pavloa Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2021 Μόλις τώρα, chios είπε Μάλλον έχεις ενεργοποιήσει το partial screenshot κάπου στις ρυθμίσεις screenshot πρέπει να κλείνει δεν έχω miui για να βοηθήσω. Θα τι ψάξω ή αν γνωριζει κάποιος ελπίζω να βοηθήσει. Ευχαριστώ για την βοήθεια. Μια που αναφέρθηκε πιο πανω. Ξέρεις να μου πεις την διαφορά ανάμεσα σε android και miui?
chios Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2021 Android είναι το λογισμικό της google, MIUI είναι το skin που έχει η xiaomi. To miui στην ουσία android είναι, απλά κάθε εταιρεία έχει το δικό της γραφικό περιβάλλον. Xiaomi-miui Huawei-emui Samsung-one ui κλπ Όλες android τρέχουν.
mphxths Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2021 Settings - Additional Settings - Buttons Shortcuts -Take a screenshot - οριζεις τον τροπο. Ξεκινηστε να χρησιμοποιειτε αγγλικα στις συσκευες σας για να βγαζετε ακρη...το ιντερνετ βρωμαει απο πληροφοριες...στα αγγλικα. 2021 εχουμε , μαθετε αγγλικα οσοι δεν ξερετε και ξεκινηστε το γοογλαρισμα. 1
dkmaster Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2021 Παίδες άλλο το screenshot και άλλο το partial screenshot. Ο ts έχει θέμα με το partial screenshot. Έχω και εγώ redmi note 8 και κρατήσεις την οθόνη με τρία δάκτυλα σου βγάζει οδηγό για partial screenshot. Τα προβλήματα εδώ είναι 2. Το πρώτο είναι ότι δεν υπάρχει η ρύθμιση για απενεργοποίηση, δεν ξέρω γιατί. Υποτίθεται ότι αυτό το feature βρίσκεται μόνο στην Κινέζικη beta. Εγώ έχω κανονική stable, δεν έχω αλλάξει ποτέ ρομ στο συγκεκριμένο, ούτε ξεκλείδωμα κλπ. Πρόβλημα 2, εμένα δε μου παρουσιάζει τη συμπεριφορά που παρουσιάζει στον ts κατά την κλήση, δηλαδή δεν έχω κανένα πρόβλημα όταν μιλάω. Μήπως το πρόβλημα εντοπίζεται αλλού; 1
pavloa Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2021 3 ώρες πριν, dkmaster είπε Παίδες άλλο το screenshot και άλλο το partial screenshot. Ο ts έχει θέμα με το partial screenshot. Έχω και εγώ redmi note 8 και κρατήσεις την οθόνη με τρία δάκτυλα σου βγάζει οδηγό για partial screenshot. Τα προβλήματα εδώ είναι 2. Το πρώτο είναι ότι δεν υπάρχει η ρύθμιση για απενεργοποίηση, δεν ξέρω γιατί. Υποτίθεται ότι αυτό το feature βρίσκεται μόνο στην Κινέζικη beta. Εγώ έχω κανονική stable, δεν έχω αλλάξει ποτέ ρομ στο συγκεκριμένο, ούτε ξεκλείδωμα κλπ. Πρόβλημα 2, εμένα δε μου παρουσιάζει τη συμπεριφορά που παρουσιάζει στον ts κατά την κλήση, δηλαδή δεν έχω κανένα πρόβλημα όταν μιλάω. Μήπως το πρόβλημα εντοπίζεται αλλού; Επιτέλους ένας που κατάλαβε το πρόβλημα. Πιο πάνω έγραψα 2-3 φορέας ότι δεν έχω πρόβλημα με το screenshot και όλοι επιμένουν να απενεργοποιήσω το screenshot. και στο fb διάβασα ότι και άλλοι έχουν το ίδιο πρόβλημα. Μακάρι να βγάλουν κάποια ενημέρωση που να το διορθώσει. Έχω ενεργοποιήσει όλους τους αισθητήρες για να κλείνει η οθόνη και στην τσέπη αλλά και κατα την κλήση αλλά δεν ξέρω πως στο καλό γίνετε και μου το βγάζει αυτό συνέχεια.
chios Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2021 Στο Settings - Additional Settings - Buttons Shortcuts τι επιλογές έχει για το partial screenshot;;
mphxths Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, dkmaster είπε Παίδες άλλο το screenshot και άλλο το partial screenshot. Ο ts έχει θέμα με το partial screenshot. Έχω και εγώ redmi note 8 και κρατήσεις την οθόνη με τρία δάκτυλα σου βγάζει οδηγό για partial screenshot. Τα προβλήματα εδώ είναι 2. Το πρώτο είναι ότι δεν υπάρχει η ρύθμιση για απενεργοποίηση, δεν ξέρω γιατί. Στο μενου που ανεφερα , υπαρχουν επιλογες για να παιρνει καποιος screenshot. Δεν ξερω περι screenshot και partial screenshot. Σε εμενα (redmi note 9 pro/global επισημη rom) , σε αυτο το μενου ειναι ρυθμισμενο τα "τρια δαχτυλα". 6 ώρες πριν, dkmaster είπε Πρόβλημα 2, εμένα δε μου παρουσιάζει τη συμπεριφορά που παρουσιάζει στον ts κατά την κλήση, δηλαδή δεν έχω κανένα πρόβλημα όταν μιλάω. Σε κανεναν δεν το εμφανιζει γιατι οταν μιλαει καποιος σε κληση , η οθονη κλεινει οταν πλησιαζει στο αυτι. Αν του TS δεν κλεινει και το ακουμπισμα στο αυτι το εκλαμβανει το κινητο σαν 3 δαχτυλα...τοτε μεγια την μεταλλαξη 1 ώρα πριν, chios είπε Στο Settings - Additional Settings - Buttons Shortcuts τι επιλογές έχει για το partial screenshot;; Slide 3 fingers down , long press home button , long press menu button , long press back button , power + home , power + menu , power + back , none. Αυτα στο δικο μου , redmi note 9 pro , miui 12.κατι. Aπο ο,τι διαβαζω στα xiaomi , ο proximity sensor ειναι σταθερα ενεργος ωστε να κλεινει την οθονη κατα την διαρκεια κλησης και το τηλεφωνο στο αυτι. Το αυτονοητο δηλ. Δεν βρηκα καποια ρυθμιση ωστε να μπορεις να "παιξεις" με αυτο το πραγμα. Ισως σε μελλοντικη αναβαθμιση να προσθεσουν κατι σχετικο με αυτο αλλα αν στον TS το proximity sensor δουλευει οπως προβλεπεται και κλεινει την οθονη οταν ειναι σε κληση δεν θα επρεπε να ειχε το οποιοδηποτε προβλημα. Επεξ/σία 23 Ιανουαρίου 2021 από mphxths
Ukforthemoment Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2021 Partial screenshot παντως εγω δεν μπορώ να βρω στον δικό μου που είναι ίδια έκδοση μιουι
chios Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2021 @pavloa έχει δίκιο ο φίλος σήμερα από περιέργεια έπαιξα με ένα note 8 φίλου και έχει ακριβώς το ίδιο πρόβλημα, όσο και να έψαξα στις ρυθμίσεις δεν κατάφερα να το απενεργοποιήσω. Αχ αυτό το miui .
dkmaster Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2021 Είναι διαφορετικό το screenshot και το partial screenshot ασχέτως που στις ρυθμίσεις για το screenshot έχει για τρία δάκτυλα. Άλλο το ένα, άλλο το άλλο. Για τον Ts μάλλον υπάρχει θέμα με τον αισθητήρα.
Pacoulas Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2021 Δοκίμασε να απενεργοποιήσεις το Quick Ball. 😉
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα