koutsis Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 25 λεπτά πριν, Makatsoras είπε παιδια καλησπερα, επειδη το κοιταζω και εγω, λεμε τωρα. απο τα Xr και Χs ποιο ειναι το καλυτερο? γιατι μπερδευομαι. Το xs είναι καλύτερο. Είναι ίδιας χρονιάς μοντέλα και είναι σαν να λέμε iphone 11 και iphone 11 pro. Δες εδώ σύγκριση... https://m.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=9320&idPhone2=9318 Επεξ/σία 23 Ιανουαρίου 2021 από koutsis
kostis76 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Παντως 5G εχει και το Iphone 12 mini (+ A14 Bionic, etc) https://nanoreview.net/en/phone-compare/apple-iphone-12-mini-vs-apple-iphone-11 Για μενα αξιζει τα +100 ευρω περιπου (απο το 11)... Επεξ/σία 25 Ιανουαρίου 2021 από kostis76
dkampi Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Στις 22/1/2021 στις 7:52 ΜΜ, koutsis είπε Μία παρατήρηση εδώ, πληκτρολόγιο μπορείς να βάλεις οποίο θες ( SwiftKey, gboard κτλ.) Μια παρατήρηση στην παρατήρηση ( ) το gboard το οποίο είναι κατά την άποψη μου μακράν το καλύτερο πληκτρολόγιο, είναι προβληματικό στο ios. Το μαμά εφόσον δεν υποστηρίζει swype στα Ελληνικά το ξεχνάμε, οπότε μόνη επιλογή το swiftkey. Προσωπικές προτιμήσεις πάντα και sorry για το offtopic Επεξ/σία 28 Ιανουαρίου 2021 από dkampi
katpapadaki Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2021 Σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις. Όντως το badget είναι κάτι που με ενδιαφέρει (μέχρι 700 ευρώ). Αν δεν κάνω λάθος το 5G θα αρχίσουν να το υποστηρίζουν αρκετά κινητά, ακόμα και αυτά που δεν θα το υποστηρίζουν στην αρχή. Τουλάχιστον έτσι έχω καταλάβει εγώ. Αν κάνω λάθος διορθώστε με!🙂
sattack Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2021 Μιας που παρακολουθουσα και αυτο το thread και τις προτάσεις των παιδιών εδω, έψαξα στο youtube μερικά συγκριτικά. Αυτό μου φάνηκε αρκετά διαφωτιστικό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα