βασίλης26 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2021 Καλησπέρα σας παιδιά . Θα ήθελα την βοήθεια σας σε ένα θέμα που με ταλαιπωρεί αρκετούς μήνες. 1. Έχω στην κατοχή μου ένα TV box ( συγκεκριμένα το x96 air - μέγιστη ανάλυση 8K λένε οι Κινέζοι.. ) 2. Επίσης κατέχω έναν προτζέκτορα παλιό ( στην εποχή του ήταν κορυφή ) συγκεκριμένα τον Sony Vpl-VW11BT όπου μέγιστη ανάλυση σε εικόνα βγάζει 720p και η είσοδος ( για να δεις εικόνα ) είναι σε componet. 3. Τι θέλω να κάνω; Θέλω από το tvbox μου ( νέα τεχνολογία - hdmi ) να βλέπω εικόνα και να ακούω ήχο δια μέσου του προτζέκτορα μου και όχι από μια τηλεόραση που να έχει στην πλάτη της μια θύρα hdmi . Αυτό προϋποθέτει δύο πράγματα. Ανταπτορα για την εικόνα από hdmi input σε conponet ή αλλιώς ypbpr output και επίσης για ήχο coaxial θύρα ή SPDIF optical . Έχω αγοράσει ήδη έναν ανταπτορα αυτόν εδώ : https://www.btesystems.gr/product/3321/hdmi-to-vga-ypbpr-av-video-component-converter-hdtv.html και ένα σπλιτερ hdmi για να είναι συνδεδεμένο το μποξακι και στην τηλεόραση μου αλλά και στον προτζέκτορα χωρίς να εναλλάσσεται ένα καλώδιο hdmi . Δυστυχώς όμως δεν μπορώ να βγάλω εικόνα στον προτζέκτορα μέσω ypbpr .. από hdmi είσοδο . Ομως απο hdmi είσοδο βγάζει εικόνα σε vga έξοδο . Τι λάθος κάνω; Την ανάλυση του μποξ την έχω κατεβάσει στα 1080i , 720p , 586p , 480p αλλά τίποτα.. μιλάμε πάντα για εικόνα από hdmi σε ypbpr . Να σημειωθεί ότι δεν έχω βάλει το καλώδιο ήχου αλλά μόνο τα 3 χρώματα ( Υ , Cr , Bp ) . Παρακαλώ την βοήθεια σας γιατί θα τρελαθώ .. Μόλις τώρα, βασίλης26 είπε Καλησπέρα σας παιδιά . Θα ήθελα την βοήθεια σας σε ένα θέμα που με ταλαιπωρεί αρκετούς μήνες. 1. Έχω στην κατοχή μου ένα TV box ( συγκεκριμένα το x96 air - μέγιστη ανάλυση 8K λένε οι Κινέζοι.. ) 2. Επίσης κατέχω έναν προτζέκτορα παλιό ( στην εποχή του ήταν κορυφή ) συγκεκριμένα τον Sony Vpl-VW11BT όπου μέγιστη ανάλυση σε εικόνα βγάζει 720p και η είσοδος ( για να δεις εικόνα ) είναι σε componet. 3. Τι θέλω να κάνω; Θέλω από το tvbox μου ( νέα τεχνολογία - hdmi ) να βλέπω εικόνα και να ακούω ήχο δια μέσου του προτζέκτορα μου και όχι από μια τηλεόραση που να έχει στην πλάτη της μια θύρα hdmi . Αυτό προϋποθέτει δύο πράγματα. Ανταπτορα για την εικόνα από hdmi input σε conponet ή αλλιώς ypbpr output και επίσης για ήχο coaxial θύρα ή SPDIF optical . Έχω αγοράσει ήδη έναν ανταπτορα αυτόν εδώ : https://www.btesystems.gr/product/3321/hdmi-to-vga-ypbpr-av-video-component-converter-hdtv.html και ένα σπλιτερ hdmi για να είναι συνδεδεμένο το μποξακι και στην τηλεόραση μου αλλά και στον προτζέκτορα χωρίς να εναλλάσσεται ένα καλώδιο hdmi . Δυστυχώς όμως δεν μπορώ να βγάλω εικόνα στον προτζέκτορα μέσω ypbpr .. από hdmi είσοδο . Ομως απο hdmi είσοδο βγάζει εικόνα σε vga έξοδο . Τι λάθος κάνω; Την ανάλυση του μποξ την έχω κατεβάσει στα 1080i , 720p , 586p , 480p αλλά τίποτα.. μιλάμε πάντα για εικόνα από hdmi σε ypbpr . Να σημειωθεί ότι δεν έχω βάλει το καλώδιο ήχου αλλά μόνο τα 3 χρώματα ( Υ , Cr , Bp ) . Παρακαλώ την βοήθεια σας γιατί θα τρελαθώ ..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα