Klausx Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2021 Την μπαταρία την είδε με σωστό battery tester; Κάνε δοκιμή μόνος σου, βγάλε για 2 μέρες το αρνητικό πόλο και δοκίμασε αν θα πάρει μετά.
stefan123 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2021 Με πολυμετρο την τσέκαρε...Πάντως όλοι τα ίδια μου λένε...Διαρροη δεν υπάρχει αλλά το ρεύμα χάνεται....
Ukforthemoment Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2021 6 λεπτά πριν, stefan123 είπε Με πολυμετρο την τσέκαρε...Πάντως όλοι τα ίδια μου λένε...Διαρροη δεν υπάρχει αλλά το ρεύμα χάνεται.... Δεν εξατμίζεται ,κάτι το καταναλώνει.Ακόμα και κολλημένος ρελές μπορεί να είναι. Εγω πάντως προσωρινά θα έβαζα ένα πόλο μπαταρίας που αποσυνδέει ευκολα μεχρι να βρεθεί η λύση. 1
Klausx Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2021 9 λεπτά πριν, stefan123 είπε Με πολυμετρο την τσέκαρε...Πάντως όλοι τα ίδια μου λένε...Διαρροη δεν υπάρχει αλλά το ρεύμα χάνεται.... Δοκίμασε αυτό που σου είπα με την μπαταρία, το ρεύμα δεν χάνεται μαγικά. Αν έχει πρόβλημα η μπαταρία σου μπορεί να αποφορτίζεται. 1
stefan123 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2021 Να δοκίμαζα να βγάλω την ασφάλεια του Ραδιοφώνου, που είναι εύκολο, να δω μήπως την τρώει το ραδιο;;;Γιατί και αυτό όταν χαμηλώνει πολύ η θερμοκρασία όπως προείπα βγαίνει off από το εργοστάσιο...Μπλέξιμο.. Και αυτο με τα ολα τα Γαλλικά που μπαίνουν σε economy mode μερικά λεπτά αφού σβήσει ο κινητήρας τι ηταν;;;Δηλαδή όλα τα άλλα δεν μπαίνουν και τα Γαλλικα μπαινουν;;;Και το δικό μου δεν μπαινει....Άλλο μπλεξιμο...
Klausx Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2021 13 λεπτά πριν, stefan123 είπε Να δοκίμαζα να βγάλω την ασφάλεια του Ραδιοφώνου, που είναι εύκολο, να δω μήπως την τρώει το ραδιο;;;Γιατί και αυτό όταν χαμηλώνει πολύ η θερμοκρασία όπως προείπα βγαίνει off από το εργοστάσιο...Μπλέξιμο.. Και αυτο με τα ολα τα Γαλλικά που μπαίνουν σε economy mode μερικά λεπτά αφού σβήσει ο κινητήρας τι ηταν;;;Δηλαδή όλα τα άλλα δεν μπαίνουν και τα Γαλλικα μπαινουν;;;Και το δικό μου δεν μπαινει....Άλλο μπλεξιμο... Μπορείς να δοκιμάσεις, αν και άμα πας σε σωστό ηλεκτρολόγο θα βρει τι γίνεται. Ξέχνα ότι σου έχει πει ο προηγούμενος ηλεκτρολόγος αφού βλέπεις δεν το έχει.
ΠάρηςΓ Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2021 Βαλε αμπερόμετρο και δες. Αν δεν εχεις ιδεα βρες ηλεκτρολογειο η εξειδικευμενο renault.
AiWaaa Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Όπως σου είχα πει δοκιμάσε να βγάλεις οφφ το ραδιόφωνο για να δεις εάν εκεί κρύβεται το πρόβλημα. Δεν θα το λεγα economy Mode. Ουσίαστικα μετά από δέκα λεπτά αφού σβήσει ο κινητήρας κόβει το ρεύμα στην καμπίνα το αυτοκίνητο για να μην ξεκανει την μπαταρία. Επίσης το ρεύμα κόβεται εάν βγάλεις κάρτα και ανοίξεις την πόρτα. Κάνε ένα πειράματακι σβήσε κινητήρα άσε ραδιόφωνο ανοιχτό άνοιξε την πόρτα και βγάλε την κάρτα κανονικά πρέπει να κόψει το ρεύμα αμέσως. Επεξ/σία 25 Ιανουαρίου 2021 από AiWaaa 1
stefan123 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Πριν λιγο γυρισα απο renault mil, χωμενη μεσα σε εναν πεζοδρομο.....Εξαιρετικος ηλεκτρολογος τουλαχιστον που χρησιμοποιησα εγω...Ο μαστρο μητσος τα ειχε κανει μανταρα,μπριζακια δυναμο ακουμπωτα,καλωδια κομμενα, κοκ ..τουλαχιστον τα ειχε αλλαξει ολα [ δυναμο,μιζα και μπαταρια] και για πρωτη φορα το αυτοκινητο μετα απο χρονια μπηκε σε sleep mode,εμεινε ανοιχτο μονο το φωτακι του ιμομπιλαιζερ.....Εφτιαξα και την μια χαλασμενη καρτα με ενα 60ρι και αλλαξα και τα λαδια-φιλτρα ..... Εγινε και ενας γενικος ελεγχος οπου βρεθηκαν οτι το χειροφρενο θελει επισκευη και οι βασεις της εξατμισης ξανακοπηκαν μετα απο 2 χρονια...Θα τις αφησω με το κορδονι αυτες,βαρεθηκα να τις αλλαζω... Γενικα πολυ καλη εντυπωση μου αφησαν και φαινονται γνωστες της μαρκας με πολυ λογικες τιμες(δεχονται και καρτα) ....Συστηνονται Επεξ/σία 27 Ιανουαρίου 2021 από stefan123 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα