Γιάννης Platano Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2021 1 ώρα πριν, Jos3ph είπε το Λέλας πρέπει να είναι επίθετο , τον εντόπισα στο facebook Καμμια απολυτως σχεση με την Ηρωιδα https://el.wikipedia.org/wiki/Λέλα_Καραγιάννη 1
Klausx Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2021 8 ώρες πριν, Jos3ph είπε το Λέλας πρέπει να είναι επίθετο , τον εντόπισα στο facebook Χαραμίζεσαι, στην ιντερπολ πρέπει να σε πάρουν.
Jos3ph Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2021 1 ώρα πριν, Klausx είπε Χαραμίζεσαι, στην ιντερπολ πρέπει να σε πάρουν. Μην μου χαλάς την κάλυψη...
kage Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) κατι corsa με εργοστασιακο cng φυσικο αεριο(oxi lpg) του 12 σιγουρα εισαγωγης..μπορει απλα να μην εχει αφμ εμπορου κ να τα "εισαγει"(προσωρινη εισαγωγη) μεχρι να βρεθει αγοραστης για να τα εκτελωνισει στο ονομα του αγοραστη..εχουν μικρο χρονικο οριο να το κανουν αυτο αλλιως τα γυρνανε πισω ή τα πουλανε σε αλλον εμπορο ή τα παιρνουν στο ονομα τους ζηλεψες λιγο λες ποσα χιλιαρικα να βγαζει..δεν βγαζει οσα φανταζεσαι παρολ αυτα πες μας αν εχει πορσε 911 με βουλγαρικες Επεξ/σία 23 Ιανουαρίου 2021 από kage
Jos3ph Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2021 5 λεπτά πριν, kage είπε εισαγωγης ειναι τα περισσοτερα..μπορει απλα να μην εχει αφμ εμπορου κ να τα "εισαγει"(προσωρινη εισαγωγη) μεχρι να βρεθει αγοραστης για να τα εκτελωνισει στο ονομα του αγοραστη..εχουν μικρο χρονικο οριο να το κανουν αυτο αλλιως τα γυρνανε πισω ή τα πουλανε σε αλλον εμπορο ζηλεψες λιγο λες ποσα χιλιαρικα να βγαζει..δεν βγαζει οσα φανταζεσαι στο car.gr είναι γραμμένος ως έμπορος , άρα θεωρώ ότι είναι επαγγελματίας. Σε όλα τα επαγγέλματα λίγοι άνθρωποι βγάζουν πολλά λεφτά, οι περισσότεροι τα κουτσοφέρνουν.
Γιάννης Platano Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 20 λεπτά πριν, kage είπε κατι corsa με εργοστασιακο cng φυσικο αεριο(oxi lpg) του 12 σιγουρα εισαγωγης..μπορει απλα να μην εχει αφμ εμπορου κ να τα "εισαγει"(προσωρινη εισαγωγη) μεχρι να βρεθει αγοραστης για να τα εκτελωνισει στο ονομα του αγοραστη..εχουν μικρο χρονικο οριο να το κανουν αυτο αλλιως τα γυρνανε πισω ή τα πουλανε σε αλλον εμπορο ή τα παιρνουν στο ονομα τους ζηλεψες λιγο λες ποσα χιλιαρικα να βγαζει..δεν βγαζει οσα φανταζεσαι παρολ αυτα πες μας αν εχει πορσε 911 με βουλγαρικες Σε καποια εχει ελληνικες πινακιδες χωρις αν μπορω να ξερω τι σημαινει αυτο .Σε αλλα οχι . Επεξ/σία 23 Ιανουαρίου 2021 από Γιάννης Platano
titakos95 Δημοσ. 24 Μαΐου 2022 Δημοσ. 24 Μαΐου 2022 παιδιά δημιούργησα λογαριασμό μονό και μόνο για να κάνω σχόλιο. Αγόρασα ένα πολο του 06 από τον συγκεκριμένο "έμπορο" το καλοκαίρι του 19, στράβωσε βαλβίδα μηχανης , άρχισε να κλατάρει και μου εμεινε σε εθνική , να μην τα πολυλογώ οτι μπορει να παθει ενα αυτοκινητο το επαθε μέσα σε 3 μηνεσ που είμαι το καλοκαίρι Ελλάδα, αποδειχθεί απατεώνας. Πέρασα το αμάξι κτεο το καλοκαίρι που γύρισα από εξωτερικό και μου εχαν έκπληξη στο κτεο. ο τυπος μου το πούλησε και προσπάθησε να το πασάρει με 114.000 χιλιόμετρα αλλά το αμάξι τελικά είχε 240.000 χιλιάδες, μετά από ενα εγκεφαλικό και 40 τηλέφωνα να προσπαθώ να βρω την τρύπα του τον έπεισα να το γυρίσω, προφανώς ενα χιλιάρικο κάτω από την τιμή που το πήρα, γιατί λέει πρέπει να φτιάξει τις ζημίες που δεν ΕΚΑΝΑ. ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΟΥΛΑΜΕ ΣΚΟΤΩΣΤΡΕΣ. βέβαια έπρεπε να το ψάξω καλύτερά και κατά ένα σημείο φέρω και εγώ ευθύνη που δεν έκανα καλή έρευνά αγορασ και επέλεξα να εμπιστευθώ ενα μηχανικό που βρήκα τυχαία να το κοιτάξει. μείνετε μακριά. φιλικη συμβουλη ΜΗΝ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΕΞΩ 1 2
titakos95 Δημοσ. 24 Μαΐου 2022 Δημοσ. 24 Μαΐου 2022 Στις 22/1/2021 στις 8:41 ΜΜ, Γιάννης Platano είπε Μου κανει ενπυπωση παντως που στο cars.gr δεν αναφερεται ονομα εμπορου . μην σου κάνει εντύπωσή φίλε, αν αυτοί που αγοράζανε αμάξι ξέρανε το όνομά του θα είχε χορτσάσει μηνύσεις !
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα