vounisios Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Καλησπερα...μετα απο ενα Φορματ που καναμε στον Η/Υ μου, ενω ολα μου δουλευουν μια χαρα, το gmail μου κανει <<νερα>>....Δηλαδη, ενω μπορει να στελνει σε αλλα μειλ που εχω π.χ το Yahoo...., να λαβει ομως δεν μπορει, δεν βλεπω στα εισερχομενα τιποτα.....Το ψαχνω να δω τι φταιει-απο χτες αυτο-αλλα τιποτα.....Δηλαδη με τα εισερχομενα εχω προβλημα......Το γραφω εδω-->giorgos149. Θα ηθελα την βοηθεια σας. Σας ευχαριστω πολυ. Επεξ/σία 22 Ιανουαρίου 2021 από vounisios 1
kinhthra Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2021 36 λεπτά πριν, vounisios είπε Καλησπερα...μετα απο ενα Φορματ που καναμε στον Η/Υ μου, ενω ολα μου δουλευουν μια χαρα, το gmail μου κανει <<νερα>>....Δηλαδη, ενω μπορει να στελνει σε αλλα μειλ που εχω π.χ το Yahoo...., να λαβει ομως δεν μπορει, δεν βλεπω στα εισερχομενα τιποτα.....Το ψαχνω να δω τι φταιει-απο χτες αυτο-αλλα τιποτα.....Δηλαδη με τα εισερχομενα εχω προβλημα......Το γραφω εδω-->[email protected]. Θα ηθελα την βοηθεια σας. Σας ευχαριστω πολυ. δεν έχει καμία σχέση το φορματ με τα εμαιλ, χρησιμοποιείτε app ή browser; 1
chios Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2021 Κάπου τα έχεις μπερδέψει, από που μπαίνεις στο Gmail; δώσε πληροφορίες.
vounisios Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2021 Καλησπερα & παλι....μολις ανοιγω τον Chrome ειμαι Google. Eπανω δεξια γωνια γραφει Gmail & Εικονες.....Παταω το gmail & μπαινω...απο εκει....Βαζω & την φωτο.... Να & το Gmail μου.....Αδεια τα εισερχομενα........................
soteras Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2021 Αμα μεσω του broswer δεν βλεπεις τα μαιλ μαλλον τα εχεις διαγραψει δοκιμασε και στις αλλες καρτελες κοινωνικα κλπ το φορματ με την εισοδο στο μαιλ απο την επισιμη σελιδα ειναι δυο ασχετα πραγματα μεταξυ τους
chios Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2021 Δλδ αν μπεις στο gmail από κινητό βλέπεις τα μηνύματα;; Δοκίμασε και με Firefox. Μήπως τα έσβησες κατά λάθος;
soteras Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2021 Επισης παιξε στις καρτελες μηπως εχει φτιαξει κανα υποφακελο που πεταει ολα τα εισερχομενα εκει
vounisios Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Ukforthemoment είπε Στα όλα τα email τι σου βγάζει; Στα αλλα μειλ ,τα δυο που εχω ακομα, το πρωτο ειναι το Yahoo & το αλλο ειναι της Οτενετ(getri.....στελνω κατι ας πουμε & μου λεει <<το μνμ σταλθηκε>> & πραγματι τα βλεπω εκει.....Εδω δεν εχω προβλημα, μονο στα εισερχομενα κατι γινεται...Τι να κανω ? Να το διαγραψω & να το φτιαξω παλι απο αρχη ? θα βοηθησει αυτο? 1 ώρα πριν, soteras είπε Επισης παιξε στις καρτελες μηπως εχει φτιαξει κανα υποφακελο που πεταει ολα τα εισερχομενα εκει Εχω κοιταξει, ειναι οκ εκει.... 1 ώρα πριν, chios είπε Δλδ αν μπεις στο gmail από κινητό βλέπεις τα μηνύματα;; Δοκίμασε και με Firefox. Μήπως τα έσβησες κατά λάθος; Απο κινητο δεν εχω μπει....Θα δοκιμασω ομως με τον Firefox τωρα..... Επεξ/σία 22 Ιανουαρίου 2021 από vounisios
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, vounisios είπε Στα αλλα μειλ ,τα δυο που εχω ακομα, το πρωτο ειναι το Yahoo & το αλλο ειναι της Οτενετ([email protected]).....στελνω κατι ας πουμε & μου λεει <<το μνμ σταλθηκε>> & πραγματι τα βλεπω εκει.....Εδω δεν εχω προβλημα, μονο στα εισερχομενα κατι γινεται...Τι να κανω ? Να το διαγραψω & να το φτιαξω παλι απο αρχη ? θα βοηθησει αυτο? Εχω κοιταξει, ειναι οκ εκει.... Απο κινητο δεν εχω μπει....Θα δοκιμασω ομως με τον Firefox τωρα..... Κάνε μια επεξεργασία στο αρχικό μήνυμα όσο προλαβαίνεις , και σβήσε το email σου απο το insomnia , γιατι βλεπω να γεμιζεις email απο νιγηριανούς πρίγκηπες και απο σουπερ-χακερς που εχουν ερωτικα βιντεο εναντιων σου (εμφανίζοντας σου εναν κωδικο, που εχει διαρρευσει απο το site της κυρα μαριας..) Με απλά λόγια θα σε πρήξουν στα spam, και απο εκεί που δεν έχεις εισερχόμενα, θα έχεις 250 την ημέρα.. Μην βάζεις το email σου πουθενά δημόσια. Επεξ/σία 22 Ιανουαρίου 2021 από Επισκέπτης
Ukforthemoment Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 11 λεπτά πριν, vounisios είπε Στα αλλα μειλ ,τα δυο που εχω ακομα, το πρωτο ειναι το Yahoo & το αλλο ειναι της Οτενετ(******).....στελνω κατι ας πουμε & μου λεει <<το μνμ σταλθηκε>> & πραγματι τα βλεπω εκει.....Εδω δεν εχω προβλημα, μονο στα εισερχομενα κατι γινεται...Τι να κανω ? Να το διαγραψω & να το φτιαξω παλι απο αρχη ? θα βοηθησει αυτο? Εχω κοιταξει, ειναι οκ εκει.... Απο κινητο δεν εχω μπει....Θα δοκιμασω ομως με τον Firefox τωρα..... Oλα έγραψα,όχι άλλα.Εχει επιλογή τέρμα αριστερά που σου δείχνει όλα τα email ,εκεί που λεει περισσότερα .Μπας και έχεις κάνει τίποτα με τον συγχρονισμό; Επεξ/σία 22 Ιανουαρίου 2021 από Ukforthemoment
NikosKallithea Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2021 Μηπως εχεις κανει λογκιν με καποιο αλλο μαιλ στο gmail
chios Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2021 Και εγώ δεν έχω καταλάβει τι ακριβώς έχει κάνει μας τα λέει λίγο μπερδεμένα.
vounisios Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Λοιπον φιλοι μου & φιλε Νικο απο Καλλιθεα, πραγματι ειχα κανει ενα τραγικο λαθος, το εξης--> Το μειλ στο Gmail δεν ειναι αυτο [Giorgos14 αλλα το ορθο ειναι αυτο-->Giorgost49.......Δηλαδη απο βιασυνη μου,ετσι ακριβως, αντι να βαλω το t εβαζα το 1 πριν το 4.......Οποτε τωρα που το δοκιμασα απο τα αλλα 2 μειλ μου πηγανε στα εισερχομενα κανονικα.....Παιδια χιλια συγνωμη....σας κουρασα....να ειστε καλα ......με βοηθησατε πολυ.....καλο βραδυ με υγεια σε ολους! Επεξ/σία 22 Ιανουαρίου 2021 από vounisios
chios Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2021 Καλά στο άλλο email που είχες κάνει λάθος πως μπήκες;; Με τι κωδικούς; Άλλο πάλι και τούτο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα