jj8 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Στις 26/1/2021 στις 3:39 ΜΜ, peseia είπε Μια από τα ίδια και εδώ. Έχω κάνει την παραγγελία από το αμαζον στις 9 Ιανουαρίου και μου γράφει ότι πρέπει να φτάσει σήμερα. Βέβαια όταν πάω να τσεκάρω την παραγγελία γράφει ακόμα Dispatched αλλα δε φτάνει ποτέ στο Out for delivery. Τους έστειλα και εγώ και μου είπαν ότι δεν εντοπίζεται το δέμα γιατί έχω επιλέξει υπηρεσια χωρίς ιχνηλατηση. Μέχρι τώρα δεν έχω καταφέρει να βρω άκρη. Μου είπαν να περιμένω μέχρι τις 2 του Φλεβάρη και αν δε φτάσει μέχρι τότε θα μου επιστρέψουν τα λεφτά. Η αποστολή..το τρακινγκ απο amazon ηταν με RMLGB? Θυμάσαι; Επεξ/σία 16 Φεβρουαρίου 2021 από jj8
Mimi10 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2021 23 ώρες πριν, Ather είπε @Mimi10 Το RMLGB δεν έχει tracking. Το I-parcel αν και έχει τον τελευταίο καιρό τουλάχιστον έπρεπε να πάρεις τηλέφωνο για να μάθεις την τύχη του δέματος. Ψάχνεις δέμα από I Parcel? Όχι, από RMLG δυστυχώς απλά νόμιζα πως το i-parcel κάπως σε βοηθούσε να το κανεις track. Ευχαριστώ πάντως!
vagkap Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2021 Στις 30/1/2021 στις 5:26 ΜΜ, vagkap είπε Τα ίδια και εγω. 3 αντικείμενα απο Amazon.de. Αποστολή από Αγγλία με RMLGB (πωλητής Amazon EU S.a.r.L.). To tracking # δεν μπορω να κανω ιχνηλατηση πουθενα. Εαν ειναι να περασουν τελωνειο δεν θα παραλαβω. Για τους ενδιαφερόμενους: Επικοινώνησα σημερα για την παραγγελια μου με amazon.de (μεσω chat). Το πακέτο ήταν για παράδοση 5/2 μετα 11/2 και σημερα 18/2 επικοινώνησα. Μου είπε οτι θα μου κάνει refund (χωρις να το ζητησω) και στην ερώτηση μου τι γίνεται εάν ερθει κάποια στιγμή το πακετο, μου απάντησε να το κρατήσω.
Ather Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Σήμερα ήρθε και το δεύτερο δέμα. Πέρασε από τελωνείο αλλά δεν χρεώθηκα κάτι. Είχα μόνο βιβλία. Συμπέρασμα: Τα πακέτα αργούν αλλά τελικά φτάνουν. Επεξ/σία 23 Φεβρουαρίου 2021 από Ather
Bornz0r Δημοσ. 9 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2021 Σήμερα παρέλαβα το βιβλίο που αγόρασα στις 11 Ιανουαρίου 2021 απο Amazon DE. Όντως απο ότι φαίνεται τα δέματα έρχονται απλά με τεράστια καθυστέρηση.
vagkap Δημοσ. 10 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2021 Εγώ ακόμα δεν έχω παραλάβει τα είδη που παρήγγειλα 29/1. Μου έχουν επιστραφεί τα χρήματα. Θα περιμένω λίγες μέρες ακόμα πριν τα παραγγείλω ξανά.
Ather Δημοσ. 10 Μαρτίου 2021 Μέλος Δημοσ. 10 Μαρτίου 2021 1 ώρα πριν, vagkap είπε Εγώ ακόμα δεν έχω παραλάβει τα είδη που παρήγγειλα 29/1. Μου έχουν επιστραφεί τα χρήματα. Θα περιμένω λίγες μέρες ακόμα πριν τα παραγγείλω ξανά. Θα έλεγα να περιμένεις μέχρι μέσα Απριλίου.
vagkap Δημοσ. 12 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2021 Τελικα ήρθε ειδοποίηση για συστημένο. Παράλαβα το (πολυ ταλαιπωρημενο) πακετο απο το ταχυδρομείο. Ευτυχως το περιεχομενο δεν ήταν "ευαισθητο" οπότε δεν είχε πάθει τίποτα. Τέλος καλό, όλα καλά (51 μέρες περίπου μετά την παραγγελία). Περιμένω να δω αν θα με χρεωσουν εκ νέου το ποσο που μου ειχαν επιστρέψει. Εαν ναι, θα ενημερώσω. -- Τώρα ίσως έχω άλλο θέμα. Παραγγελία 7/3 και ακόμα και σημερα (μετα απο 5 εργασιμες) δεν έχει αποσταλεί.
Ather Δημοσ. 13 Μαρτίου 2021 Μέλος Δημοσ. 13 Μαρτίου 2021 12 ώρες πριν, vagkap είπε Περιμένω να δω αν θα με χρεωσουν εκ νέου το ποσο που μου ειχαν επιστρέψει. Εαν ναι, θα ενημερώσω. Δεν γνωρίζουν ότι το παρέλαβες.
vagkap Δημοσ. 13 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2021 Το γνωρίζουν. Υπέγραψα για το συστημένο με tracking number (το οποίο δεν είχε καμμία σχέση με το νούμερο του RMLGB).
Ather Δημοσ. 13 Μαρτίου 2021 Μέλος Δημοσ. 13 Μαρτίου 2021 10 ώρες πριν, vagkap είπε Το γνωρίζουν. Υπέγραψα για το συστημένο με tracking number (το οποίο δεν είχε καμμία σχέση με το νούμερο του RMLGB). Ωραία! Άρα κάτι άλλαξε στο μεταξύ διάστημα διότι οι περιπτώσεις RMLGB έρχονταν ως απλό ταχυδρομείο και όχι ως συστημένο.
GeorgeTheSuper Δημοσ. 2 Απριλίου 2021 Δημοσ. 2 Απριλίου 2021 Παρέλαβα παραγγελία από 4 Γενάρη στη 1 Απριλίου από το ιταλικό Amazon. Μόνο 3 μήνες καθυστέρηση... Ήταν 2 βιβλία. Είχα αποζημιωθεί και για τα δύο. Πριν μέρες είχα ρωτήσει την εξυπηρέτηση του Amazon αν απαιτείται να δώσω πίσω το χρηματικό ποσό σε περίπτωση παραλαβής με τόσο μεγάλη καθυστέρηση. Η απάντηση ήταν ότι δεν επιθυμούν να πάρουν πίσω το χρηματικό ποσό για την παραγγελία ότι κι αν γίνει. Μια ενοχή την έχω γιατί ήταν και λίγο τσιμπημένo το ποσό
intruder99 Δημοσ. 12 Μαΐου 2021 Δημοσ. 12 Μαΐου 2021 Κι εγώ αναμένω ένα δέμα από Amazon UK αξίας 18€ για το οποίο ως εκτιμώμενη ημερομηνία άφιξης δίνει 18/05. Τους παραπονέθηκα στο chat για το γεγονός πως πλήρωσα 7.62 GBP για τα μεταφορικά (δηλαδή όσο περίπου το κόστος του προϊόντος) και είναι untrackable. Το μόνο που μου είπε ο υπάλληλος ήταν πως δεν υπάρχει πρόβλημα με την αποστολή και θα το παραλάβω στην ώρα του. Για να δούμε...
mandragon Δημοσ. 10 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2021 Δέμα με παραλαβή έως 3 Ιουνίου και μου δίνουν refund στο chat του Amazon. Δεν απαντούν σε ερώτηση για το ποιος το παραδίδει στην Ελλάδα (ΕΛΤΑ ή courier). Μου έδωσαν αντικατάσταση με ίδιο, αλλά με διαφορετική εταιρία. Αν λάβω το αρχικό δε θέλουν επιστροφή. Λένε οτι τώρα θα το λάβω σίγουρα. Για να δούμε.
Boolfin Δημοσ. 7 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2021 Αγόρασα 22 Ιουνίου απο αμαζον UK, έβγαλε κ σε μενα Delivery By RMLGB. Απλη αποστολη μεν αλλά εχω τρακ με UPS και δειχνει σάρωση προορισμού με επαναπρογραμματισμένη παράδοση αυριο 8/7. Βεβαια το ποσο ηταν κατω απο 22 και η παραγγελια πριν την 1 Ιουλίου οποτε κ δεν έμπλεξε με τελωνεία.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα