Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Στις 28/11/2020 παρατήρησα πρόβλημα αρκετά χαμηλών ταχυτήτων και υψηλού ping στην σύνδεσή μου.
Όπως επιβεβαίωσα στη συνέχεια, το πρόβλημα επαναλαμβάνεται κάθε βράδυ, κάθε ημέρα της εβδομάδας.
Συγκεκριμένα, με συγχρονισμό πάντα στα 110Mbps, οι πραγματικές ταχύτητες download κυμαίνονται από 1 Mbps μέχρι 30 Mbps στο διάστημα 19:00 με 1:00 της επόμενης ημέρας.
Έπειτα από δήλωση του προβλήματος στην Forthnet στις 05/12/2020 και μετά από έλεγχο που πραγματοποίησε η εταιρία, οι εκπρόσωποι της κάνουν λόγο για μαζικό πρόβλημα σε αρκετές περιοχές της Αθήνας που επηρεάζει μεγάλο αριθμό συνδρομητών. (δεν γνωρίζω αν συμβαίνει και σε περιοχές εκτός Αττικής.)
Οι περιοχές αυτές φαίνεται να ανήκουν σε Αστικά Κέντρα τα οποία εξυπηρετούνται από FTTC καμπίνες Wind, και συμπερασματικά αφορούν πακέτα 50Mbps και 100Mbps.

Μέχρι και σήμερα, σχεδόν 2 μήνες μετά, το πρόβλημα δεν έχει επιλυθεί ενώ γίνεται εντονότερο και παρουσιάζεται για μεγαλύτερο διάστημα μέσα στη μέρα.
Οι εκπρόσωποι της εταιρίας αναφέρουν ότι βρίσκεται σε εξέλιξη κάποια αναβάθμιση, για την οποία κανείς δε γνωρίζει πότε ξεκίνησε και πότε θα ολοκληρωθεί.
Σε αιτήματα μου, τηλεφωνικά και γραπτά, δεν έχω λάβει μέχρι σήμερα καμία σαφή απάντηση για την οριστική επίλυση του.

Αν κάποιος παρατηρεί πρόβλημα χαμηλών ταχυτήτων download τις βραδινές ώρες, βρίσκεται σε περιοχή της Αθήνας και έχει VDSL πακέτο, θα ήταν χρήσιμο να αφήσει κάποιο σχόλιο σε αυτό το νήμα ώστε να έχουμε μια εκτίμηση για το πως αποτυπώνεται το πρόβλημα αυτό ανά περίπτωση και πόσους θα μπορούσε να επηρεάζει, και αν το έχει δηλώσει ήδη στην εταιρία.

Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Καλημέρα το ίδιο ακριβώς πρόβλημα έχω και εγώ,περιοχή Αιγάλεω.Σε επικοινωνία με την Nova εχθές το βράδυ μου είπαν ότι τον Φεβρουάριο θα ολοκληρωθεί η αναβάθμιση στις καμπίνες της Wind.Απλα περιμένω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...