Eva_97 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2021 Γεια σας ήθελα να ρωτήσω εάν γνωρίζει κάποιος τι χρειάζεται για να επισκεφτώ τον γιατρό μου. Εγώ μενω Κρήτη και ο γιατρός μου (ιδιώτης) βρίσκεται στη Λαμία και θέλω να κάνω έλεγχο και εξετάσεις. Με το ραντεβού του γιατρου μου θα μπορέσω λέτε να ταξιδέψω; Το έχω καθυστερήσει ήδη αρκετά και πρεπει να γίνει.
GREGORYMO Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2021 53 λεπτά πριν, Eva_97 είπε Γεια σας ήθελα να ρωτήσω εάν γνωρίζει κάποιος τι χρειάζεται για να επισκεφτώ τον γιατρό μου. Εγώ μενω Κρήτη και ο γιατρός μου (ιδιώτης) βρίσκεται στη Λαμία και θέλω να κάνω έλεγχο και εξετάσεις. Με το ραντεβού του γιατρου μου θα μπορέσω λέτε να ταξιδέψω; Το έχω καθυστερήσει ήδη αρκετά και πρεπει να γίνει. Συννενοησου τον ιατρό σου
SabotazNic Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2021 2 ώρες πριν, Eva_97 είπε Γεια σας ήθελα να ρωτήσω εάν γνωρίζει κάποιος τι χρειάζεται για να επισκεφτώ τον γιατρό μου. Εγώ μενω Κρήτη και ο γιατρός μου (ιδιώτης) βρίσκεται στη Λαμία και θέλω να κάνω έλεγχο και εξετάσεις. Με το ραντεβού του γιατρου μου θα μπορέσω λέτε να ταξιδέψω; Το έχω καθυστερήσει ήδη αρκετά και πρεπει να γίνει. Ενα μηνυμα να σου στειλει αρκει. Μιας και πιστευω αφορα καποιο προβλημα που εχεις καιρο, εχε καμια παλια εξεταση να μην πεσεις σε καναν εξυπνο και σου πει "ολοκληρη Κρητη, δεν εχει γιατρο?" 1
christakos07 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2021 21 λεπτά πριν, SabotazNic είπε Ενα μηνυμα να σου στειλει αρκει. Μιας και πιστευω αφορα καποιο προβλημα που εχεις καιρο, εχε καμια παλια εξεταση να μην πεσεις σε καναν εξυπνο και σου πει "ολοκληρη Κρητη, δεν εχει γιατρο?" Μπορεί να πάρει μια γνωμάτευση ότι έχει χρόνιο νόσημα. Δε νομίζω να την εμποδίσει κανείς.
Joshua21 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2021 5 ώρες πριν, Eva_97 είπε Γεια σας ήθελα να ρωτήσω εάν γνωρίζει κάποιος τι χρειάζεται για να επισκεφτώ τον γιατρό μου. Εγώ μενω Κρήτη και ο γιατρός μου (ιδιώτης) βρίσκεται στη Λαμία και θέλω να κάνω έλεγχο και εξετάσεις. Με το ραντεβού του γιατρου μου θα μπορέσω λέτε να ταξιδέψω; Το έχω καθυστερήσει ήδη αρκετά και πρεπει να γίνει. Πότε επιτρέπεται μετακίνηση εκτός νομού και τι έγγραφα χρειάζονται Μετακίνηση εκτός νομού για λόγους υγείας β) Μετακίνηση για λόγους υγείας που πιστοποιείται με σχετική ιατρική βεβαίωση. http://www.odigostoupoliti.eu/koronoios-lockdown-pote-epitrepetai-metakinisi-ektos-nomou-kai-ti-engrafa-chreiazontai/ Νομίζω πως το παραπάνω είναι σαφέστατο. Αν αρκούσε απλώς ένα ραντεβού, τότε όλοι όσοι ήθελαν να βολτάρουν θα έκλειναν ηλεκτρονικά ένα ραντεβού με οποιονδήποτε γιατρό στην πόλη που ήθελαν.
Eva_97 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2021 2 λεπτά πριν, Joshua21 είπε Πότε επιτρέπεται μετακίνηση εκτός νομού και τι έγγραφα χρειάζονται Μετακίνηση εκτός νομού για λόγους υγείας β) Μετακίνηση για λόγους υγείας που πιστοποιείται με σχετική ιατρική βεβαίωση. http://www.odigostoupoliti.eu/koronoios-lockdown-pote-epitrepetai-metakinisi-ektos-nomou-kai-ti-engrafa-chreiazontai/ Νομίζω πως το παραπάνω είναι σαφέστατο. Αν αρκούσε απλώς ένα ραντεβού, τότε όλοι όσοι ήθελαν να βολτάρουν θα έκλειναν ηλεκτρονικά ένα ραντεβού με οποιονδήποτε γιατρό στην πόλη που ήθελαν. Οταν λεει ιατρική βεβαίωση, εννοεί ένα χαρτι που να πιστοποιεί τη νόσο και όχι ένα ραντεβού, έτσι δεν είναι; Αυτό ήθελα να καταλάβω διότι δεν είναι ξεκάθαρο σε αυτό που με παρεπεμψες καθώς το εχω δει και εγώ. Τι να πω μας έχουν κάνει ρομποτακια και να φοβόμαστε να κοιτάξουμε την υγεία μας πλεον. Όπως και να έχει ευχαριστώ
Joshua21 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2021 Μόλις τώρα, Eva_97 είπε Οταν λεει ιατρική βεβαίωση, εννοεί ένα χαρτι που να πιστοποιεί τη νόσο και όχι ένα ραντεβού, έτσι δεν είναι; Αυτό ήθελα να καταλάβω διότι δεν είναι ξεκάθαρο σε αυτό που με παρεπεμψες καθώς το εχω δει και εγώ. Τι να πω μας έχουν κάνει ρομποτακια και να φοβόμαστε να κοιτάξουμε την υγεία μας πλεον. Όπως και να έχει ευχαριστώ Για μένα πάλι είναι εντελώς ξεκάθαρο, ιατρική βεβαίωση = βεβαίωση από τον συγκεκριμένο γιατρό που να πιστοποιεί ότι συγκεκριμένα εσύ έχεις ραντεβού για έλεγχο/εξετάσεις/whateva την τάδε ημέρα και ώρα. Αν αρκούσε μόνο ένα ραντεβού, δες πόσο εύκολα (με ένα κλικ σου έρχεται sms επιβεβαίωσης) και χωρίς καμία απολύτως χρέωση θα μπορούσε να κλείσει κάποιος για μεθαύριο στη Λαμία: 2
Eva_97 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2021 11 λεπτά πριν, Joshua21 είπε Για μένα πάλι είναι εντελώς ξεκάθαρο, ιατρική βεβαίωση = βεβαίωση από τον συγκεκριμένο γιατρό που να πιστοποιεί ότι συγκεκριμένα εσύ έχεις ραντεβού για έλεγχο/εξετάσεις/whateva την τάδε ημέρα και ώρα. Αν αρκούσε μόνο ένα ραντεβού, δες πόσο εύκολα (με ένα κλικ σου έρχεται sms επιβεβαίωσης) και χωρίς καμία απολύτως χρέωση θα μπορούσε να κλείσει κάποιος για μεθαύριο στη Λαμία: Αα έτσι ναι έχεις δίκιο, εννοείται ιατρική βεβαίωση από τον γιατρό (αυτό ήθελα να πω και εγώ). Ένα χαρτί που να επιβεβαιώνει ότι την συγκεκριμένη ώρα και ημέρα πρεπει να βρισκομαι εκεί για την τάδε πχ. εξέταση.
Bitbit Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2021 φρόντισε να είσαι τυπική σε όλα γιατί δε ξέρεις που θα πέσεις. Είναι μερικοί που δε δίνουν σημασία και είναι μερικοί.... Γιατι όπως και να το κάνουμε κρητικός και να έχει ραντεβού με γιατρό στη Λαμία, ε χτυπάει κάπως. 3
Eva_97 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2021 2 ώρες πριν, Bitbit είπε φρόντισε να είσαι τυπική σε όλα γιατί δε ξέρεις που θα πέσεις. Είναι μερικοί που δε δίνουν σημασία και είναι μερικοί.... Γιατι όπως και να το κάνουμε κρητικός και να έχει ραντεβού με γιατρό στη Λαμία, ε χτυπάει κάπως. Ναι το ξέρω ότι ακούγεται κάπως, απλά εμένα Λαμία και έτσι ήρθα σε επαφή με τον γιατρό και την παρακολούθηση από εκείνον. Θα μιλήσω και με τον ίδιο μήπως βγάλουμε άκρη.
Giotaki94 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2021 Καλησπέρα θέλω να ρωτήσω κάτι έχω ραντεβού σε διαγνωστικό κέντρο για εξετάσεις και μου έστειλε βεβαίωση μετακίνησης την ημέρα και ώρα το ραντεβού με καλύπτει σε τυχόν έλεγχο ευχαριστώ
cumulus Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2021 23 λεπτά πριν, Giotaki94 είπε Καλησπέρα θέλω να ρωτήσω κάτι έχω ραντεβού σε διαγνωστικό κέντρο για εξετάσεις και μου έστειλε βεβαίωση μετακίνησης την ημέρα και ώρα το ραντεβού με καλύπτει σε τυχόν έλεγχο ευχαριστώ Θα στειλεις και μηνυμα με τον κωδικο για ιατρο ,που ειναι το 1 (νομιζω)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα