dimitrisg358 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2021 Εδώ και αρκετό καιρό, έχει αλλάξει το όνομα της SIM από πχ. GR COSMOTE σε COSMOTE GREECE 2021. Εμένα δεν μου εμφανίζει κάποια αλλαγή. Μήπως φταίει που είχα κάνει μετονομασία την κάρτα SIM? Ή μήπως φταίει το κινητό??? Μόλις τώρα, dimitrisg358 είπε Εδώ και αρκετό καιρό, έχει αλλάξει το όνομα της SIM από πχ. GR COSMOTE σε COSMOTE GREECE 2021. Εμένα δεν μου εμφανίζει κάποια αλλαγή. Μήπως φταίει που είχα κάνει μετονομασία την κάρτα SIM? Ή μήπως φταίει το κινητό??? Επειδή το ξέχασα, το κινητό είναι το Xiaomi Redmi Note 9S
koutsis Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2021 6 λεπτά πριν, dimitrisg358 είπε Εδώ και αρκετό καιρό, έχει αλλάξει το όνομα της SIM από πχ. GR COSMOTE σε COSMOTE GREECE 2021. Εμένα δεν μου εμφανίζει κάποια αλλαγή. Μήπως φταίει που είχα κάνει μετονομασία την κάρτα SIM? Ή μήπως φταίει το κινητό??? Επειδή το ξέχασα, το κινητό είναι το Xiaomi Redmi Note 9S Ποιο είναι το πρόβλημα δεν κατάλαβα...
Ukforthemoment Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2021 Και γιατί δεν το κάνεις το όνομα όπως θες ;
NikosKallithea Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2021 Τι προβλήτα έχουμε; Σου χαρίζω το δικο μου
chios Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2021 Σοβαρό πρόβλημα κινητού άλλαξε το. Πέρα από την πλάκα έδωσες μόνος σου την απάντηση
dimitrisg358 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2021 1 ώρα πριν, NikosKallithea είπε Τι προβλήτα έχουμε; Σου χαρίζω το δικο μου Ευχαριστώ 😂 51 λεπτά πριν, chios είπε Σοβαρό πρόβλημα κινητού άλλαξε το. Πέρα από την πλάκα έδωσες μόνος σου την απάντηση Αλήθεια ??? Μήπως είναι κάποιο bug του MIUI και θα διορθωθεί?? Αν μπορείτε, απαντήστε μου 2 λεπτά πριν, dimitrisg358 είπε Ευχαριστώ 😂 Αλήθεια ??? Μήπως είναι κάποιο bug του MIUI και θα διορθωθεί?? Αν μπορείτε, απαντήστε μου Εννοω αν μπορείτε να απαντήσετε, το έγραψα λάθος
AntiCambeR Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2021 20 ώρες πριν, dimitrisg358 είπε Εδώ και αρκετό καιρό, έχει αλλάξει το όνομα της SIM από πχ. GR COSMOTE σε COSMOTE GREECE 2021. Εμένα δεν μου εμφανίζει κάποια αλλαγή. Μήπως φταίει που είχα κάνει μετονομασία την κάρτα SIM? Ή μήπως φταίει το κινητό??? Επειδή το ξέχασα, το κινητό είναι το Xiaomi Redmi Note 9S Λοιπόν, βρήκα την λύση σε μερικά δευτερόλεπτα, είναι απλό: Στην εικόνα που έχεις βάλει, έχεις Wi-Fi.Για αυτό δεν σου εμφανίζει το λογότυπο "Cosmote Greece 2021".Το ίδιο δείχνει και σε 3G. Μόνο σε 4G δείχνει το λογότυπο, ασχέτως αν έχεις η όχι ανοιχτά τα data. ΥΓ: Στο 5G, θα βγαίνει λογότυπο-ειδοποίηση για αλουμινόχαρτο, 6ο δάχτυλο κλπ. 😄
dimitrisg358 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2021 Λοιπόν παίρνω όρκο ότι έχει bug το MIUI γιατί όταν έκανα επανεκκίνηση, μου το εμφάνιζε κανονικά, μέχρι που άλλαξε το όνομα από μόνο του Θα προσπαθήσω να ζητήσω κανέναν φίλο μου να δανειστώ το κινητό του, να βάλω την SIM μου και να δω αν είναι θέμα του αριθμού μου ή του κινητού
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα