Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα φόρουμ,

Πρόσφατα αγόρασα το φακό του θέματος. Με βόλεψε στην πεζοπορία στο βουνό, μιας και είναι τύπου Γ, όταν το θέλω. 

Κοιτώντας στο manual όμως δε βρήκα πληροφορίες εάν έχει προστασία αποφορτησης της μπαταριας (18650) κάτω από τα 2,5Volt. Εάν μπορώ να εχω κάποιο στοιχείο χωρίς προστασία κτλ, οπότε οι ερωτήσεις μου είναι οι εξής:

1. Έχει προστασία αποφορτησης κάτω από τα 2,5 volt ο φακός ή θα αρχίσει να σφυρίζει καμια μπαταρια?

2. Αν εχει ή δεν εχει αντίστοιχα μπορω να χρησιμοποιήσω με ασφάλεια στο συγκεκριμένο φακο, unprotected 18650 όπως τα Panasonic που ειναι πρωτα στο skroutzομαγαζο και οικονομικά ή αν έχετε να προτείνετε και 3000+mah ποιο οικονομικά, protected αναλογα βεβαια με το αν είναι καλό να τα χρησιμοποιήσω με το φακό, γιατί 2 nitecore των 8Α που πήρα, βίδωνε-ξεβιδωνε στο ενα μου στραβωσε ο πατος και το πέταξα και το άλλο προς τα κει παει. Τραγικο, για τα 25 ευρώ που εδωσα έκαστος.

3. Αν εχει αλλος τον ίδιο φακο εχει φορέσει 2 x RCR123A? Είναι καλύτερα 2 τέτοιες ή μια 18650? Ποια η διαφορα?

Rooky σε αυτο οποτε.. δείξτε κατανόηση.

Ευχαριστώ

S.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...