Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γεια σας παιδια, εχω παραγειλει εναν φορητο υπολογιστη απο banggood που ειναι αυτος Nvisen y-gx01 mini pc intel core i9-8950hk 16gb+256gb/512gb ssd gaming pc hex core 2.9ghz to 4.8ghz intel hd graphics ddr4*2 slot m.2 2280 ssd 2.5inch sata hdmi dp type c Sale - Banggood.com και επειδη θελω αν γινεται να παρω σημα στην τηλεοραση 4k 60hz και διαβαζω πως μονο μεσω της θυρας displayport μπορω να το πετυχω αυτο, ξερετε κατι για το θεμα? ας πουμε με ενα τετοιο καλωδιο θα γινει δουλεια η τσαμπα θα το παρω? 4K UHD 60Hz Display Port to HDMI Cable DP Audio Video Adapter Converter 1080P PC | eBay. Θελω την γνωμη σας γενικως , Ευχαριστω!

Επεξ/σία από k30taas
Δημοσ.

Υπάρχουν ανταπτορες απο , dp σε hdmi ή ακόμα και έτοιμο καλώδιο (με ενσωματωμένο ανταπτορα). Το  hdmi , για να δώσει 4κ 60hz , πρέπει να είναι 2.1. Αν μπλέξεις μεσω ebay - China δεν μπορείς να είσαι σίγουρος για τίποτα...

Δημοσ.
8 ώρες πριν, nickol-us είπε

Υπάρχουν ανταπτορες απο , dp σε hdmi ή ακόμα και έτοιμο καλώδιο (με ενσωματωμένο ανταπτορα). Το  hdmi , για να δώσει 4κ 60hz , πρέπει να είναι 2.1. Αν μπλέξεις μεσω ebay - China δεν μπορείς να είσαι σίγουρος για τίποτα...

μα νομιζω το hdmi 2.1 ειναι για 4k 120 hz , τελος παντων η τηλεοραση μου εχει 2.1  μπορεις να μου προτεινεις καποιο καλωδιο?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 23/1/2021 στις 11:04 ΜΜ, nickol-us είπε

Έχεις δίκιο... version 2 χρειάζεται...το 2.1 είναι για 120hz.

Ψάχνεις για κάτι τέτοιο, Dp 1.2 to HDMI 2.0, το έχει και σε 3m

Δεν το ειχα βρει αυτο και πηρα απο ebay αυτο Baseus DP to HDMI Cable V2.0 Ultra HD 4K 60Hz High Speed Displayport Adapter 2M | eBay και ο θεος βοηθος.... αν και η θυρα dp του υπολογιστη πρεπει να ειναι 1.4.... τελος παντων θα δειξει μολις ερθουν. Σε ευχαριστω για τις απαντησεις!!! Eκανα βλακεια βιαστηκα αυτο επρεπε να παρω.....Sandberg DisplayPort 1.4-HDMI 4K60Hz 2m (509-16) - 21,10€ : Play247.gr, 24 hours / 7days online Shopping

Επεξ/σία από k30taas
Δημοσ.
Στις 22/1/2021 στις 4:56 ΜΜ, k30taas είπε

Γεια σας παιδια, εχω παραγειλει εναν φορητο υπολογιστη απο banggood που ειναι αυτος Nvisen y-gx01 mini pc intel core i9-8950hk 16gb+256gb/512gb ssd gaming pc hex core 2.9ghz to 4.8ghz intel hd graphics ddr4*2 slot m.2 2280 ssd 2.5inch sata hdmi dp type c Sale - Banggood.com και επειδη θελω αν γινεται να παρω σημα στην τηλεοραση 4k 60hz και διαβαζω πως μονο μεσω της θυρας displayport μπορω να το πετυχω αυτο, ξερετε κατι για το θεμα? ας πουμε με ενα τετοιο καλωδιο θα γινει δουλεια η τσαμπα θα το παρω? 4K UHD 60Hz Display Port to HDMI Cable DP Audio Video Adapter Converter 1080P PC | eBay. Θελω την γνωμη σας γενικως , Ευχαριστω!

Να ξέρεις αν πήρες αυτόν τον υπολογιστή για παιχνίδια δεν πρόκειται να παίξει τίποτα 

Δημοσ.

Το κακό με το ebay είναι οτι θα περιμένεις τόσο καιρό και αν μια στο τόσο δεν παίξει θα ξενερώσεις άσχημα μετά από τόσο αναμονή, άσε που η τιμή είναι ίδια με το να έπαιρνες από ελληνικό κατάστημα. Λογικά οτι η θύρα σου είναι dp 1.4 δεν επηρεάζει.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Nik1239 είπε

Να ξέρεις αν πήρες αυτόν τον υπολογιστή για παιχνίδια δεν πρόκειται να παίξει τίποτα 

Δεν τον πηρα για παιχνιδια αλλωστε αυτον που πηρα ειναι χωρις την καρτα γραφικων..... Αλλα απο περιεργια γιατι λες δεν θα επαιζε τιποτα?

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, k30taas είπε

Δεν τον πηρα για παιχνιδια αλλωστε αυτον που πηρα ειναι χωρις την καρτα γραφικων..... Αλλα απο περιεργια γιατι λες δεν θα επαιζε τιποτα?

Γιατί έχει τα ενσωματωμένα γραφικά της ιντελ που κάνουν μόνο για λολ 

Επίσης ο επεξεργαστής είναι παλιός και παρόμοιος σε δύναμη με έναν i5 10400

Μήπως σε συμφέρει να πάρεις κάτι και να το στήσεις εσύ ; Και ποιο φτηνό θα σου έβγαινε και πιο μεγάλη θα ήταν η δυνατότητα αναβάθμισης σε σχέση με το τίποτα που μπορείς να αλλάξεις εκεί 

Αν επιτρέπεται για τι χρήση προορίζεται;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 λεπτά πριν, Nik1239 είπε

Γιατί έχει τα ενσωματωμένα γραφικά της ιντελ που κάνουν μόνο για λολ 

Επίσης ο επεξεργαστής είναι παλιός και παρόμοιος σε δύναμη με έναν i5 10400

Μήπως σε συμφέρει να πάρεις κάτι και να το στήσεις εσύ ; Και ποιο φτηνό θα σου έβγαινε και πιο μεγάλη θα ήταν η δυνατότητα αναβάθμισης σε σχέση με το τίποτα που μπορείς να αλλάξεις εκεί 

Αν επιτρέπεται για τι χρήση προορίζεται;

Στο σαλονι για σερφαρισμα, καμια ταινια, κατεβασμα, για απλη χρηση γενικα ηθελα μικρο ειχα ενα nuc i5-5250u αλλα επειδη το ειχα χρονια ειπα να το αλλαξω με κατι καλυτερο, τον πηρα με κουπονι στα 400€.... ενταξει παλι ψυλοπολλα ειναι αλλα ηθελα μικρο, μεγαλο εχω

Επεξ/σία από k30taas
Δημοσ.
13 λεπτά πριν, k30taas είπε

Στο σαλονι για σερφαρισμα, καμια ταινια, κατεβασμα, για απλη χρηση γενικα ηθελα μικρο ειχα ενα nuc i5-5250u αλλα επειδη το ειχα χρονια ειπα να το αλλαξω με κατι καλυτερο, τον πηρα με κουπονι στα 400€.... ενταξει παλι ψυλοπολλα ειναι αλλα ηθελα μικρο, μεγαλο εχω

Αν αυτό που έχεις σε καλύπτει σε 4κ αναλύσεις (αν έχεις 4κ τν ) τότε μην αλλάξεις 

Αν δεν σε καλύπτει σε 4κ άλλαξε το με κάτι πιο δυνατό αλλά όχι έτοιμο 

Υπάρχουν όμορφα κουτάκια στην αγορά μικρά που μπορείς να βάλεις ότι θες μέσα 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Nik1239 είπε

Αν αυτό που έχεις σε καλύπτει σε 4κ αναλύσεις (αν έχεις 4κ τν ) τότε μην αλλάξεις 

Αν δεν σε καλύπτει σε 4κ άλλαξε το με κάτι πιο δυνατό αλλά όχι έτοιμο 

Υπάρχουν όμορφα κουτάκια στην αγορά μικρά που μπορείς να βάλεις ότι θες μέσα 

Φιλε μου το εδωσα το παλιο και μετα προχωρησα στην παραγγελια, εχω 4k tv αλλα το παλιο σε 4k επαιζε μονο σε 30hz θελω να πιστευω πως αυτο θα παιζει στα 60hz , Οσο για ομορφια δεν μπορεις να πεις την εχει.. και ουτως η αλλως θα τα αλλαξω τα μεσα του ηδη παρηγειλα τον m2 980 pro και θα δω μολις ερθει τι αλλο.....Σε γενικες γραμμες πιστευω οτι θα ειναι αρκετα ποιο γρηγορο απο το παλιο μου αλλιως θα παρει ποδι😄

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, k30taas είπε

Φιλε μου το εδωσα το παλιο και μετα προχωρησα στην παραγγελια, εχω 4k tv αλλα το παλιο σε 4k επαιζε μονο σε 30hz θελω να πιστευω πως αυτο θα παιζει στα 60hz , Οσο για ομορφια δεν μπορεις να πεις την εχει.. και ουτως η αλλως θα τα αλλαξω τα μεσα του ηδη παρηγειλα τον m2 980 pro και θα δω μολις ερθει τι αλλο.....Σε γενικες γραμμες πιστευω οτι θα ειναι αρκετα ποιο γρηγορο απο το παλιο μου αλλιως θα παρει ποδι😄

Καλά όπως νομίζεις πάντως ρίξε μια ματιά στα κουτιά itx είναι πολύ ωραία και μπορείς να βάλεις και κάρτα αν θες 

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Στις 25/1/2021 στις 8:32 ΜΜ, Nik1239 είπε

Καλά όπως νομίζεις πάντως ρίξε μια ματιά στα κουτιά itx είναι πολύ ωραία και μπορείς να βάλεις και κάρτα αν θες 

ειχες δικιο τελικα μαπα το καρπουζι η κινεζια.........θα το δωσω αμα μπορεσω να θα κοιταξω να φτιαξω εναν, ανοιξα και νεο θεμα για βοηθεια...........

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...