Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Επειδή περιμένω κάποια στιγμή το PS5, θέλω να προβώ και στην αλλαγή τηλεόρασης μιας και είμαι με μία Samsung του 2010. Αρχικά να αναφέρω ότι δεν με νοιάζουν τόσο τα γραφικά και οι αναλύσεις αλλά τα FPS αν και αυτά τα παίρνω και στην τηλεόραση μου μιας και πιάνει το standard των 60Hz. Κοιτάω γενικά να πάρω σίγουρα 4Κ και θα ήθελα να ρωτήσω αν θα ήταν καλή αγορά μια φθηνή 4K όπως Metz ή Hisense ή και Samsung/LG. Βέβαια επειδή δεν βλέπω και τηλεόραση θα αγόραζα και monitor παρόλα αυτά έχετε να μου προτείνετε κάτι και εσείς; Αρχικά έλεγα για ένα budget κάπου στα 300 ευρώ.  Επίσης να αναφέρω ότι η τωρινή μου τηλεόραση είναι 40 ιντσών οπότε και λόγω χώρου θα χρειαστεί να πάω πάλι περίπου στις ίδιες ίντσες.

Δημοσ.
Στις 23/1/2021 στις 7:47 ΜΜ, DelsinGR είπε

Επειδή περιμένω κάποια στιγμή το PS5, θέλω να προβώ και στην αλλαγή τηλεόρασης μιας και είμαι με μία Samsung του 2010. Αρχικά να αναφέρω ότι δεν με νοιάζουν τόσο τα γραφικά και οι αναλύσεις αλλά τα FPS αν και αυτά τα παίρνω και στην τηλεόραση μου μιας και πιάνει το standard των 60Hz. Κοιτάω γενικά να πάρω σίγουρα 4Κ και θα ήθελα να ρωτήσω αν θα ήταν καλή αγορά μια φθηνή 4K όπως Metz ή Hisense ή και Samsung/LG. Βέβαια επειδή δεν βλέπω και τηλεόραση θα αγόραζα και monitor παρόλα αυτά έχετε να μου προτείνετε κάτι και εσείς; Αρχικά έλεγα για ένα budget κάπου στα 300 ευρώ.  Επίσης να αναφέρω ότι η τωρινή μου τηλεόραση είναι 40 ιντσών οπότε και λόγω χώρου θα χρειαστεί να πάω πάλι περίπου στις ίδιες ίντσες.

Δυστυχως σε μονιτορ αυτο που ζητας δεν υπαρχει. Σε τετοιες ιντσες τα 4k monitor ειναι απλα πολυ πανω απο το budget σου.. Δες απο τι τιμη ειναι στο skroutz για 35+ ιντσες και 4k..https://www.skroutz.gr/c/43/othones-upologiston/f/358629_853353/toulachiston-4k-3840-x-2160-35-kai-ano.html?o=monitor+pc&order_by=pricevat&order_dir=asc

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...