Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σκέφτομαι για αγορα αυτοκινητου εως 20000 καινουριο η ελαφρως μεταχειρισμένο του 2017 και μετα.

Ειμαι αναμεσα σε

guillieta πετρέλαιο

Kia ceed gt line,

Audi A3 tfsi 

Seat leon,

honda civic,

opel astra.

οποιαδήποτε γνωμη δεκτή.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Skoda Scala gtec - Skoda Kamiq gtec (φυσικό αέριο , εαν σε εξυπηρετεί πρατήριο)

Seat Leon 

Audi A3 

VW Golf

Αλλά το καλύτερο θα ήταν κάνεις μια λίστα με το τι σου αρέσει και να ξεκινήσεις να κλείνεις test drive , γιατί σημασία έχει να σε κερδίσει οδηγικά  το αμάξι κι οχι αισθητικά , έχεις πολλές καλές επιλογές στο όριο που θέτεις 

Επεξ/σία από terry308
Δημοσ.
4 ώρες πριν, terry308 είπε

Skoda Scala gtec - Skoda Kamiq gtec (φυσικό αέριο , εαν σε εξυπηρετεί πρατήριο)

Seat Leon 

Audi A3 

VW Golf

Αλλά το καλύτερο θα ήταν κάνεις μια λίστα με το τι σου αρέσει και να ξεκινήσεις να κλείνεις test drive , γιατί σημασία έχει να σε κερδίσει οδηγικά  το αμάξι κι οχι αισθητικά , έχεις πολλές καλές επιλογές στο όριο που θέτεις 

Τα skoda δε με ξετρελαίνουν. Μ αρεσαν oi guillieta,A3 k leon περισσότερο η αληθεια ειναι

Δημοσ.
3 ώρες πριν, korakios είπε

Και το Leon βγαίνει με φυσικό αέριο 😁

Ε ναι νομιζω όμως ξεφεύγουν κιολας

Δημοσ.

Αν και δεν είναι στην κατηγορία σου απο οσο βλέπω, φιλος πήρε το Peugeot 2008 allure εκδοση με χρηματοδοτικο πρόγραμμα γυρω στα 22.000€.

Δεν έχω άποψη για μηχανολογικά/ηλεκτρολογικα αλλα ειναι κουκλι το ατιμο!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 ώρες πριν, anso είπε

Ε ναι νομιζω όμως ξεφεύγουν κιολας

Φέτος ειδικά ναι, απλά είπες και για μεταχειρισμένο πχ του 19 με 25000χλμ (χωρίς φωτό βέβαια αν είναι δυνατόν)

https://www.car.gr/34922790

με εγγύηση ακόμα

Επεξ/σία από korakios
  • Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, vins είπε

Αν και δεν είναι στην κατηγορία σου απο οσο βλέπω, φιλος πήρε το Peugeot 2008 allure εκδοση με χρηματοδοτικο πρόγραμμα γυρω στα 22.000€.

H Allure ειναι η πιο πλουσια και πιο ακριβη,η Active εχει 20.100€  και συμφωνω,ειναι πολυ ομορφο.Παντως απο θεμα αξιοπιστιας μην το ψαχνεις,τα ιδια σκ@τ@ ειναι ολα.

• Like 1
Δημοσ.

Για να σου πούμε γνώμες, θα βοηθούσε να μας πεις για τι χρήση προορίζεται, εάν κάνεις πολλά χιλιόμετρα, εάν έχεις οικογένεια κτλ.

Δημοσ.
5 ώρες πριν, vins είπε

Κοίτα τα ειδα και το 208 και το 2008  αλλα ωραια μεν αλλα δεν ξετρελαθηκα κιολας

4 ώρες πριν, korakios είπε

Φέτος ειδικά ναι, απλά είπες και για μεταχειρισμένο πχ του 19 με 25000χλμ (χωρίς φωτό βέβαια αν είναι δυνατόν)

https://www.car.gr/34922790

με εγγύηση ακόμα

Δεν ειδα κ άλλα η αλήθεια είναι

16 λεπτά πριν, chriskourou είπε

Για να σου πούμε γνώμες, θα βοηθούσε να μας πεις για τι χρήση προορίζεται, εάν κάνεις πολλά χιλιόμετρα, εάν έχεις οικογένεια κτλ.

Οικογένεια ακομα δεν εχω,το αμαξι που χω εδω και 11 χρονια εχει κανει 180.000 χιλιόμετρα.

11 λεπτά πριν, achilles_g_ είπε

Kia xceed? 

Ωραίο αλλα μπορω να πω το ceed to gt line μ αρεσε περισσότερο

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σύμφωνα με αυτά τα δεδομένα, προσωπικά θα έπαιρνα το Α3. Βέβαια η audi είναι η αγαπημένη μου μάρκα.. Το είχα κάνει test drive πριν 3-4 μήνες και μου άρεσε πάρα πολύ σε όλα, αλλά ανέβηκα λίγο και πήρα το Q3. 

Επεξ/σία από chriskourou
Δημοσ.
12 ώρες πριν, chriskourou είπε

Σύμφωνα με αυτά τα δεδομένα, προσωπικά θα έπαιρνα το Α3. Βέβαια η audi είναι η αγαπημένη μου μάρκα.. Το είχα κάνει test drive πριν 3-4 μήνες και μου άρεσε πάρα πολύ σε όλα, αλλά ανέβηκα λίγο και πήρα το Q3. 

Η αλήθεια ειναι το καινούργιο α3 ειναι απλά υπέροχο.οπως και το Α1 αλλα νομιζω το Α3 με κερδιζει σε γενικές γραμμές οπως και η τζουλιετα.θα τα κανω ευελπιστώ τεστ ντραιβ και τα 2 και οποιο μου κατσει καλύτερα.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...