να συμβεί. Μιλάς με την εταιρία από την οποία έγινε η παραγγελία, τους ενημερώνεις και τους ζητάς είτε να σου το στείλουν ξανά είτε να σου επιστρέψουν τα χρήματα. 

Δημοσ.

Το πρόβλημα είναι ότι το αγόρασα από ιδιώτη!Και μάλιστα εγώ κανόνισα την ταχυμεταφορικη για να μου το στείλουν!

Πως ακριβώς έγινε η πληρωμή; Ήταν ασφαλισμένο το δέμα; 

Δημοσ.

Μεταφορά χρημάτων μέσω e-banking!Κσι κλεισαμε ελληνική εταιρεία μεταφορών από Γερμανία-Ελλαδα η οποία κατάλαβα τώρα ότι τα στέλνει με την dhl.Και όχι δεν ήταν ασφαλισμένο δυστυχώς!

Δημοσ.

Μεταφορά χρημάτων μέσω e-banking!Κσι κλεισαμε ελληνική εταιρεία μεταφορών από Γερμανία-Ελλαδα η οποία κατάλαβα τώρα ότι τα στέλνει με την dhl.Και όχι δεν ήταν ασφαλισμένο δυστυχώς!

Δεν υπάρχουν πολλά που μπορείς να κάνεις δυστυχώς. Δεν έχει καμία ευθύνη ο πωλητής εφόσον εσύ κανόνισες τη μεταφορά. Πρέπει να μιλήσεις μαζί τους και να δεις αν υπάρχει κάποια αποζημείωση σε περίπτωση που το πακέτο χαθεί (ίσως εφόσον αυτοί χρησημοποιούν DHL να έχουν κάποια Back2back ασφάλεια πακέτων). Μου φαίνεται παράξενο να έχει χαθεί τόσο μεγάλο πακέτο.. Η ελληνική εταιρία τι σου λέει; 

Δημοσ.

Ότι το ψάχνουν φυσικά!κι εγώ απορώ.Να χάθηκε τόσο μεγάλο πακέτο?Και στα μέιλ με τους Ιταλούς τα ίδια, ψάχνουν κι αυτοί το πακέτο!

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Chrisanthi76 είπε

Ολος ο πλανητης υπολειτουργει.

Βριζετε τις ελληνικες κουριερ,αλλα ΟΛΕΣ οι μεταφορικες εχουν σοβαρα προβληματα αυτη τη στιγμη.

Δημοσ.
1 hour ago, Chrisanthi76 said:

με dhl εκανα παραγγελια απο γερμανια 25 νοεμβρη και παρελαβα πριν 4 ημερες.το tracking ακομα φαινεται γερμανια.δεν σκαναριστηκε πουθενα

Δημοσ.

Εμένα κάποια δέματα με DHL φαίνονται στην Γερμανία ακόμα... Αλλά τελικά τους πήρα και είναι Ελλάδα. Κολλάει το σύστημα, εννοείται και στην gls τα ίδια. 

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Chrisanthi76 είπε

Την προσευχη σου

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Νομίζω αρκετοί μπέρδευουν τα  dhl post(αντίστοιχα έλτα Γερμανίας) me dhl courier.. ακόμη κ αν τα βγάζει το τρακινγκ της κούριερ μπορεί να είναι απλή αποστολή...οδικώς/τρένο εφόσον πήγε ιταλια...δεν πάει να πει ότι είναι εκεί αλλά ότι έφτασε Ελλάδα κ δεν το χουν σκαναρει ακόμη τα ΕΛΤΑ...

βάλε το τρακινγκ κ σε site τύπου 17track parcel app

Επεξ/σία από kage
  • Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...