Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 37
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

εχει καποιος απο εδω εμπειρια για το καταστημα;γιατι πολλες φορες εχω δει να εχει τη καλυτερη τιμη σε διαφορα προιοντα με μεγαλη αναμονη βεβαια αλλα δεν ειδα σχολιο για την αξιοπιστια

Δημοσ.
Μόλις τώρα, bymas είπε

εχει καποιος απο εδω εμπειρια για το καταστημα;γιατι πολλες φορες εχω δει να εχει τη καλυτερη τιμη σε διαφορα προιοντα με μεγαλη αναμονη βεβαια αλλα δεν ειδα σχολιο για την αξιοπιστια

αγόρασα πριν 1 μήνα, μια μητρική από το κατάστημα. Ο χρόνος παράδοσης είναι αυτός που αναφέρουν.

Συσκευασία πολύ καλή. Άσχετα αν έκανε 15 μέρες να μου την παραδώσει η ACS :P

• Thanks 1
Δημοσ.

Έχει πολλά προϊόντα στην καλύτερη τιμή της αγοράς και με προβληματίζει. Αν έχει κάποιος εμπειρία με το κατάστημα ας μας βοηθήσει.

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, bymas είπε

Εγώ πήρα τον 5600Χ από εκεί 325. Έχουν τη δικιά μου ψήφο εμπιστοσύνης

• Thanks 1
Δημοσ.

Για το μαγαζί τα έχουμε πει! Ο ιδιοκτήτης δραστηριοποιείται ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ στο Καρπενήσι και το μαγαζί είναι μια χαρά!
Στηρίχτε και κανένα μαγαζί της επαρχίας και ας μην έχει τις καλύτερες τιμές, που εδώ βέβαια έχει την καλύτερη τιμή.

Ψωνίζουμε ΑΦΟΒΑ από JMC tech.

Καρπενησιώτης είμαι, trust me.

• Like 3
  • Thanks 1
Δημοσ.

Το μαγαζι ηταν στο σκρουτζ αλλα τωρα μονο bestprice, δε ξερω αν εκανε καποια exclusive συμφωνια η αν το εδιωξε το σκρουτζ για καποιο λογο. Δεν εχω αγορασει τιποτα απο κει ακομα γιατι και εγω ειμαι λιγο καχυποπτος για τις τιμες του.

• Like 2
Δημοσ.

να ρωτήσω μιας και  βλέπω μια ροπή προς τους ryzen, σε σχέση με 5600x για davinci resolve και gaming τι λέει? και από μητρικές τι διαλέγουμε?

Δημοσ.

Κακό πράγμα η καχυποψία. Αλλά καλό για εμάς που αγοράζουμε σε καλύτερες τιμές. :)

Τέσπα. Το μαγαζί είναι κομπλέ. Νομίζω ούτε Paypal έχει. Οι λόγοι καθαρά οικονομικοί/προμηθειών. Επαρχία γαρ. Δεν το κατηγορώ γιατί το ξέρω.
Αλλά θα  το ξαναπώ, πάρτε ένα τηλ και μιλήστε με το μαγαζί, δεν δαγκώνει. :)

Η τιμή είναι όντως καλή αλλά με τις τιμές που έχουν αυτή την περίοδο οι GPU δεν μας βλέπω για αναβάθμιση.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

PayPal έχει άλλα χρεώνει καμιά 10αρα ευρώ. Σε πείραμα έτσι για να δω πχ στον 10850Κ είχε +15με Pp

6 λεπτά πριν, nikoskon είπε

Paypal

Κοίταξα ΜΠΑΣ και είχε καμία καρτουλα αλλά μάταια

Screenshot_20210123-135245.jpg

Επεξ/σία από 7nisiotis
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγω ειχα παρει εξωτερικο σκληρο δισκο σε πολυ καλη τιμη και ολα ηταν μια χαρα κ σε πολυ καλη συσκευασια.

Επεξ/σία από Dannie
  • Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, 7nisiotis είπε

PayPal έχει άλλα χρεώνει καμιά 10αρα ευρώ. Σε πείραμα έτσι για να δω πχ στον 10850Κ είχε+18 με Pp

Το απέφυγε για λόγους προμήθειας πάντως. Άρα τώρα έχει με την ανάλογη διαφορά. Λογικό.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...