pavloa Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Εχω το xiaomi redmi note 8 και πριν μερικές μέρες έγινε αναβάθμιση σε 12.0.3 απο τότε όταν ακουμπάω τα 3 δάχτυλα πάνω στην οθόνη για 2 δευτερόλεπτα τότε εμφανίζεται το παρακάτω μενού ώστε να βγάλω απόκομμα απο την οθόνη. Το θέμα είναι οτι ενεργοποιείται και όταν μιλάω στο τηλ και μετά δεν μπορώ να πατήσω τερματισμό στην κλήση επειδή έχει βγει αυτό το μενού. Ξέρεις κάποιος πως μπορώ να το απενεργοποιήσω? Επεξ/σία 22 Ιανουαρίου 2021 από pavloa
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2021 Ε πατάς το Χ. Και δεν είναι android 12
pavloa Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2021 1 λεπτό πριν, DeineL Vian είπε Ε πατάς το Χ. Και δεν είναι android 12 Ναι αλλα είναι σπαστικό να εμφανίζεται κάθε φορά. Υπάρχει κάποια ρύθμιση ώστε να το απενεργοποιήσω?
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2021 Ρυθμίσεις-προσθετες ρυθμισεις-συντομευσεις κουμπιων-Λήψη στιγμιότυπου οθονης-τιποτα
chios Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2021 2 λεπτά πριν, pavloa είπε Ναι αλλα είναι σπαστικό να εμφανίζεται κάθε φορά. Υπάρχει κάποια ρύθμιση ώστε να το απενεργοποιήσω? Ναι αλλά και πολύ χρήσιμο
pavloa Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2021 Μόλις τώρα, DeineL Vian είπε Ρυθμίσεις-προσθετες ρυθμισεις-συντομευσεις κουμπιων-Λήψη στιγμιότυπου οθονης-τιποτα To έχω δοκιμάσει και αυτό, με αυτό απενεργοποιείται το screenshot, και αυτό που λέω συνεχίζει να το βγάζει. 1 λεπτό πριν, chios είπε Ναι αλλά και πολύ χρήσιμο Σε άλλους ναι, σε μένα προς το παρών δεν χρειάζεται σε κάτι.
Ukforthemoment Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2021 Δεν είναι έκδοση android αλλα MIUI . Για ποιο λόγο ακουμπας τρια δαχτυλα στην οθόνη ταυτόχρονα;
pavloa Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2021 Μόλις τώρα, Ukforthemoment είπε Δεν είναι έκδοση android αλλα MIUI . Αυτό είναι λεπτομέρεια, το θέμα είναι πως να απενεργοποιήσω αυτό που μου βγάζει κάθε φορά..
Ukforthemoment Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2021 11 λεπτά πριν, pavloa είπε Αυτό είναι λεπτομέρεια, το θέμα είναι πως να απενεργοποιήσω αυτό που μου βγάζει κάθε φορά.. Σου το έγραψαν πως το απενεργοποιείς. Καλό είναι να ξερεις αυτή τη λεπτομέρια.
pavloa Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 58 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Σου το έγραψαν πως το απενεργοποιείς. Καλό είναι να ξερεις αυτή τη λεπτομέρια. Αυτό που μου έγραψαν απενεργοποιεί μόνο το screenshot που βάζεις τα τρία δάχτυλα και τα σέρνεις προς τα πανω. Εγώ αυτό που περιγράφω είναι άλλο. Βάζω τα τρία δάχτυλα στην οθόνη για 2 δευτερόλεπτα και τότε βγάζει αυτό που έβαλα σε φώτο. Το πιο σπαστικο είναι ότι το κάνει και όταν μιλάω και πρέπει αναγκαστικά να πατήσω Χ ώστε να μπορέσω να κάνω χρήση της οθόνης. Επεξ/σία 22 Ιανουαρίου 2021 από pavloa
Ukforthemoment Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2021 2 λεπτά πριν, pavloa είπε Αυτό που μου έγραψαν απενεργοποιεί μόνο το screenshot που βάζεις τα τρία δάχτυλα και τα σέρνεις προς τα πανω. Εγώ αυτό που περιγράφω είναι άλλο. Βάζω τα τρία δάχτυλα στην οθόνη για 2 δευτερόλεπτα και τότε βγάζει αυτό που έβαλα σε φώτο. Το πιο σπαστικο είναι όταν μιλάω και πρέπει αναγκαστικά να πατήσω Χ ώστε να μπορέσω να κάνω χρήση της οθόνης. Για ποιο λόγο βάζεις 3 δάχτυλα;Τι θες να κάνεις; Πάντως προσπαθώ να το κάνω και μονο αν τραβήξω τα τρια δαχτυλα προς τα κάτω κάνει κάποια ενέργεια,εμένα τραβάει screenshot.
pavloa Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Για ποιο λόγο βάζεις 3 δάχτυλα;Τι θες να κάνεις; Πάντως προσπαθώ να το κάνω και μονο αν τραβήξω τα τρια δαχτυλα προς τα κάτω κάνει κάποια ενέργεια,εμένα τραβάει screenshot. Δεν θέλω να κάνω κάτι. Απλά όταν το έχω στο αυτι μου και μιλάω τότε ενεργοποιείται αυτή η επιλογή. Έψαξα και βρήκα ότι ενεργοποιείται βάζοντας και τα τρία δάχτυλα στην οθόνη. Τώρα πως γίνετε να το έχω στο αυτι και να μου το βγάζει, δεν ξέρω. Και για αυτό ψάχνω τρόπο ώστε να το απενεργοποιήσω. Στο fb είμαι σε μια ομάδα της xiaomi και τώρα είδα ότι άλλοι δύο έχουν το ίδιο θέμα. Δεν ξέρω γιατί δεν το κάνει σε σένα. Επεξ/σία 22 Ιανουαρίου 2021 από pavloa
Ukforthemoment Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2021 Μόλις τώρα, pavloa είπε Δεν θέλω να κάνω κάτι. Απλά όταν το έχω στο αυτι μου και μιλάω τότε ενεργοποιείται αυτή η επιλογή. Έψαξα και βρήκα ότι ενεργοποιείται βάζοντας και τα τρία δάχτυλα στην οθόνη. Τώρα πως γίνετε να το έχω στο αυτι και να μου το βγάζει, δεν ξέρω. Και για αυτό ψάχνω τρόπο ώστε να το απενεργοποιήσω. Tοτε σου φταίει ο αισθητήρας που σβήνει την οθόνη οταν το βάζεις στο αυτί.Δεν ξέρω αν υπάρχει επιλογή on off σε αυτόν. 1203 έχω και εγω αλλά σε ΜΙ note 10 . Δεν μπορώ να αναπαράγω την εικόνα που έχεις βάλει .
pavloa Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2021 2 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Tοτε σου φταίει ο αισθητήρας που σβήνει την οθόνη οταν το βάζεις στο αυτί.Δεν ξέρω αν υπάρχει επιλογή on off σε αυτόν. Όταν το το βάζω στο αυτι η οθόνη κλείνει. Τώρα το πώς ενεργοποιείται συτο το πράγμα δεν ξέρω. Βρήκα στο google αυτό https://www.google.com/search?q=partial+screenshot+miui+12&source=lmns&bih=719&biw=393&client=ms-android-xiaomi-rev1&prmd=niv&hl=el&sa=X&ved=2ahUKEwjevPC0vbDuAhUawIUKHQ2ODHkQ_AUoAHoECAAQAw Λέει ότι έχει μια επιλογή αλλά εμένα δεν το έχει.
chios Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2021 Μάλλον έχεις ενεργοποιήσει το partial screenshot κάπου στις ρυθμίσεις screenshot πρέπει να κλείνει δεν έχω miui για να βοηθήσω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα