george79 Δημοσ. 16 Μαΐου 2004 Δημοσ. 16 Μαΐου 2004 παιδες βοηθεια!!!καποια στιγμη το dialer control μου εβγαλε ενα μηνυμα οτι το παρακατω αρχειο,rasautou παει να καλεσει τον αριθμο του isp μου (germanosnet). το περιεργο ειναι αυτο που γραφει στις ιδιοτητες: Remote Access Dialer, το περιεργο ειναι οτι η εταιρια που το κατασκευασε ειναι η microsoft! εχει κανενας καμια ιδεα τι γινεται? βαζω και τα παρακατω στοιχεια μηπως βγαλει κανενας καμια ακρη: company microsoft corporation file version 5.1.2600.0 (xpclient.010817-1148) internal name rasdlui.exe original file name rasdlui.exe product name Microsoft® Windows® Operating System product version 5.1.2600.0
accipio Δημοσ. 16 Μαΐου 2004 Δημοσ. 16 Μαΐου 2004 Είναι πρόγραμμα των Windows αυτό απ' όσο θυμάμαι, μάλλον δε χρειάζεται να ανησυχείς. Και αν ήταν dialer, δε θα καλούσε τον isp σου αλλά μάλλον... Φιλιππίνες!
debianos Δημοσ. 16 Μαΐου 2004 Δημοσ. 16 Μαΐου 2004 na kano ki ego mia erotisi? Exei akoustei mexri simera periptosi dialer pou na kalei meso ISDN? Einai dynaton kati tetoio?
Excelsior Δημοσ. 16 Μαΐου 2004 Δημοσ. 16 Μαΐου 2004 Αυτό που θέλω να πω με την σειρά μου είναι ότι εκτός από κάποιο antivirus καλό είναι να χρησιμοποιούμε και κάποιο πρόγραμμα όπως το περίφημο Ad-Aware που βρίσκει τόσο data miners όσο και dialers αν υπάρχουν στον υπολογιστή μας και τους ξεφορτώνεται με μεγάλη ευκολία!
spiros Δημοσ. 17 Μαΐου 2004 Δημοσ. 17 Μαΐου 2004 loipon to rassatou einai to redial otan kanei expire o xronos apo to palio connect. (de kserw an katalabes) alla den eine tipota anisixitiko.
PLaCeBo Δημοσ. 18 Μαΐου 2004 Δημοσ. 18 Μαΐου 2004 na kano ki ego mia erotisi? Exei akoustei mexri simera periptosi dialer pou na kalei meso ISDN? Einai dynaton kati tetoio? Έχω ταλαιπωρηθεί και εγώ με πάσης φύσεως dialers, αν και κατά το πλείστον τους μπλοκάρει το Dialer Control εντούτοις υπάρχουν και φορές που δεν τους εντοπίζει... Αυτό βέβαια συμβαίνει εξαιρετικά σπάνια. Το σύνηθες είναι να κλείνει η γραμμή μέσω isdn και εν συνεχεία να προσπαθούν να καλέσουν μέσω του αναλογικού μόντεμ που έχω όμως αποσυνδεδεμένο Άλλες φορές τους προλαβαίνει το Dialer Control οπότε πατάς ένα "deny" και καθαρίζεις. Σε εξαιρετικά σπάνιες περιπτώσεις (2-3 φορές μου 'χει τύχει όλες κι όλες) μου έτυχε να καλέσει dialer μέσω Netmod (isdn) αφού πρώτα είχε κλείσει την σύνδεση που είχα εγώ στον ISP μου και μάλιστα ενώ δεν υπήρχε πλέον εικονίδιο σύνδεσης στο system tray αυτό είχε ήδη συνδεθεί!!! Το επιβεβαίωσα αμέσως με το που πήγα στις συνδέσεις Δικτύου μέσω τηλεφώνου στο Πίνακα Ελέγχου όταν είδα την καινούργια σύνδεση εκεί και πατώντας στα properties είδα ότι καλούσε μέσω netmod!!! Μάλιστα δεν μπορούσα με κανένα τρόπο να αποσυνδεθώ (νόμιζω ότι ήταν απενεργοποιημένη η αποσύνδεση) όποτε έκλεισα με τη μία όλοκληρο το pc!!! Θέλει πολύ προσοχή παιδιά, πάντα να τσεκάρετε τις συνδέσεις και τη κατάσταση λειτουργίας του Netmod ( αν αναβοσβήνει ή όχι το πορτοκαλί λαμπάκι), μην παρατηρείτε μόνο το system tray, δεν αρκεί!
astrolabos Δημοσ. 19 Μαΐου 2004 Δημοσ. 19 Μαΐου 2004 Βασικά να αποφεύγετε τις "κακοτοπιές" Όποιος ανακατεύεται με τα πίτουρα τον τρώνε οι κότες...
wert Δημοσ. 19 Μαΐου 2004 Δημοσ. 19 Μαΐου 2004 Βασικά να αποφεύγετε τις "κακοτοπιές" Όποιος ανακατεύεται με τα πίτουρα τον τρώνε οι κότες... Συμφωνώ. Μπορούμε επίσης να επισκεφτούμε το περιπτερά μας αν θέλουμε να αποκτήσουμε τίποτα εξειδικευμένες εγκυκλοπαιδικές γνώσεις. Και μας μένει το cd ή το dvd για τη συλογή μας. Αν είναι να δώσουμε και εξετάσεις παιρνάμε και από κάνα βιντεοκλάμπ να δούμε και τις τελευτέες εκδόσεις. Αν πάλι επιμένουμε ιντερνετικά να αποκτήσουμε τις γνώσεις μας τότε καλό είναι για τις επισκέψεις μας να χρησιμοποιούμε κάτι άλλο εκτός από τον itnernet explorer. Ο opera συνήθως για τέτοια μέρη συνιστάται.
spiros Δημοσ. 20 Μαΐου 2004 Δημοσ. 20 Μαΐου 2004 egw ehw allh aporia. 1) O dialer den allazei thn IP??? an thn deis den eise sigouros oti eise OK? egw px ehw 62.38xxxx ara eime me hol...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.