Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Στις 25/1/2021 στις 8:32 ΜΜ, Nik1239 είπε

Καλά όπως νομίζεις πάντως ρίξε μια ματιά στα κουτιά itx είναι πολύ ωραία και μπορείς να βάλεις και κάρτα αν θες 

Τελικα φιλε μου ειχες δικιο τον εδωσα τον κινεζο, για πεσμου τωρα τι προτινεις να παρω-φτιαξω σε μικρο κουτι? θα σε ακουσω αυτη την φορα.

Επεξ/σία από k30taas
Δημοσ.
8 ώρες πριν, k30taas είπε

Τελικα φιλε μου ειχες δικιο τον εδωσα τον κινεζο, για πεσμου τωρα τι προτινεις να παρω-φτιαξω σε μικρο κουτι? θα σε ακουσω αυτη την φορα.

Λοιπόν για αρχή πες μου χρήση που θα κάνεις , αν μπορείς να περάσεις εσύ windows , αν μπορείς να το στήσεις μόνος σου , αν θες να είναι από ένα κατάστημα όλα ή όχι 

Δημοσ.
8 ώρες πριν, k30taas είπε

αφου εχεις ανοιξει θεμα, γιατι συνεχιζεις εδω.....???   

κλειδωσε το θεμα, και το νεο κουτι το συζητας στο αλλο θεμα.....!!! ! 

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Nik1239 είπε

Λοιπόν για αρχή πες μου χρήση που θα κάνεις , αν μπορείς να περάσεις εσύ windows , αν μπορείς να το στήσεις μόνος σου , αν θες να είναι από ένα κατάστημα όλα ή όχι 

Το θέλω για απλή χρήση αλλά θέλω να είναι και δυνατό για κάνα photoshop, επεξεργασία βίντεο απλή, να βγάζει 4k 60 hz, ναι μπορώ να το φτιάξω μόνος μου, Windows κλπ.... Απάντησε μου αν θες στο άλλο θέμα που έχω ανοίξει, ευχαριστώ 

3 ώρες πριν, cabdik είπε

αφου εχεις ανοιξει θεμα, γιατι συνεχιζεις εδω.....???   

κλειδωσε το θεμα, και το νεο κουτι το συζητας στο αλλο θεμα.....!!! ! 

τον απαντησα εδω διοτι το αλλο θεμα ο ποιο πανω φιλος ισως να μην το ειδε και δεν εγραψε τιποτα εδω και μερες ενω εδω εκανα παραθεση την απαντηση του και απαντησε αμεσως, γι αυτο και μονο τον λογω.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...