Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κατα τις γιορτες και μετα εχω μεγαλο προβλημα στο ping,Παιζω ενα παιχνιδι που δεν εχει ιδιαιτερες απαιτησεις (wot) απο 64 μεχρι 120 ping.H cosmote ενω παραδεχεται οτι το ping μου ειναι ασυνηθιστα υψηλο και υποσχεθηκαν να το φτιαξουν με εχουν κανει μπαλακι απο τον τοπικο τεχνικο με τις βλαβες της αθηνας και στο τελος δεν γινεται τπτ.αυτη η ιστορια ειναι 5 μερες τωρα.ανοιγουν βλαβη και την κλεινουν χωρις να υπαρξει καποιο αποτελεσμα.ειλικρινα δε ξερω τι να κανω.... Ρωτησα εαν με εχουν σε fast path και ειπαν ναι.ομως η γραμμη μου δινει στο spead test 100.09 upload 10.28 & 27ms(δεν πιστευω οτι με εχουν στο fast path γιατι υποτιθεται οτι κατεβαζουν απο το download και κατεβαινει ταυτοχρονα και το ping) .ειλικρινα δε μπορω να καταλαβω τη σταση της cosmote ,να μην εξυπηρετει τον πελατη της που χρυσοπληρωνει τις υπηρεσιες της.Eχετε καποια συμβουλη για το πως να το χειριστω?Οπως μου ειπε και ο τεχνικος που το μετρησε πριν λιγο απο την καμπινα εκανε πινκ τεστ και το ms αλλα και στο συνολο και ηταν ψηλα.

100.09.28 kai 27
Δημοσ.

1ον τα ping δεν έχουν ρόλο με το πόσο απαιτητικό είμαι το παιχνίδι 

2ον ανέβασε στατιστικά μέσα από το σουτέρ γιατί με αυτά που μας λες δεν μπορούμε να σε βοηθήσουμε 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...