KapaEpsilon Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Πρόσφατα έκανα παραγγελία από μαγαζί με παρόμοιες κριτικές και από τις καλύτερες τιμές της αγοράς. Οι αξιολογήσεις ειδικά τον τελευταίο καιρό(μιλάω για αξιολογήσεις από λίγο πριν Black Friday) που έχουν να κάνουν με καθυστέρηση παράδοσης δεν είναι για να τις παίρνεις σοβαρά. Και εξηγούμαι. Υπάρχει θέμα μεταφορίκων, είτε στο κατάστημα να παραλάβει τα προιόντα που παραγγείλαμε, είτε από το κατάστημα για να παράδωσει τις παραγγελίες στην εκάστοτε κούριερ, είτε από την κούριερ να παραδώσει την παραγγελία σε εμάς, και όλο αυτό επερεάζει τους χρόνους που θα παραδωθεί το προιόν σε εμάς. Βάλτε σε όλη αυτην την κατάσταση ο,τι τα μαγαζιά με τις καλύτερες τιμές έχουν προμηθευτές που σου λένε θα κάνει 10+ μέρες να έρθει στο μαγαζί το προιόν και η καθυστέρηση ανεβαίνει. Αυτό βέβαια δεν υσχίει σε όλα τα προιόντα. Από την άλλη προσωπικά ρίχνω μαύρο σε μαγαζιά όπως ένα κίτρινο με παραρτήματα σε όλη την ελλάδα, που ένω έχουν διαθεσιμότητα, η συλλογή των προίοντων λόγο μειωμένων εργατικών χεριών παίρνει παραπάνω από βδομάδα. Δηλαδή έχουν το προιόν διαθέσιμο, αλλά δεν έχουν κόσμο να ανταπεξέλθει στις παραγγελίες. Και τελικά έρχεται το ερώτημα, τι θέλουμε άμεση παράδοση σε χειρότερη τιμή, που και αυτό δεν είναι σίγουρο. Ή αργοπορημένη παράδοση στην καλύτερη τιμή. Και συμφωνώ με τον φίλο ότι στηρίζουμε μικρά μαγαζιά ειδικά στην επαρχεία! Επεξ/σία 23 Ιανουαρίου 2021 από KapaEpsilon 2
Aias Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2021 αν και η τιμη ειναι πολυ καλη θα ελεγα οτι σε καιρο βγαινει η 11 σειρα που θα εχει βελτιωσεις.
Choutas Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2021 Όταν είχε βγει σκάνδαλο ότι υπήρχε σκρουτζομάγαζο που δεν εκδέδιδε τιμολόγια δεν ήταν αυτό το συγκεκριμένο ή τόσο ταραγμένα τα έχω στο μυαλό μου;
Vasilius Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2021 54 λεπτά πριν, Choutas είπε Όταν είχε βγει σκάνδαλο ότι υπήρχε σκρουτζομάγαζο που δεν εκδέδιδε τιμολόγια δεν ήταν αυτό το συγκεκριμένο ή τόσο ταραγμένα τα έχω στο μυαλό μου; https://techingreek.com/skroutz-tragikes-katastasis-dichnoun-ikona-dialysis/ 1
M4tR1x Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Νομίζω ότι το JMC κάνει την περίοδο ιδανική για αγορά επεξεργαστή. 10700k 307 , 10700kf 283 , 10850k 375.. Αν και εν αναμονή της 11ης σειράς νομίζω πως αξίζει. Edit: Δεν θα ξεχάσω τα 270ευρώ του 6600k.. Αλλάζουν οι εποχές. Επεξ/σία 23 Ιανουαρίου 2021 από M4tR1x
Batadoum Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2021 9 ώρες πριν, pantelikas είπε Έχει πολλά προϊόντα στην καλύτερη τιμή της αγοράς και με προβληματίζει. Αν έχει κάποιος εμπειρία με το κατάστημα ας μας βοηθήσει. Είναι η κλασσική κομπίνα που κάνουν και τρώνε τον ΦΠΑ μέσω Βουλγαρίας etc .
nikoskon Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2021 2 ώρες πριν, Batadoum είπε Είναι η κλασσική κομπίνα που κάνουν και τρώνε τον ΦΠΑ μέσω Βουλγαρίας etc . Δεν ισχύει αυτό που υπέθεσες και ποστάρισες ως δεδομένο.
Batadoum Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2021 17 λεπτά πριν, nikoskon είπε Δεν ισχύει αυτό που υπέθεσες και ποστάρισες ως δεδομένο. Ξέρω τι λέω , είναι πολλά Σκρουτζομαγκαζα σαν αυτό . Τους καταλαβαίνεις κυρίως με την 30+ μέρες διαθεσιμότητα και πως πουλάνε κινητά . Έχουν φάει ΦΠΑ για 10 γενιές .
youraccount Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2021 Ποιος ο λόγος ένα τίμιο μαγαζί να μην πουλάει με τιμολόγιο? Κανένας.
MoviemakerGr Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Έχω κάνει Τρεις παραγγελίες και οι δυο έχουν ολοκληρωθεί σωστά, η μια δεν ολοκληρώθηκε και δεν ειχα ενημέρωση,τους κάλεσα γιατι είχα προπληρώσει και μου ζήτησαν ενάμιση μήνα ακόμα για να την εκτελέσουν παραπάνω απο το συμφωνηθέν.. μου επέστρεψαν τα χρήματα με μικρή καθυστέρηση,αφου φυσικά την ακύρωσα επειδη κατάλαβα οτι και τον ενάμιση μηνα να έδινα θα ηταν παλι αμφίβολο.. Το ένιωσα δηλαδη οταν εχει περάσει ενας μηνας και σου λένε άλλον ενάμιση και αυτοι παρακαλάνε να ακυρώσεις.. δεν εχω χρειαστεί after sales service που εκεί κρίνονται τα σωστά μαγαζιά κ όχι στην τιμή, επίσης δεν ισχύει η αντικαταβολή στα Τιμολόγια,(σπαστικό) και αν χρησιμοποιήσεις Pay Pal χάνεται η καλή τιμή.. Επεξ/σία 24 Ιανουαρίου 2021 από MoviemakerGr
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Εντυπωσιακα πολλες οι κακες κριτικες για το μαγαζι αυτο σε οτι social media εχει function κριτικων, για να το εκθειαζει κανεις εδω μεσα με τετοιο παθος και σιγουρια απλα επειδη ειναι συγχωριανος με τον ιδιοκτητη και δεν ετυχε να αντιμετωπισει ποτε προβλημα (5 posts so far απο το ιδιο ατομο, πιστευω πως ενα αρκουσε...). ΥΓ. Τιμολογιο τελικα θα μας πεις γιατι δεν κοβει ο... 500% αξιοπιστος συγχωριανος; Ειναι κατι αλλο περα απο το πασιφανες...; Επεξ/σία 24 Ιανουαρίου 2021 από BackFromHell
nikoskon Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, BackFromHell είπε Εντυπωσιακα πολλες οι κακες κριτικες για το μαγαζι αυτο σε οτι social media εχει function κριτικων, για να το εκθειαζει κανεις εδω μεσα με τετοιο παθος και σιγουρια απλα επειδη ειναι κοντοχωριανος με τον ιδιοκτητη και δεν ετυχε να αντιμετωπισει ποτε προβλημα (5 posts so far απο το ιδιο ατομο, πιστευω πως ενα αρκουσε...). +1 φτάσαμε τα 6. Απλά όταν διαβάζω αβάσιμα πράγματα δεν μπορώ να μην απαντήσω. Μα να πουλάει κάτι κάποιος φθηνά και με εγγύηση και να ασχολούμαστε με το παρελθόν και με στημένες κριτικές ή αν τα φέρνει με τριγωνική και δεν ξέρω γω τι. Του χαρίζαν γάιδαρο και τον κοίταγε στα δόντια. Είναι ξεκάθαρο πως δεν έχει μεγαλώσει σε επαρχία και δεν ξέρεις. Δεν διαδραματίζονται όλα στην ζωή μέσα από την οθόνη του PC σου. Επεξ/σία 24 Ιανουαρίου 2021 από nikoskon
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 12 λεπτά πριν, nikoskon είπε +1 φτάσαμε τα 6. Απλά όταν διαβάζω αβάσιμα πράγματα δεν μπορώ να μην απαντήσω. Μα να πουλάει κάτι κάποιος φθηνά και με εγγύηση και να ασχολούμαστε με το παρελθόν και με στημένες κριτικές ή αν τα φέρνει με τριγωνική και δεν ξέρω γω τι. Του χαρίζαν γάιδαρο και τον κοίταγε στα δόντια. Στο google παντως οι κριτικες δε δειχνουν και τοσο στημενες οσο θα ηθελες/ισχυριζεσαι οτι ειναι. Αντιθετως πολλες ειναι απο ατομα με πλουσιο ιστορικο κριτικων, δηλαδη νορμαλ προφιλ κι οχι accounts που δημιουργηθηκαν για να διαβαλλουν ενα μαγαζακι στο Καρπενησι... Ειναι επισης επωνυμες και αναφερονται σε πολυ συγκεκριμενα γεγονοτα, για τα οποια δεν υπαρχει καν απαντηση απο το...αξιοπιστο αυτο μαγαζι του συντοπιτη σου, που ουτε τιμολογια δεν κοβει... Η οταν υπαρχει απαντηση αυτη κινειται -κατα συμπτωση- στα ιδια πλαισια με τις δικες σου απαντησεις, οτι προκειται δηλαδη για συκοφαντιες, οτι υπαρχει συνομωσια εναντιον του Καρπενησίου απο καποιες σκοτεινες δυναμεις, οτι το μαγαζι ειναι παλιο (αρα και σοβαρο-ωραια λογικα αλματα) κι οτι "οσα δε φτανει η αλεπου", επειδη τον ζηλευουν... Υποψιν οτι αυτα, ειναι οι απαντησεις σε δυσαρεστημενους πελατες του που ψαχνουν να βγαλουν μια ακρη μαζι του... Δε θα θελα, ως πελατης, να βρεθω σε τετοια θεση για 5-10 ευρω. Και δεν θα βρεθω ΥΓ. Παραπονα γιναν και στο παρον θρεντ παρεπιπτοντως, Επεξ/σία 24 Ιανουαρίου 2021 από BackFromHell
7nisiotis Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Δε γνωρίζω αλλά αν χρειαστεί εγγύηση, απόδειξη λαμβάνουμε με την αγορά, η Ιντελ προσφέρει κατευθείαν κάλυψη αυτής μέσω αποστολής του τσιπ στο Ευρωπαϊκό τμήμα για RMA. Οπότε έτσι κ αλλιώς καλυμμένοι είμαστε. Για αγορά επεξεργαστή ( ή και ραμ ) φαίνεται safe τουλάχιστον δε χρειάζεται να μπλέξεις με το κατάστημα δηλαδή. Επίσης πιο φθηνά θα σου βγει κ λίγο πιο γρήγορα από το πήγαινε έλα με τα μεταφορικά από και προς το κατάστημα (εξαίρεση οι ντόπιοι κάτοικοι) γιατί δε νομίζω να έχει τμήμα σέρβις ή και πάλι ίσως αργήσει λίγο παραπάνω. Επεξ/σία 24 Ιανουαρίου 2021 από 7nisiotis 1
Vasilius Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2021 49 λεπτά πριν, nikoskon είπε +1 φτάσαμε τα 6. Απλά όταν διαβάζω αβάσιμα πράγματα δεν μπορώ να μην απαντήσω. Μα να πουλάει κάτι κάποιος φθηνά και με εγγύηση και να ασχολούμαστε με το παρελθόν και με στημένες κριτικές ή αν τα φέρνει με τριγωνική και δεν ξέρω γω τι. Του χαρίζαν γάιδαρο και τον κοίταγε στα δόντια. Είναι ξεκάθαρο πως δεν έχει μεγαλώσει σε επαρχία και δεν ξέρεις. Δεν διαδραματίζονται όλα στην ζωή μέσα από την οθόνη του PC σου. Είπες την άποψη σου μια φορά και αρκεί, προς τι η προσπάθεια επιβολής της γνώμης σου; Όπως είπε ένας παραπάνω, δεν υπάρχει λόγος εν έτη 2021 να μην κόβει τιμολόγιο κανείς (δλδ δικαιολογείες για τεχνικά προβλήματα klein) , αλλά επειδή κάνουμε κουβέντα -> https://computersgr.wordpress.com/2018/04/20/pol1150-arthro39a-skroutz-timologia/ . Ο κόσμος ξέρει να διαβάζει τα forum και να κατανοεί -> αξιολογήσεις στο internet vs "τυχαίος σε ένα forum που λέει "ασχολούμαστε με το παρελθόν και με στημένες κριτικές ή αν τα φέρνει με τριγωνική και δεν ξέρω γω τι ", και να σκεφτεί τι σημαίνει να είναι κανείς τίμιος επαγγελματίας (άρα και άνθρωπος) άρα και να μην φοροδιαφεύγει κτλ. διότι όταν κανείς είναι πονηρός, δεν είναι σε ένα θέμα μόνο, εγώ αυτό έχω μάθει στην ζωή μου. 5
Προτεινόμενες αναρτήσεις