georgiouu Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2021 εχω ανοιχτη την τοποθεσια παντα και βλεπω οτι δεν εντοπιζει-αποθηκευει ολα τα μερη που επισκεφτηκα ενω παλαιοτερα τα αποθηκευε.οι ρυθμισεις κινητου ειναι παντα ιδιες εχετε παρατηρησει και εσεις κατι τετοιο; ειναι καποιο προσωρινο προβλημα της google ή ειναι προβληματικο το κινητο μου και θελει αλλαγη;
Joshua21 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2021 Όταν λες "τοποθεσία" εννοείς χρονολόγιο? Αν ναι το ίδιο ακριβώς κάνει και σε μένα. Πάντως πρώτη φορά ενεργοποίησα το χρονολόγιο πριν κανα δίμηνο, οπότε δεν μπορώ να συγκρίνω με το πως λειτουργούσε παλιότερα.
georgiouu Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2021 6 λεπτά πριν, Joshua21 είπε Όταν λες "τοποθεσία" εννοείς χρονολόγιο? Αν ναι το ίδιο ακριβώς κάνει και σε μένα. Πάντως πρώτη φορά ενεργοποίησα το χρονολόγιο πριν κανα δίμηνο, οπότε δεν μπορώ να συγκρίνω με το πως λειτουργούσε παλιότερα. ναι αυτο εννοω το χρονολογιο,παλαιοτερα εντοπιζε ολα τα μερη που επισκεφτηκα ενω τωρα ελαχιστα και ελεγα μηπως εφταιγε το κινητο που ετσι και αλλιως θελει αλλαγη γιατι εχει φαει κατι στραπατσα αλλα αν το κανει και σε αλλους μαλλον ειναι θεμα της google
Ukforthemoment Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2021 2 ώρες πριν, georgiouu είπε ναι αυτο εννοω το χρονολογιο,παλαιοτερα εντοπιζε ολα τα μερη που επισκεφτηκα ενω τωρα ελαχιστα και ελεγα μηπως εφταιγε το κινητο που ετσι και αλλιως θελει αλλαγη γιατι εχει φαει κατι στραπατσα αλλα αν το κανει και σε αλλους μαλλον ειναι θεμα της google Τα έχεις όλα ανοιχτά;wifi BT ?
AgiosEfraim Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Μολις παρατηρησα οτι εχω το ιδιο προβλημα απο το 2019. Εκανα αυτο πριν 5 λεπτα και περιμενω να δω αν θα δουλεψει. Η συσκευη μου δεν ηταν τικαρισμενη. support.google.com/maps/thread/13832198?hl=en Επεξ/σία 23 Ιανουαρίου 2021 από AgiosEfraim
NikosKallithea Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2021 Οταν λετε ολα τα μερη τι εννοειται; Πολεις, διαδρομες, μαγαζια, τι;
AgiosEfraim Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε Οταν λετε ολα τα μερη τι εννοειται; Πολεις, διαδρομες, μαγαζια, τι; Ολα, τα παντα, τι διαδρομη ακολουθησες και που μπηκες και καθε μηνα email με τις διαδρομες του μηνα. Επεξ/σία 23 Ιανουαρίου 2021 από AgiosEfraim
NikosKallithea Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2021 Εγω που ταξιδεύω χρόνια ποτε δεν είδα τέτοια ακρίβεια.
Ukforthemoment Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2021 2 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε Εγω που ταξιδεύω χρόνια ποτε δεν είδα τέτοια ακρίβεια. Εγω που το έχω ενεργό ανελλιπώς απο το 2016 συμφωνω.Ακόμα και Αγγλία που έχει πιο πολλά επιβεβαιωμένα σημεία να καταγράψει πάντα κάτι θα λείπει.Πχ σημερα επίσκεψη σε δυο ΣΜ που είναι το ένα δίπλα στο άλλο κατάγραψε μονο το δεύτερο. 1
NikosKallithea Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2021 Επίσης αυτο που μου μου εχει κανει εντυπώσει ειναι οτι πολλες φορες αντι να ακολουθεί την πορεία μου πετάει στον χάρτη μια ευθεια γραμμή ...πχ
Joshua21 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2021 7 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε Επίσης αυτο που μου μου εχει κανει εντυπώσει ειναι οτι πολλες φορες αντι να ακολουθεί την πορεία μου πετάει στον χάρτη μια ευθεια γραμμή Αυτό το κάνει επειδή δεν έχει καταγράψει τα ενδιάμεσα σημεία, μόνο τα δύο στις άκρες της γραμμής.
georgiouu Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2021 ευθειες ναι μου χαραζε και εμενα αλλα παντα κατεγραφε ολα τα μερη που εκανα σταση π.χ. ωρα που εφυγα απο το σπιτι ,πηγα δουλεια,σουπερ μαρκετ,καφε ακομα και ολιγολεπτη σταση για βενζινη (και να μην προσθεσω και το κουλο που ποτε δεν καταλαβα πως το εκανε οτι αλλες φορες με εδειχνε οτι οδηγουσα αυτοκινητο και αλλες φορες μοτοσυκλετα και τις περισσοτερες φορες επεφτε μεσα) σημερα εκανα τουλαχιστον 6 στασεις εχει καταγραψει μονο τις 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα