Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα παιδια! Πραγματικα αν καποιος έχει την καλοσύνη να μου απαντήσει σε κατι γιατί καιγομαι.

Εχω εξεταστικη και χαλασε ο φορτιστης μου, μολις παρήγγειλα αυτον εδω

http://www.cosmodata.gr/product/261008/?fbclid=IwAR0aehmTcxsHzsQ70STu2qXNStkeKRy3HFMqHAqqWRfdXL9duI-_OHa9ObM#1

Ειναι οκ για τον λαπτοπ μου; Εχω fujitsu και ο πρωτοτυπος γραφει output 19V και input 100-240 V

Καποιος υπαλληλος μου χε πει παλια πως αν βαλεις λαθος φορτιστη μεχρι και να καει το λάπτοπ σου υπαρχει περίπτωση!

Μπορει να με διαφωτίσει καποιος;

Αλλα ο δικος μου φορτιστης λεει 19V=3,42 Α, ενω αυτος που μολις πηρα λεει πως κανει για FUJITSU 19V 4.7A

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, snbblp είπε

Εντάξει είναι, μην τον φοβάσαι.

Σε ευχαριστω πολυ! 

Μολις ηρθε! Δεν κανει στο λαπτοπ μου το βύσμα δυστυχως!!! :( 

• Like 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, artist1 είπε

Σε ευχαριστω πολυ! 

Μολις ηρθε! Δεν κανει στο λαπτοπ μου το βύσμα δυστυχως!!! :( 

Μα καλά αγόρασες φορτιστή χωρίς να δεις αν κάνει μόνο v και A έψαξες;

• Like 1
Δημοσ.
23 hours ago, artist1 said:

Καλημέρα παιδια! Πραγματικα αν καποιος έχει την καλοσύνη να μου απαντήσει σε κατι γιατί καιγομαι.

Εχω εξεταστικη και χαλασε ο φορτιστης μου, μολις παρήγγειλα αυτον εδω

http://www.cosmodata.gr/product/261008/?fbclid=IwAR0aehmTcxsHzsQ70STu2qXNStkeKRy3HFMqHAqqWRfdXL9duI-_OHa9ObM#1

Ειναι οκ για τον λαπτοπ μου; Εχω fujitsu και ο πρωτοτυπος γραφει output 19V και input 100-240 V

Καποιος υπαλληλος μου χε πει παλια πως αν βαλεις λαθος φορτιστη μεχρι και να καει το λάπτοπ σου υπαρχει περίπτωση!

Μπορει να με διαφωτίσει καποιος;

Αλλα ο δικος μου φορτιστης λεει 19V=3,42 Α, ενω αυτος που μολις πηρα λεει πως κανει για FUJITSU 19V 4.7A

ta volt να ειναι ιδια.παραπανω ampere δεν ειναι θεμα.

• Like 2
Δημοσ.

Οι προϋποθέσεις είναι βασικά τρεις:
1. ίδια volts
2. ίδια πολικότητα και μέγεθος στο βύσμα
3. ίδια ή περισσότερα ampers.

• Like 1
Δημοσ.
Στις 24/1/2021 στις 3:21 ΜΜ, snbblp είπε

Οι προϋποθέσεις είναι βασικά τρεις:
1. ίδια volts
2. ίδια πολικότητα και μέγεθος στο βύσμα
3. ίδια ή περισσότερα ampers.

δεν εκανε το βύσμα! Αυτο πως θα μπορουσα να το ξερα πριν τον παραγγειλω; Το αναγραφει καπου και δεν το βλεπω;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δυστυχώς οι πληροφορίες για τους φορτιστές είναι πολλές φορές ελλιπείς. Ψάχνεις στη σελίδα του προϊόντος αν αναφέρεται συγκεκριμένα το δικό σου laptop, το μοντέλο, κάποιο part number. Καλύτερα να είχες πάρει κάποιο universal από αυτά που έχουν πολλά βύσματα και ταιριάζουν παντού.

Aυτό εδώ https://www.fortistis.gr/fujitsu-siemens-20v-3-25a-65w-ac-adapter.html  λέει και το plug size και τα part numbers που ταιριάζουν. Aν έδινες από την αρχή το μοντέλo,  κάποιος θα σου εβρισκε αυτό που χρειάζεσαι.

Επεξ/σία από fujitsuA530
επαναδιατύπωση, πρόσθεση link
Δημοσ.
1 ώρα πριν, artist1 είπε

δεν εκανε το βύσμα! Αυτο πως θα μπορουσα να το ξερα πριν τον παραγγειλω; Το αναγραφει καπου και δεν το βλεπω;

Αυτός που πήρες γράφει για Acer λαπτοτ εσύ έχεις fujitsu λογικό το βρίσκω να μην κάνει 

Δημοσ.
28 λεπτά πριν, chios είπε

Αυτός που πήρες γράφει για Acer λαπτοτ εσύ έχεις fujitsu λογικό το βρίσκω να μην κάνει 

Πηρα τον πρωτότυπο τελικα και αυτον θα κανω απο εδω και περα, γιατι μια φορα ειχα παρει εναν international απο το πλαισιο και ενω εκανε ενα απο τα βυσματα ο φορτιστης τους μου ελιωσε το υλικο γυρω γυρω απο το βυσμα και εκανε ζημια μεσα στο λαπτοπ και αναγκαστηκα να το φτιαξω! 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...