Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με Windows 10

chromich

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα,

Έχω το εξής πρόβλημα,έχω στο pc windows 10 32 bit, και κατά κάποιο τρόπο έχουν χαθεί κάποια αρχεία των windows με αποτέλεσμα να μην μπορεί να κάνει update,πχ το visual++ 2008 δεν γίνεται και δεν επιτρέπει να γίνει και κάποιο άλλο update.  Δοκίμασα με το media creation tool να κάνω ξανά εγκατάσταση το λειτουργικό από πάνω αλλά στο τέλος έβγαλε σφάλμα και επανέφερε το σύστημα στη κατάσταση που ήταν και πριν.

Μήπως υπάρχει τρόπος επιδιόρθωσης χωρίς φορμάτ;

Ευχαριστώ

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Άνοιγμα γραμμής εντολών σαν διαχειριστής και δώσε sfc /scannow

Για να ανοίξεις γραμμή εντολών γράψε στην αναζήτηση cmd στο αποτέλεσμα που θα σου βγάλει για γραμμή εντολών θα πατήσεις στο δεξί μέρος να γίνει εκτέλεση ως διαχειριστής.

Ειχα κι εγω προβλημα με νεωτερη εκδοση της visual c++.Απεγκατεστησα όλες της εκδοσεις που ειχα στα windows και τις ξαναεγκατεστησα.Απο τοτε ολα ΟΚ.

8 ώρες πριν, Crybal είπε

Ειχα κι εγω προβλημα με νεωτερη εκδοση της visual c++.Απεγκατεστησα όλες της εκδοσεις που ειχα στα windows και τις ξαναεγκατεστησα.Απο τοτε ολα ΟΚ.

Καλημέρα, το προσπάθησα κι εγώ αλλά την έκδοση αυτή δεν μπορώ να την αφαιρέσω για κάποιο λόγο. Δεν λίστα μετά προγράμματα δεν μου εμφανίζει καμία έκδοση.

3 ώρες πριν, chromich είπε

Το παρακάτω στη φωτό

IMG_20210121_212806-1.jpg

ΠΙΘΑΝΟΤΕΡΕΣ ΑΙΤΙΕΣ 0x8007042b - 0x2000d

Λίγος ελεύθερος χώρος στον δίσκο
Εκκρεμείς ενημερώσεις προς εγκατάσταση
Μεγάλο μέγεθος φακέλου Appdata
Διαμάχη με κάποια περιττή για την αναβάθμιση συσκευή USB (πχ εκτυπωτής)
Διαμάχη με κάποια περιττή για την αναβάθμιση υπηρεσία (πχ antivirus, μετρητή θερμοκρασίας, controller φωτισμού με usb κλπ)

Στις 22/1/2021 στις 10:53 ΜΜ, micos000 είπε

Άνοιγμα γραμμής εντολών σαν διαχειριστής και δώσε sfc /scannow

Για να ανοίξεις γραμμή εντολών γράψε στην αναζήτηση cmd στο αποτέλεσμα που θα σου βγάλει για γραμμή εντολών θα πατήσεις στο δεξί μέρος να γίνει εκτέλεση ως διαχειριστής.

Αυτό που σου είπα πριν το έκανες; 

Αυτά που σου έγραψε ο snbblp παραπάνω τα είδες; Αν έχεις antivirus πέρα από το Windows defender απεγκατεζτησε το. 

Στις 24/1/2021 στις 1:31 ΠΜ, snbblp είπε

ΠΙΘΑΝΟΤΕΡΕΣ ΑΙΤΙΕΣ 0x8007042b - 0x2000d

Λίγος ελεύθερος χώρος στον δίσκο
Εκκρεμείς ενημερώσεις προς εγκατάσταση
Μεγάλο μέγεθος φακέλου Appdata
Διαμάχη με κάποια περιττή για την αναβάθμιση συσκευή USB (πχ εκτυπωτής)
Διαμάχη με κάποια περιττή για την αναβάθμιση υπηρεσία (πχ antivirus, μετρητή θερμοκρασίας, controller φωτισμού με usb κλπ)

Το έλεγξα,

Χώρος υπάρχει αρκετός

Υπάρχει αναβάθμιση σε εκκρεμότητα είναι η visual c++ 2008 και δεν μπορώ να την ακυρώσω

Για τις διαμάχες δεν νομίζω να υπάρχει κάτι γιατί δεν βρήκα κάποιο σχετικό μύνημα.

Για το μεγάλο μέγεθος αρχείου APPDATA δεν ξέρω που το βλέπω.

2 ώρες πριν, chromich είπε

Το έλεγξα,

Χώρος υπάρχει αρκετός

Υπάρχει αναβάθμιση σε εκκρεμότητα είναι η visual c++ 2008 και δεν μπορώ να την ακυρώσω

Για τις διαμάχες δεν νομίζω να υπάρχει κάτι γιατί δεν βρήκα κάποιο σχετικό μύνημα.

Για το μεγάλο μέγεθος αρχείου APPDATA δεν ξέρω που το βλέπω.

Για το appdata γραψε στο Run %appdata% και πατα εντερ.Θα σε παει στο Roaming οποτε πας ενα φακελο πισω και βλεπεις το μεγεθος του

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...