LouCi4er Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2021 Παιδια,το μαγαζι απο τις 30 κριτικες εχει 27 αρνητικες.Επειδη εκατσα μια μερα και τις διαβασα ολες,οι 25 απο τις 27 αρνητικες ειναι απο 20 Νοεμβριου και μετα,δλδ Black Friday εποχη και μετα που αρχισε να γινεται της τρελης.Οι πιο πολλες ειναι για καθυστερηση παραδοσης και ολες σε διαστημα 10 ημερων κτλ,πολυ συντομα απο την ημερομηνια παραγγελιας δλδ σε ενα διαστημα που γινοταν ο χαμος.Δεν δικαιολογω το μαγαζι,ουτε συγχωριανος ειμαι αλλα ας μην βιαζομαστε να βγαλουμε συμπερασματα.Εχω παραγγειλει μια 1660 Super απο της 21 Δεκεμβριου,ελεγε νομιζω 30 ημερες για παραδοση,πηρα την Παρασσκευη και μου ειπε μια ευγενεστατη κοπελα οτι ουτε ημερομηνια παραλαβης γνωριζει αλλα ουτε καν αν θα υπαρξει παραλαβη.Μου ειπε να κοιταξω στην σελιδα τους αν με βολευει καποια αλλη καρτα.Σκεφτηκα να της πω ποσο πολυ με βολευει η 580 που εχουν στα 400€ αλλα κρατηθηκα.Να βαλω αρνητικη και εγω?Λες και δεν ξερω την κατασταση που επικρατει. Αντικαταβολη οταν εκανα παραγγελια ειχε,καποια στιγμη μετα την αφαιρεσε.Λογικο αμα επαιρνε 500 παραγγελιες την μερα ολες αντικαταβολη,ποσο κεφαλαιο να εχει και αυτος?Απο την αλλη αυτο με τα τιμολογια που λετε πραγματικα ειναι πολυ σοβαρο,διαφυγοντα κερδη κτλ.Ελεγα και εγω πως στο καλο εχει τοσο χαμηλες τιμες.Οσο παραξενο ειναι καποιος που προσπαθει να υπερασπιστει το μαγαζι,αλλο τοσο παραξενο μου φαινεται καποιοι να προσπαθουν μανιωδως να το συκοφαντησουν.Οποιος πιστευει οτι δεν ειναι αξιοπιστο απλα δεν ψωνιζει,απλα τα πραγματα. 7 1
elpenor Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2021 30 λεπτά πριν, BackFromHell είπε λες και οι υπολοιποι γεννηθηκαμε χθες και δε ξερουμε να ξεχωριζουμε τις fake απο τις πραγματικες κριτικες... Δεν ξέρω τίποτα για το συγκεκριμένο μαγαζί και τις κριτικές του αλλά ξέρω με βεβαιότητα ότι δεν έχει ελπίδα κάποιος να ξεχωρίσει τις fake κριτικές, έχω γνωρίσει ανθρώπους που το έχουν κάνει επιστήμη. 1
Sotols Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2021 Έχω πάρει 2 επεξεργαστές τους τελευταίους 2 μήνες από το μαγαζί. Και τις 2 φορές τον είχα στα χέρια μου στις 2 εβδομάδες. Απόδειξη κανονικά, συσκευασία άριστη και ενημέρωση ότι κάποιος θα περίμενε από αυτοματοποιημενο σύστημα. Οι τιμές του είναι τόσο ανταγωνιστές που βρίσκεις τα ίδια σε μεταχειρισμένα εδώ στο ινσομνια. Τον προτείνω το κύριο και μακάρι να δούμε και άλλα μαγαζιά με τιμές τόσο καλές και ανταγωνιστές όσο στο εξωτερικό και να έχουμε τη νευχαιρια να υποστηρίζουμε μικρά μαγαζιά και όχι μεγάλες αλυσίδες μόνο. Το συνιστώ ανεπιφύλακτα 1
helicoid Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Μήπως έχουμε βγεί λίγο off topic; Εδώ το thread είναι για τον 10700k, οχι για κινέζικα κινητά ή οτιδήποτε άλλο φέρνει γκρι ο τύπος και το πουλάει ξέρω γω. Που δεν τον ξέρω, δεν έχω αγοράσει ποτέ, όντως φαίνεται shady, αλλά πρέπει να στήσω δυο συστήματα για φίλους/γνωστούς και με ψήνει να τους τον βάλω σε αυτήν την τιμή. Ας μιλήσουμε για το συγκεκριμένο κομμάτι μπας και βρούμε καμιά άκρη, γιατί το να μιλάει ο ένας για τοστιέρες, ο άλλος για κινέζικα κινητά, ο τρίτος για τιμολόγια και ο τέταρτος για οτιδήποτε άλλο δεν βγάζει πουθενά. Μπορείτε να ανοίξετε νέο thread συγκεκριμένα για αυτό το μαγαζί κι εκεί ο καθένας είτε να το υπερασπίζεται επειδή είναι γείτονας είτε να το κράζει επειδή είχε/είδε/άκουσε αρνητική εμπειρία. Οπότε ρωτάω ON TOPIC. Για τον συγκεκριμένο CPU παίζει να παιχτεί κάποια στραβή; Δεν ξέρω το καθεστώς εγγυήσεων στους επεξεργαστές γι αυτό ρωτάω. Παίζει λοιπόν ξέρω γω γκρίζα εισαγωγή από Τανζανία κι αν καεί να μην μπορω να βρώ άκρη με την Intel; Ή οποιαδήποτε άλλη στραβή πέρα του γνωστού "δεν το έχουμε τελικά άρα θα πάρεις τα λεφτά πίσω στην κάρτα σου σε 50 μέρες"; Edit: Μπαίνει ο @Fulgore, ρίχνει downvoting επειδή με έχει άχτι από πρόπερσι ξέρω γω από κάποιο αραχνιασμένο thread, αλλά απάντηση καμιά σε όσα ρώτησα. Η επιτομή της σωστής συμπεριφοράς σε ένα forum. Επεξ/σία 24 Ιανουαρίου 2021 από helicoid 1
nikoskon Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2021 36 λεπτά πριν, helicoid είπε Μήπως έχουμε βγεί λίγο off topic; Εδώ το thread είναι για τον 10700k, οχι για κινέζικα κινητά ή οτιδήποτε άλλο φέρνει γκρι ο τύπος και το πουλάει ξέρω γω. Που δεν τον ξέρω, δεν έχω αγοράσει ποτέ, όντως φαίνεται shady, αλλά πρέπει να στήσω δυο συστήματα για φίλους/γνωστούς και με ψήνει να τους τον βάλω σε αυτήν την τιμή. Ας μιλήσουμε για το συγκεκριμένο κομμάτι μπας και βρούμε καμιά άκρη, γιατί το να μιλάει ο ένας για τοστιέρες, ο άλλος για κινέζικα κινητά, ο τρίτος για τιμολόγια και ο τέταρτος για οτιδήποτε άλλο δεν βγάζει πουθενά. Μπορείτε να ανοίξετε νέο thread συγκεκριμένα για αυτό το μαγαζί κι εκεί ο καθένας είτε να το υπερασπίζεται επειδή είναι γείτονας είτε να το κράζει επειδή είχε/είδε/άκουσε αρνητική εμπειρία. Οπότε ρωτάω ON TOPIC. Για τον συγκεκριμένο CPU παίζει να παιχτεί κάποια στραβή; Δεν ξέρω το καθεστώς εγγυήσεων στους επεξεργαστές γι αυτό ρωτάω. Παίζει λοιπόν ξέρω γω γκρίζα εισαγωγή από Τανζανία κι αν καεί να μην μπορω να βρώ άκρη με την Intel; Ή οποιαδήποτε άλλη στραβή πέρα του γνωστού "δεν το έχουμε τελικά άρα θα πάρεις τα λεφτά πίσω στην κάρτα σου σε 50 μέρες"; Edit: Μπαίνει ο @Fulgore, ρίχνει downvoting επειδή με έχει άχτι από πρόπερσι ξέρω γω από κάποιο αραχνιασμένο thread, αλλά απάντηση καμιά σε όσα ρώτησα. Η επιτομή της σωστής συμπεριφοράς σε ένα forum. check below 3 ώρες πριν, 7nisiotis είπε Δε γνωρίζω αλλά αν χρειαστεί εγγύηση, απόδειξη λαμβάνουμε με την αγορά, η Ιντελ προσφέρει κατευθείαν κάλυψη αυτής μέσω αποστολής του τσιπ στο Ευρωπαϊκό τμήμα για RMA. Οπότε έτσι κ αλλιώς καλυμμένοι είμαστε. Για αγορά επεξεργαστή ( ή και ραμ ) φαίνεται safe τουλάχιστον δε χρειάζεται να μπλέξεις με το κατάστημα δηλαδή. Επίσης πιο φθηνά θα σου βγει κ λίγο πιο γρήγορα από το πήγαινε έλα με τα μεταφορικά από και προς το κατάστημα (εξαίρεση οι ντόπιοι κάτοικοι) γιατί δε νομίζω να έχει τμήμα σέρβις ή και πάλι ίσως αργήσει λίγο παραπάνω.
greengroser Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, helicoid είπε Μήπως έχουμε βγεί λίγο off topic; Εδώ το thread είναι για τον 10700k, οχι για κινέζικα κινητά ή οτιδήποτε άλλο φέρνει γκρι ο τύπος και το πουλάει ξέρω γω. Που δεν τον ξέρω, δεν έχω αγοράσει ποτέ, όντως φαίνεται shady, αλλά πρέπει να στήσω δυο συστήματα για φίλους/γνωστούς και με ψήνει να τους τον βάλω σε αυτήν την τιμή. Ας μιλήσουμε για το συγκεκριμένο κομμάτι μπας και βρούμε καμιά άκρη, γιατί το να μιλάει ο ένας για τοστιέρες, ο άλλος για κινέζικα κινητά, ο τρίτος για τιμολόγια και ο τέταρτος για οτιδήποτε άλλο δεν βγάζει πουθενά. Μπορείτε να ανοίξετε νέο thread συγκεκριμένα για αυτό το μαγαζί κι εκεί ο καθένας είτε να το υπερασπίζεται επειδή είναι γείτονας είτε να το κράζει επειδή είχε/είδε/άκουσε αρνητική εμπειρία. Οπότε ρωτάω ON TOPIC. Για τον συγκεκριμένο CPU παίζει να παιχτεί κάποια στραβή; Δεν ξέρω το καθεστώς εγγυήσεων στους επεξεργαστές γι αυτό ρωτάω. Παίζει λοιπόν ξέρω γω γκρίζα εισαγωγή από Τανζανία κι αν καεί να μην μπορω να βρώ άκρη με την Intel; Ή οποιαδήποτε άλλη στραβή πέρα του γνωστού "δεν το έχουμε τελικά άρα θα πάρεις τα λεφτά πίσω στην κάρτα σου σε 50 μέρες"; Edit: Μπαίνει ο @Fulgore, ρίχνει downvoting επειδή με έχει άχτι από πρόπερσι ξέρω γω από κάποιο αραχνιασμένο thread, αλλά απάντηση καμιά σε όσα ρώτησα. Η επιτομή της σωστής συμπεριφοράς σε ένα forum. δεν ξερω φιλος εγω δεν θα το ρισκαρα ...η ιντελ οντως δεχεται τους επεξεργαστες κατευθείαν κάλυψη αυτής μέσω αποστολής του τσιπ στο Ευρωπαϊκό τμήμα για RMA.... αλλα ειναι ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΕΣ ????? η μηπως ειναι απο την μαγευτικη χωρα του ΤΣΙΜΟΥΝΤΙ ...και σου πουν φιλε δεν το δεχομαστε γιατι δεν ειναι ευροπαικος το τι λεει ο καθε συνχωριανος και μη ,,,εμενα προσωπικα δεν με ενδιαφερει ...γιατι εαν γινει μια στραβη εγω θα χασω τα λεφτα μου και οχι αυτοι .... το μαγαζι για εμενα ειναι στην καλυτερη αναξιοπιστο ..δεν μπορει ολες αυτες οι αρνητικες κριτικες να ειναι συνομοσια ... Επεξ/σία 25 Ιανουαρίου 2021 από greengroser 1
Sotols Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2021 10 ώρες πριν, greengroser είπε δεν ξερω φιλος εγω δεν θα το ρισκαρα ...η ιντελ οντως δεχεται τους επεξεργαστες κατευθείαν κάλυψη αυτής μέσω αποστολής του τσιπ στο Ευρωπαϊκό τμήμα για RMA.... αλλα ειναι ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΕΣ ????? η μηπως ειναι απο την μαγευτικη χωρα του ΤΣΙΜΟΥΝΤΙ ...και σου πουν φιλε δεν το δεχομαστε γιατι δεν ειναι ευροπαικος το τι λεει ο καθε συνχωριανος και μη ,,,εμενα προσωπικα δεν με ενδιαφερει ...γιατι εαν γινει μια στραβη εγω θα χασω τα λεφτα μου και οχι αυτοι .... το μαγαζι για εμενα ειναι στην καλυτερη αναξιοπιστο ..δεν μπορει ολες αυτες οι αρνητικες κριτικες να ειναι συνομοσια ... Και εμεις που αγορασαμε και δεν ειχαμε κανενα θεμα δεν μετραμε δηλαδη ? Το μαγαζατορα δεν τον γνωριζω , ουτε και θελω να τον μαθω , αλλα απο τη στιγμη που πουλαει ενα προιον στην καλυτερη τιμή της αγοράς , σε ευρωπαικα επίπεδα γιατι να μην τον στηριξω ? 2 προσφατες αγορές μου επιβεβαιώνουν ότι είναι σωστός επαγγελματίας με άμμεση αποστολή της παραγγελίας και ενημέρωση μας. Τωρα εαν και εαν και αμα ....μπορεις να πληρώσεις ενα 20-30% χαράτσι για το ιδιο προιον και να πιστεύεις ότι εκανες την καλύτερη αγορά ! Τα αρνητικά σχόλεια δεν έχουν να κανουν με την εγγυηση του καταστήματος εαν δεν κάνω λάθος. Εαν υπαρξει θεμα με την εγγυηση υπαρχουν τροποι να την διεκδικησεις, αλλα αυτο μπορεί να συμβεί με τον καθε προμηθευτή. Αυτά απο κάποιον που δεν ειναι συντοπίτης , εχω κάνει αγορές και θα ξανακάνω στο μέλλον απο τη στιγμή που τα αγοράζω στη ζελατίνα τους, ενώ πας στο insomnia για παραδειγμα και τα βρίσκεις στην ίδια τιμή μεταχειρισμένα μηνών και ενος έτους 5
Προτεινόμενες αναρτήσεις