Racerr Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2021 Μόλις τώρα, cumulus είπε Επειδη ειναι αλανια και μορτηδες. αστο ρε φιλε μην ασχολεισαι λιγο πλακα κανουμε για να μη τρελαθουμε και μειναμε πισω...δε πειραζει πως θα πανε μπροστα οι προχωρημενοι 1
StamTheMan Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2021 6 λεπτά πριν, Racerr είπε οκ δεκτο αλλα γτ να γινεται ετσι δε θα επρεπε να τα παρει αμεσως? Ειναι πολυ συχνο.Μη σκας. Μόλις τώρα, Racerr είπε αστο ρε φιλε μην ασχολεισαι λιγο πλακα κανουμε για να μη τρελαθουμε και μειναμε πισω...δε πειραζει πως θα πανε μπροστα οι προχωρημενοι Κρυβεις μεγαλη σοφια παντως,εχω ξεκαρδιστει με αυτα που γραφεις.
Racerr Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2021 1 λεπτό πριν, StamTheMan είπε Ειναι πολυ συχνο.Μη σκας. Κρυβεις μεγαλη σοφια παντως,εχω ξεκαρδιστει με αυτα που γραφεις. εγω πρωτη φορα το ακουω και βλεπω να μου γινεται δεσμευση ενω εχω ξοδεψει αρκετα πχ......χαιρομαι να κανω τους αλλους να γελανε
StamTheMan Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2021 1 λεπτό πριν, Racerr είπε εγω πρωτη φορα το ακουω και βλεπω να μου γινεται δεσμευση ενω εχω ξοδεψει αρκετα πχ......χαιρομαι να κανω τους αλλους να γελανε Ετυχε να μην το δεις,ειναι πραγματικα πολυ συχνο. Εχεις χαρισμα!
Racerr Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, StamTheMan είπε Ετυχε να μην το δεις,ειναι πραγματικα πολυ συχνο. Εχεις χαρισμα! το βλεπω συχνα στο ibanking αλλα επειδη εννοω εχω κανει αρκετες συνναλαγες...λογικα θα φυγει το ποσο αυτο αφου το λαβει ο αλλος.... αν εχω χαρισμα δεν ξερω οπως επισης δ ξερω αν το λες ειρωνικα οπως και να χει προσπαθω να κανω λιγη πλακα σε αυτα που ζουμε Επεξ/σία 23 Ιανουαρίου 2021 από Racerr
StamTheMan Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2021 Μόλις τώρα, Racerr είπε αν εχω χαρισμα δεν ξερω οπως επισης δ ξερω αν το λες ειρωνικα οπως και να χει προσπαθω να κανω λιγη πλακα Οχι οχι,δεν ειρωνευομαι,απλα εδω κανω λιγο πλακα. Εχεις ιδιαιτερο τροπο γραφης παντως. 1
Racerr Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2021 3 λεπτά πριν, StamTheMan είπε Οχι οχι,δεν ειρωνευομαι,απλα εδω κανω λιγο πλακα. Εχεις ιδιαιτερο τροπο γραφης παντως. καλοσυνη σου ..... απλα δεν ξερεις τι περναει ο καθενας απλα ειπα να το εξηγησω πως το λεω γτ θα με περασουν και για καθυστερημενο...τα ρεμπετικα φταινε νιωθω πιο βαρυς..και τα ακουω απο τα 10 και ειμαι 23..καταστραφηκα λες ?
StamTheMan Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2021 Μόλις τώρα, Racerr είπε απλα δεν ξερεις τι περναει ο καθενας απλα ειπα να το εξηγησω πως το λεω γτ θα με περασουν και για καθυστερημενο. Εδω μεσα το πιο ευκολο ειναι να βρεις αρνητικα σχολια. Μόλις τώρα, Racerr είπε καταστραφηκα λες ? Ναι. Και εγω ακουω,επαιζα και μπουζουκι,αλλα δεν βαρυνα τοσο. 1
Racerr Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2021 Μόλις τώρα, StamTheMan είπε Εδω μεσα το πιο ευκολο ειναι να βρεις αρνητικα σχολια. Ναι. Και εγω ακουω,επαιζα και μπουζουκι,αλλα δεν βαρυνα τοσο. ε νταξει μου κατσε βαρυ....γενικα πολυ αρνητισμος αλλα δε βαριεσαι τους συγχωραμε ...ολα εδω θα μεινουν...μυστακιδη ακουω τωρα σκεψου 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις