Επισκέπτης Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2021 16 ώρες πριν, phanispal είπε Don't feed the trolls... να έχεις το θάρρος της άποψης/γνώμης να τα κατονομάζεις αυτά που αποκαλείς trolls
phanispal Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2021 Αν δεν είσαι troll, τότε είσαι εντελώς εκτός θέματος και δεν έχεις καταλάβει τι συζητάμε εδώ. Ένα από τα δύο μπορεί να ισχύει. 1
Ukforthemoment Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2021 Λεμε για διαθέσιμα 180€ ,ενοίκιο κλπ και φτάσαμε στο δικό μας σπίτι και γονείς απο πίσω και μισθό 1500€ Οκ.... 2
afragorn Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2021 34 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Λεμε για διαθέσιμα 180€ ,ενοίκιο κλπ και φτάσαμε στο δικό μας σπίτι και γονείς απο πίσω και μισθό 1500€ Οκ.... Το θέμα του νήματος "καταρρίφθηκε" οπότε συζητάμε για διαβίωση με υψηλότερα ποσά. 😅 1
Joanna000 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Στις 22/1/2021 στις 9:05 ΜΜ, Vigilante1319 είπε Και απλα το να γυρνας σπιτι και να εισαι μονος σου και να εχεις την ηρεμια σου ειναι ενα πολυ γλυκο αισθημα. Τελοςπαντων ευχαριστω ολους για τις απαντησεις. Ποσο συμπασχω να ξερες... Μονο οσοι βιωνουν το ιδιο θα σε καταλαβουν. Δυστυχως δεν γινεται αλλιως.. Κανεις υπομονη,μαζευεις 💰(ειτε παρτ ταιμ ειτε ακομα καλυτερα φουλ ταιμ δουλεια) και πας με συγκατοικο-κους να μεινετε μαζί ή ( λογο της ανισορροπίας οικονομικων κλπ στην Ελλαδα ) να φυγεις για εξωτερικο. Καλη τυχη. .😂😋 Επεξ/σία 2 Φεβρουαρίου 2021 από Joanna000 1
StamTheMan Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2021 Στις 22/1/2021 στις 6:33 ΜΜ, Vigilante1319 είπε Λιγο ανοητη ερωτηση το ξερω αλλα καταποσο υπαρχει περιπτωση καποιος να μπορει να νοικιασει ενα διαμερισμα σε παρτ τιμε δουλεια με τις βασικες αναγκες. Υπαρχει ενα μικρο αποθεμα στην ακρη για εξτρα βοηθημα στην αρχη. Οχι. 1
BritGreek Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2021 Ζητάς γνώμες για κάτι που είναι πρακτικά αδύνατο και το μόνο που θα πετύχεις, αν μιλάς σοβαρά, είναι να διαλύσεις την ψυχολογία σου, όταν θα πρέπει να σκέφτεσαι καθημερινά αν σε παίρνει να ανάψεις μια σόμπα για να ζεσταθείς, ή να ζεστάνεις το νερό για να κάνεις μπάνιο. Κατά τη γνώμη μου, για να μπορείς να ζεις αξιοπρεπώς, για να μην τρως ο,τι φτηνότερο υπάρχει, για να μπορείς να φτιάξεις κάτι που θα σου χαλάσει, για να μείνεις σε μια περιοχή που θα αισθάνεσαι λίγο πιο ασφαλής, πρέπει να έχεις μια κανονική δουλειά, ή δύο part-time. To πού ζούμε και το πώς έχει άμεση σχέση με την υγεία μας. Και την ψυχική, αλλά και τη σωματική, μακροπρόθεσμα. Όχι, δεν ζεις αυτόνομα έχοντας μόνο μια part-time δουλειά. Νομίζεις ότι ζεις και είναι θέμα ωριμότητας να το καταλάβεις και να πράξεις ανάλογα. Και 5000 να έχεις απόθεμα, μέσα σε ελάχιστους μήνες θα έχει τελειώσει, από τις ανάγκες που θα προκύψουν.
NickTG Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2021 On 28/01/2021 at 09:24, ikorolis said: άρα θα έλεγα ότι θα πρέπει να έχεις μισθό 1.500 ευρώ τουλάχιστον και σπίτι δικό σου για να ζεις αξιοπρεπώς και να μην είσαι μέσα στην μιζέρια/κλάψα Τουλάχιστον 1500€ και δικό σου σπίτι για να μην είσαι μέσα στην κλάψα? Πολύ εύκολα κλαίτε ρε παιδιά! 2
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, NickTG είπε Τουλάχιστον 1500€ και δικό σου σπίτι για να μην είσαι μέσα στην κλάψα? Πολύ εύκολα κλαίτε ρε παιδιά! Να με συγχωρείς φίλε μου εγώ δεν είμαι ούτε μέσα στην μιζέρια ούτε μέσα στην κλάψα απλά μιλάω ρεαλιστικά βάση της πραγματικής ζωής και φυσικά βάση αυτών που έγραψε ο φίλος που άνοιξε αυτό το θέμα το οποίο αφορά 4ώρη εργασία με τον ανάλογο μισθό. εμένα δεν με αφορά φυσικά καθώς εγώ είμαι 8ώρη εργασία (πλήρης απασχόληση) σπίτι δικό μου έχω , επίσης και η κοπέλα μου πολύ καλό μισθό έχω , επίσης και η κοπέλα μου (στην ίδια πολυεθνική εταιρεία/οργανισμό δουλεύουμε) για 3 ανθρώπους και 2 κατοικίδια (γατιά) μια χαρά είμαστε. Επεξ/σία 3 Φεβρουαρίου 2021 από ikorolis
phanispal Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2021 Πάντως τα posts σου δε συνάδουν με τον πολύ καλό μισθό σου και το πόστο σου στην πολυεθνική. 1
mary Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2021 Ανεξάρτητα από το ότι δεν βγαίνει να ζεις με part time μισθό και να ψάχνεις σπίτι, δεν ΠΡΈΠΕΙ κάποια στιγμή ένας ενήλικος να ανεξαρτητοποιηθει από τους γονείς και να μείνει μόνος;;; 1 1
Bitbit Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 1 λεπτό πριν, mary είπε Ανεξάρτητα από το ότι δεν βγαίνει να ζεις με part time μισθό και να ψάχνεις σπίτι, δεν ΠΡΈΠΕΙ κάποια στιγμή ένας ενήλικος να ανεξαρτητοποιηθει από τους γονείς και να μείνει μόνος;;; πρέπει αλλά αν δε μπορεί τι να κάνει; Να πάει να στήσει μια σκηνή για να λέει ότι είναι ανεξάρτητος; Επεξ/σία 3 Φεβρουαρίου 2021 από Bitbit 2
mary Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2021 1 λεπτό πριν, Bitbit είπε πρέπει αλλά αν δε μπορεί τι να κάνει; Να πάει να στήσει μια σκηνή για να λέει ότι είναι ανεξάρτητος; Στη χειρότερη ναι. Ενώ έτσι όπως πάει, ο/η τάδε στα 50 θα είναι ένα κακομαθημένο παιδί που δεν μπορεί να συγκατοικησει ούτε με τον άνθρωπο που γουστάρει και δεν ξέρει να διαχειρίζεται το χρήμα. Αλλά τι λέω! Οι μισοί 30χρονοι έτσι είναι! 1
phanispal Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2021 Εν τω μεταξύ ο άνθρωπος ακόμα δεν έχει απαντήσει αν θα έχει βοήθεια από κάπου αν χρειαστεί.
Bitbit Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2021 6 λεπτά πριν, phanispal είπε Εν τω μεταξύ ο άνθρωπος ακόμα δεν έχει απαντήσει αν θα έχει βοήθεια από κάπου αν χρειαστεί. Αν το επιχειρήσει μόνο ο Θεός θα μπορέσει να τον βοηθήσει
Προτεινόμενες αναρτήσεις