Dr.MikeD Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2021 Εκπτωση -15% στα outlet της Nike. Η έκπτωση ισχύει για τα μέλη (χρειάζεται να κάνεις εγγραφή), ενώ στο checkout προσθέτεις τον κωδικό NIKE2021 ΥΓ. Ηθελα να πάρω παπούτσια running αλλά δεν βρήκα νούμερο. Οσοι ενδιαφέρεστε για αγορές, μην το καθυστερείτε. 3
Vincanity Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2021 δυστυχώς λίγα μοντέλα και λίγα νούμερα σε αυτή την εκπτωτική καμπάνια
Dr.MikeD Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2021 1 ώρα πριν, Vincanity είπε δυστυχώς λίγα μοντέλα και λίγα νούμερα σε αυτή την εκπτωτική καμπάνια Δεν έχεις άδικο. Γενικά, και σε αυτή την εκπτωτική καμπάνια , όπως και στην Black Friday, είχα πάρα πολύ λίγα προϊόντα. . Νομίζω πως όλα έχουν μία λογική σειρά... ίσως και η πανδυμία να επηρέασε την αγορά. Κάθε πέρυσι και καλύτερα (τουλάχιστον αυτή την αισθηση έχω)
james_ Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2021 Κάθε πέρσι και καλύτερα. Ακόμα και η adidas έβαλε καλύτερα παπούτσια σε προσφορά
drade Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2021 Μικρή η επιπλέον έκπτωση του 15% για να ψωνίσω από την "αργά βαδίζω ζωή κερδίζω" ιστοσελίδα της Nike. Το ίδιο χαλί έχει και η ιστοσελίδα της Adidas με μια μικρή βελτίωση σε σχέση με προηγούμενες χρονιές. 1
Dr.MikeD Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2021 6 λεπτά πριν, drade είπε Μικρή η επιπλέον έκπτωση του 15% για να ψωνίσω από την "αργά βαδίζω ζωή κερδίζω" ιστοσελίδα της Nike. Το ίδιο χαλί έχει και η ιστοσελίδα της Adidas με μια μικρή βελτίωση σε σχέση με προηγούμενες χρονιές. "Αργά βαδίζω ζωή κερδίζω" για την Nike, ναι.. Συμφωνω. Πάντως συγκριτικά με την υπάρχουσα στοσελίδα της Nike, η Adidas εχει καλύτερο user experience.
Nazar Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2021 Μετά από 3 μέρες ακύρωση παραγγελίας λόγω μη διαθεσιμότητας . Ετσι για να μην λέμε μόνο για τα δικά μας μαγαζιά (και μάλιστα τον νοέμβρη μου έστειλαν ένα ζευγάρι το ένα 45 το άλλο αριστερό 43!!!!)😁
james_ Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2021 6 λεπτά πριν, Nazar είπε Μετά από 3 μέρες ακύρωση παραγγελίας λόγω μη διαθεσιμότητας . Ετσι για να μην λέμε μόνο για τα δικά μας μαγαζιά (και μάλιστα τον νοέμβρη μου έστειλαν ένα ζευγάρι το ένα 45 το άλλο αριστερό 43!!!!)😁 Χαχαχα. Και ποιο το πρόβλημα? Δε σου έκανε το δεξί ή το αριστερό?
Salvation81 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2021 2020 απογοητευση....2021 προς το παρον απογοητευση.....Για να δουμε πιο μετα....
Nazar Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2021 1 ώρα πριν, james_ είπε Χαχαχα. Και ποιο το πρόβλημα? Δε σου έκανε το δεξί ή το αριστερό? 45 φοράω. Χαχα Πάω να βάλω και το αριστερό (43) , μπήκε αλλά με στένευε. Λέω θα έχει πρηστεί το πόδι..... μετά τα κοιτάω, το ένα παπούτσι ήταν μακρύτερο από το άλλο...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα