DisasterMaster Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2021 Καλησπέρα σας. Πρόκειται να αλλάξω κ ν κάνω συβόλαιο σταθερης κ ιντερνετ με Vodafone. Συγκεκριμένα με ενδιαφέρει αυτό το πακέτο: https://www.vodafone.gr/eshop/giga-fiber/c-120127/ με τα 35,90 100 Mbps Double Play. Ξέρω οτι είναι διετή τα συμβόλαια όπως κ Cosmote που ήμουν. Στην cosmote είχα ένα πακέτο π ήταν 40Ε κ μετα από 24 μήνες θα έπρεπε να πληρώνω 60Ε🤯. Έχει κανεις το συγκεκριμένο πακέτο για πάνω από 24 μήνες? Θα ήθελα να μάθω αν μετά το ποσο π θα πληρωνω θα είναι κατα πολύ μεγαλύτερο όπως κ στην Cosmote (40 --> 60). Δεν έχω εξοικειωθεί πολυ με αυτά κ θα ήθελαν να με διαφωτίσετε λίγο. Από τι εξαρτάται η τιμη μετα τα 2 ετη🤔? Μπορω να κάνω κτ άλλο εναλλακτικά (να ξαναπάρω το ίδιο πακέτο πχ με την ιδια τιμη)? Ελπίζω να καταλάβατε τι εννοω. Ευχαριστω εκ των προτέρων.
DanielRGr Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2021 Δεν νομιζω να εχεις αυξηση στα 60, μαρκετιστικα ειναι αυτα. Θα σου δωσουν την ιδια με τωρα, αν οχι καλυτερη. 1
kallonos Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2021 4 ώρες πριν, DisasterMaster είπε Καλησπέρα σας. Πρόκειται να αλλάξω κ ν κάνω συβόλαιο σταθερης κ ιντερνετ με Vodafone. Συγκεκριμένα με ενδιαφέρει αυτό το πακέτο: https://www.vodafone.gr/eshop/giga-fiber/c-120127/ με τα 35,90 100 Mbps Double Play. Ξέρω οτι είναι διετή τα συμβόλαια όπως κ Cosmote που ήμουν. Στην cosmote είχα ένα πακέτο π ήταν 40Ε κ μετα από 24 μήνες θα έπρεπε να πληρώνω 60Ε🤯. Έχει κανεις το συγκεκριμένο πακέτο για πάνω από 24 μήνες? Θα ήθελα να μάθω αν μετά το ποσο π θα πληρωνω θα είναι κατα πολύ μεγαλύτερο όπως κ στην Cosmote (40 --> 60). Δεν έχω εξοικειωθεί πολυ με αυτά κ θα ήθελαν να με διαφωτίσετε λίγο. Από τι εξαρτάται η τιμη μετα τα 2 ετη🤔? Μπορω να κάνω κτ άλλο εναλλακτικά (να ξαναπάρω το ίδιο πακέτο πχ με την ιδια τιμη)? Ελπίζω να καταλάβατε τι εννοω. Ευχαριστω εκ των προτέρων. Ειναι αναγκασμένοι να σου γράψουν την τιμή τιμοκαταλόγου, που στην ουσία είναι χωρίς δέσμευση. Αν κάνεις ανανέωση θα μπορέσεις να έχεις την ίδια τιμή. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα