roula Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2021 Γεια σας, έχω ένα θέμα με το word 2007 ( το οποίο έχει αποσυρθεί από όσο ξέρω , αλλά εγώ αυτό έχω και λειτουργώ). Θέλω να γράψω γράμματα τα οποία θα είναι με διακεκομμένη γραμμή , σαν να έχουν περίγραμμα έτσι ώστε ένα παιδάκι όταν το εκτυπώσω να μπορεί να πατήσει επάνω στη γραμμή αυτή με το μολύβι του και μετά να ζωγραφίσει μέσα σε αυτό. Σαν αυτό για παράδειγμα. Υπάρχει τρόπος; Σκέφτηκα να τα κάνω Bold μαύρα και μετά να πάω στις επιλογές γραμματοσειράς και να τσεκάρω το περίγραμμα αλλά εκεί δεν είχε επιλογές για το στιλ περιγράμματος, έντονο, διπλό, διακεκομμένο ... δεν είχε δηλαδή ό,τι έχει για περιγράμματα πίνακα ή παραγράφου. Όποια βοήθεια δεκτή.
XPHSTOS_ Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2021 Πολύ φοβάμαι ότι γιαυτή την δουλειά θα χρειαστείς κάποιο πρόγραμμα όπως το Illustrator.
roula Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2021 Σε ευχαριστώ! Το βρίσκω κάπου free έστω και ένα μέρος του ;
libereas Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Κάτι απλό που μοιάζει, αλλά με notepad. Δες αν σε βολεύει. play with text.rar Επεξ/σία 23 Ιανουαρίου 2021 από libereas
micos000 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2021 44 λεπτά πριν, roula είπε Σε ευχαριστώ! Το βρίσκω κάπου free έστω και ένα μέρος του ; Δεν είναι free. Δες το Inkscape για free.
accipio Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2021 Στο Word μπορείς να χρησιμοποιήσεις τη λειτουργία WordArt. Δες αυτό το βίντεο. 2
jgeorgiou Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2021 7 ώρες πριν, roula είπε Όποια βοήθεια δεκτή. 3 ώρες πριν, accipio είπε Στο Word μπορείς να χρησιμοποιήσεις τη λειτουργία WordArt. Δες αυτό το βίντεο.
roula Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2021 14 ώρες πριν, accipio είπε Στο Word μπορείς να χρησιμοποιήσεις τη λειτουργία WordArt. Δες αυτό το βίντεο. Το Word το δουλεύω γενικά και το "κουμπάκι" WordArd επίσης αλλά για την παιχνιδιάρικη του ιδιότητα ...και τώρα κόλλησε το μυαλό μου... Έχεις δίκιο γίνεται και από εκει!! Με ξεκολλησες....πολύ χαίρομαι !!! Η καραραντινα φταίει!! 😁😁 Ευχαριστώ πολύ ! 15 ώρες πριν, libereas είπε Κάτι απλό που μοιάζει, αλλά με notepad. Δες αν σε βολεύει. play with text.rar 18 kB · 1 download Ευχαριστώ θα το κοιτάξω και αυτό ! 15 ώρες πριν, micos000 είπε Δεν είναι free. Δες το Inkscape για free. Οκ, θα του ρίξω μια ματιά ! Ευχαριστώ !!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα