katpapadaki Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2021 Καλησπέρα σε όλους. Θέλω να αγοράσω καινούργιο κινητό και θα ήθελα την άποψή σας! Είχα για πολλά χρόνια Android και σκέφτομαι να πάρω iPhone. Σκεφτόμουν το iPhone 11. Θα ήθελα να μου πείτε την άποψή σας, αν το έχετε δοκιμάσει ή το έχετε ακόμη. Ευχαριστώ πολύ!🙂
koutsis Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2021 2 ώρες πριν, katpapadaki είπε Καλησπέρα σε όλους. Θέλω να αγοράσω καινούργιο κινητό και θα ήθελα την άποψή σας! Είχα για πολλά χρόνια Android και σκέφτομαι να πάρω iPhone. Σκεφτόμουν το iPhone 11. Θα ήθελα να μου πείτε την άποψή σας, αν το έχετε δοκιμάσει ή το έχετε ακόμη. Ευχαριστώ πολύ!🙂 Πολύ καλό κινητό. Το μόνο που θα σου πρότεινα επειδή είναι περίπου στα ίδια λεφτά ειναι να δεις και το xs max που είναι μεν μια χρονιά πίσω αλλά έχει καλύτερη και μεγαλύτερη οθόνη και μικρότερα bezels!
katpapadaki Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2021 10 λεπτά πριν, koutsis είπε Πολύ καλό κινητό. Το μόνο που θα σου πρότεινα επειδή είναι περίπου στα ίδια λεφτά ειναι να δεις και το xs max που είναι μεν μια χρονιά πίσω αλλά έχει καλύτερη και μεγαλύτερη οθόνη και μικρότερα bezels! Σε ευχαριστώ! Ναι το είδα και αυτό, αλλά στο best price είχε 300 ευρώ παραπάνω περίπου. Μου φάνηκε μεγάλη διαφορά. Σκέφτηκα και το XR. Βασικά ήμουν ανάμεσα σε 11 και XR.
koutsis Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 34 λεπτά πριν, katpapadaki είπε Σε ευχαριστώ! Ναι το είδα και αυτό, αλλά στο best price είχε 300 ευρώ παραπάνω περίπου. Μου φάνηκε μεγάλη διαφορά. Σκέφτηκα και το XR. Βασικά ήμουν ανάμεσα σε 11 και XR. Α δεν ήξερα ότι έχουν τόση διαφορά. Μεταχειρισμένα είναι περίπου στα ίδια. Επειδη είχα xr θα σου πω ότι είναι το πιο value for money iphone που μπορείς να πάρεις. Η μόνη εμφανής διαφορά με το 11 είναι στην κάμερα. Κατά τα άλλα, ακριβώς ίδια εμφάνιση και οθόνη, απλά το 11 είναι ένα χρόνο πιο καινούργιο και έχει 4gb RAM αντί για 3. Άρα αν δεν σε ενδιαφέρει τόσο πολύ η 2η κάμερα πήγαινε σε xr αν έχουν αρκετή διαφορά στα χρήματα... Δες κι αυτό για σύγκριση.. https://m.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=9320&idPhone2=9848 Επεξ/σία 22 Ιανουαρίου 2021 από koutsis
katpapadaki Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2021 1 ώρα πριν, koutsis είπε Α δεν ήξερα ότι έχουν τόση διαφορά. Μεταχειρισμένα είναι περίπου στα ίδια. Επειδη είχα xr θα σου πω ότι είναι το πιο value for money iphone που μπορείς να πάρεις. Η μόνη εμφανής διαφορά με το 11 είναι στην κάμερα. Κατά τα άλλα, ακριβώς ίδια εμφάνιση και οθόνη, απλά το 11 είναι ένα χρόνο πιο καινούργιο και έχει 4gb RAM αντί για 3. Άρα αν δεν σε ενδιαφέρει τόσο πολύ η 2η κάμερα πήγαινε σε xr αν έχουν αρκετή διαφορά στα χρήματα... Δες κι αυτό για σύγκριση.. https://m.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=9320&idPhone2=9848 Η αλήθεια είναι ότι όντως δεν έχουν μεγάλη διαφορά. Θα το σκεφτώ. σε ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια!🙂
tsofras Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2021 3 ώρες πριν, katpapadaki είπε Καλησπέρα σε όλους. Θέλω να αγοράσω καινούργιο κινητό και θα ήθελα την άποψή σας! Είχα για πολλά χρόνια Android και σκέφτομαι να πάρω iPhone. Σκεφτόμουν το iPhone 11. Θα ήθελα να μου πείτε την άποψή σας, αν το έχετε δοκιμάσει ή το έχετε ακόμη. Ευχαριστώ πολύ!🙂 Τι κινητό έχεις τώρα ? Εγώ που έκανα την μετάβαση τελικά το πούλησα , όχι γιατί δεν άξιζε σαν κινητό απλά δεν βρήκα τον λόγο για την διαφορά της τιμής. Ποιοτικά τέλειο , φωτογραφίες ωραίες , ήχος στέρεο τούμπανο Μου φάνηκε κάπως ξεπλυμενη η οθόνη , μικρή επειδή είχα 6.5 και δεν με βόλευε καθόλου το πληκτρολόγιο Αυτά σαν καθαρά προσωπική άποψη
koutsis Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2021 35 λεπτά πριν, tsofras είπε Τι κινητό έχεις τώρα ? Εγώ που έκανα την μετάβαση τελικά το πούλησα , όχι γιατί δεν άξιζε σαν κινητό απλά δεν βρήκα τον λόγο για την διαφορά της τιμής. Ποιοτικά τέλειο , φωτογραφίες ωραίες , ήχος στέρεο τούμπανο Μου φάνηκε κάπως ξεπλυμενη η οθόνη , μικρή επειδή είχα 6.5 και δεν με βόλευε καθόλου το πληκτρολόγιο Αυτά σαν καθαρά προσωπική άποψη Μία παρατήρηση εδώ, πληκτρολόγιο μπορείς να βάλεις οποίο θες ( SwiftKey, gboard κτλ.) 1
tsofras Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2021 27 λεπτά πριν, koutsis είπε Μία παρατήρηση εδώ, πληκτρολόγιο μπορείς να βάλεις οποίο θες ( SwiftKey, gboard κτλ.) Στις iPhone? Α συγνώμη δεν το ήξερα , ευχαριστώ για την πληροφορία σε περίπτωση που με ξαναπιάσει 1
gianso Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2021 Μιας και η χωρα παει στο 5g (εστω και καθυστερημενα) δε θα πηγαινα σε non 5g τηλεφωνο. Προσωπικα θα περιμενα iphone 13 (καλυτερα modem / αυτονομια / επεξεργαστες) κτλπ. Αν βιαζεσαι να αγορασεις ειναι καλη επιλογη , αλλα η απουσια 5g για μενα ειναι deal breaker (υποκειμενικη αποψη). Καλη συνεχεια.
koutsis Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 20 λεπτά πριν, gianso είπε Μιας και η χωρα παει στο 5g (εστω και καθυστερημενα) δε θα πηγαινα σε non 5g τηλεφωνο. Προσωπικα θα περιμενα iphone 13 (καλυτερα modem / αυτονομια / επεξεργαστες) κτλπ. Αν βιαζεσαι να αγορασεις ειναι καλη επιλογη , αλλα η απουσια 5g για μενα ειναι deal breaker (υποκειμενικη αποψη). Καλη συνεχεια. Εντάξει ο άνθρωπος ψάχνει κάτι γύρω στα 650€ ( η ακόμα και στα 500€ αν πάει σε xr) κι εσύ του προτείνεις το iPhone 13 ( ούτε καν το 12) που θα κυκλοφορήσει σε 9 μήνες και θα κάνει 1000€? Αν θέλει 5g μπορεί να πάει στο 12 στα 900€ αλλά και πάλι δεν νομίζω να τον βολεύει οικονομικά... Επεξ/σία 23 Ιανουαρίου 2021 από koutsis
mp123 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2021 19 ώρες πριν, katpapadaki είπε Σε ευχαριστώ! Ναι το είδα και αυτό, αλλά στο best price είχε 300 ευρώ παραπάνω περίπου. Μου φάνηκε μεγάλη διαφορά. Σκέφτηκα και το XR. Βασικά ήμουν ανάμεσα σε 11 και XR. επειδη σπιτι τα εχουμε και τα 2 ( 2 11ρια , 1 xr ) θα σου πω δωσε 470 παρε xr . μην το ψαχνεισ και μπερδευεσε. εκτοσ και δεν εχεισ θεμα να δωσεισ 200 ευρω παραπανω για το 11. 1
gianso Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2021 3 ώρες πριν, koutsis είπε Εντάξει ο άνθρωπος ψάχνει κάτι γύρω στα 650€ ( η ακόμα και στα 500€ αν πάει σε xr) κι εσύ του προτείνεις το iPhone 13 ( ούτε καν το 12) που θα κυκλοφορήσει σε 9 μήνες και θα κάνει 1000€? Αν θέλει 5g μπορεί να πάει στο 12 στα 900€ αλλά και πάλι δεν νομίζω να τον βολεύει οικονομικά... Δεν ειχα τελειωσει το καφε και δεν ειχα δει καπου το budget νομιζα οτι δεν υπηρχε καποιος περιορισμος Mea culpa.
paris_chav Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) - Υπερευρυγωνιος και night mode (στον κυριο φακο). - 1 χρονο νεοτερο cpu/gpu - 1 χρονος επιπλεον αναβαθμισεων Αν δεν σε ενδιαφερουν τα παραπανω και προκειμενου να εξοικονομησεις χρηματα, πας στο XR. Του 2018 ειναι, θα παρει το iOS του φθινοπωρου + αλλα 2. Θα σαι καλυμμενος-η δηλ για 3 χρονια τουλαχιστον. Επεξ/σία 23 Ιανουαρίου 2021 από paris_chav 1
koutsis Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2021 1 ώρα πριν, gianso είπε Δεν ειχα τελειωσει το καφε και δεν ειχα δει καπου το budget νομιζα οτι δεν υπηρχε καποιος περιορισμος Mea culpa. Βασικά δεν το αναφέρει κάπου, αλλά το υπέθεσα επειδή είπε ότι πάει για 11 ή xr. Πάντως καλό θα ήταν να μας ξεκαθαρίσει το θέμα του budget...
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2021 παιδια καλησπερα, επειδη το κοιταζω και εγω, λεμε τωρα. απο τα Xr και Χs ποιο ειναι το καλυτερο? γιατι μπερδευομαι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα