killer karaoke Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2021 καλησπερα θα ηθελα να κανω την εξης ερωτηση ( οποιος μπορει ας με βοηθησει). Εστειλα πριν κατι μερες το χβοχ κοτρολλερ στα κεντρικα της μιρκοσοφτ για επισκευει-αντικατασταση, μ ειπε ο υπευθυνος ελλαδος παει για αντικαταστη και οτι μπορω αμα θελω μεσο του λογαριασμου μικροσοφτ να βλεπω την πορεια του κοτρολλερ . Σημερα το πρωι μ ηρθε μνμ οτι η παραγγελια μ ακυρωθηκε και ρωταω τωρα εγω αυτη ειναι η διαδικασια η κατι πηγε στραβα? κ εχω κ 2 εικονες για να καταλαβεται καλυτερα. ευχαριστω πολυ!!!
Nik1239 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2021 40 λεπτά πριν, killer karaoke είπε καλησπερα θα ηθελα να κανω την εξης ερωτηση ( οποιος μπορει ας με βοηθησει). Εστειλα πριν κατι μερες το χβοχ κοτρολλερ στα κεντρικα της μιρκοσοφτ για επισκευει-αντικατασταση, μ ειπε ο υπευθυνος ελλαδος παει για αντικαταστη και οτι μπορω αμα θελω μεσο του λογαριασμου μικροσοφτ να βλεπω την πορεια του κοτρολλερ . Σημερα το πρωι μ ηρθε μνμ οτι η παραγγελια μ ακυρωθηκε και ρωταω τωρα εγω αυτη ειναι η διαδικασια η κατι πηγε στραβα? κ εχω κ 2 εικονες για να καταλαβεται καλυτερα. ευχαριστω πολυ!!! Νομίζω θέλουν να σου δώσουν τα λεφτά πίσω αλλά δεν είμαι σίγουρος πάρε ένα τηλεφωνο και ρώτα
killer karaoke Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2021 1 ώρα πριν, Nik1239 είπε Νομίζω θέλουν να σου δώσουν τα λεφτά πίσω αλλά δεν είμαι σίγουρος πάρε ένα τηλεφωνο και ρώτα μονο στην ελλαδα ειναι κλειστα ΣΚ. 😇
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα