chromich Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2021 Καλησπέρα, Έχω το εξής πρόβλημα,έχω στο pc windows 10 32 bit, και κατά κάποιο τρόπο έχουν χαθεί κάποια αρχεία των windows με αποτέλεσμα να μην μπορεί να κάνει update,πχ το visual++ 2008 δεν γίνεται και δεν επιτρέπει να γίνει και κάποιο άλλο update. Δοκίμασα με το media creation tool να κάνω ξανά εγκατάσταση το λειτουργικό από πάνω αλλά στο τέλος έβγαλε σφάλμα και επανέφερε το σύστημα στη κατάσταση που ήταν και πριν. Μήπως υπάρχει τρόπος επιδιόρθωσης χωρίς φορμάτ; Ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
micos000 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2021 Άνοιγμα γραμμής εντολών σαν διαχειριστής και δώσε sfc /scannow Για να ανοίξεις γραμμή εντολών γράψε στην αναζήτηση cmd στο αποτέλεσμα που θα σου βγάλει για γραμμή εντολών θα πατήσεις στο δεξί μέρος να γίνει εκτέλεση ως διαχειριστής. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Crybal Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2021 Ειχα κι εγω προβλημα με νεωτερη εκδοση της visual c++.Απεγκατεστησα όλες της εκδοσεις που ειχα στα windows και τις ξαναεγκατεστησα.Απο τοτε ολα ΟΚ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chromich Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2021 8 ώρες πριν, Crybal είπε Ειχα κι εγω προβλημα με νεωτερη εκδοση της visual c++.Απεγκατεστησα όλες της εκδοσεις που ειχα στα windows και τις ξαναεγκατεστησα.Απο τοτε ολα ΟΚ. Καλημέρα, το προσπάθησα κι εγώ αλλά την έκδοση αυτή δεν μπορώ να την αφαιρέσω για κάποιο λόγο. Δεν λίστα μετά προγράμματα δεν μου εμφανίζει καμία έκδοση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Crybal Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2021 Τι error σου βγάζει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chromich Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2021 11 ώρες πριν, Crybal είπε Τι error σου βγάζει? Το παρακάτω στη φωτό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
micos000 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2021 Ο λογαριασμός σου έχει administrative δικαιώματα ή είναι απλός χρήστης; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
snbblp Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2021 3 ώρες πριν, chromich είπε Το παρακάτω στη φωτό ΠΙΘΑΝΟΤΕΡΕΣ ΑΙΤΙΕΣ 0x8007042b - 0x2000d Λίγος ελεύθερος χώρος στον δίσκο Εκκρεμείς ενημερώσεις προς εγκατάσταση Μεγάλο μέγεθος φακέλου Appdata Διαμάχη με κάποια περιττή για την αναβάθμιση συσκευή USB (πχ εκτυπωτής) Διαμάχη με κάποια περιττή για την αναβάθμιση υπηρεσία (πχ antivirus, μετρητή θερμοκρασίας, controller φωτισμού με usb κλπ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chromich Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2021 9 ώρες πριν, micos000 είπε Ο λογαριασμός σου έχει administrative δικαιώματα ή είναι απλός χρήστης; Έχει administrative δικαιώματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
micos000 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2021 Στις 22/1/2021 στις 10:53 ΜΜ, micos000 είπε Άνοιγμα γραμμής εντολών σαν διαχειριστής και δώσε sfc /scannow Για να ανοίξεις γραμμή εντολών γράψε στην αναζήτηση cmd στο αποτέλεσμα που θα σου βγάλει για γραμμή εντολών θα πατήσεις στο δεξί μέρος να γίνει εκτέλεση ως διαχειριστής. Αυτό που σου είπα πριν το έκανες; Αυτά που σου έγραψε ο snbblp παραπάνω τα είδες; Αν έχεις antivirus πέρα από το Windows defender απεγκατεζτησε το. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chromich Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2021 Στις 24/1/2021 στις 1:31 ΠΜ, snbblp είπε ΠΙΘΑΝΟΤΕΡΕΣ ΑΙΤΙΕΣ 0x8007042b - 0x2000d Λίγος ελεύθερος χώρος στον δίσκο Εκκρεμείς ενημερώσεις προς εγκατάσταση Μεγάλο μέγεθος φακέλου Appdata Διαμάχη με κάποια περιττή για την αναβάθμιση συσκευή USB (πχ εκτυπωτής) Διαμάχη με κάποια περιττή για την αναβάθμιση υπηρεσία (πχ antivirus, μετρητή θερμοκρασίας, controller φωτισμού με usb κλπ) Το έλεγξα, Χώρος υπάρχει αρκετός Υπάρχει αναβάθμιση σε εκκρεμότητα είναι η visual c++ 2008 και δεν μπορώ να την ακυρώσω Για τις διαμάχες δεν νομίζω να υπάρχει κάτι γιατί δεν βρήκα κάποιο σχετικό μύνημα. Για το μεγάλο μέγεθος αρχείου APPDATA δεν ξέρω που το βλέπω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Crybal Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2021 2 ώρες πριν, chromich είπε Το έλεγξα, Χώρος υπάρχει αρκετός Υπάρχει αναβάθμιση σε εκκρεμότητα είναι η visual c++ 2008 και δεν μπορώ να την ακυρώσω Για τις διαμάχες δεν νομίζω να υπάρχει κάτι γιατί δεν βρήκα κάποιο σχετικό μύνημα. Για το μεγάλο μέγεθος αρχείου APPDATA δεν ξέρω που το βλέπω. Για το appdata γραψε στο Run %appdata% και πατα εντερ.Θα σε παει στο Roaming οποτε πας ενα φακελο πισω και βλεπεις το μεγεθος του Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα