Επισκέπτης Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2021 Από πέρσι ξεκίνησα την ανέγερση μονοκατοικίας με τον πατέρα μου. Έχουμε τελειώσει τους σοβάδες και σιγά σιγά φτάνουμε προς το τελος. Ωστόσο θέλω να εκφράσω κάποιες απορίες. Το σπίτι μου έχει μοντέρνο σχεδιασμό. α) Φοβάμαι οτι οι δυο μικρές κρεβατοκάμαρες είναι αρκετά μικρές. Με τον μηχανικό μου τις βγάλαμε 3 Χ 3,70. Εν το μεταξύ θα εντοιχίσουμε και μια ντουλάπα επομένως ο χόρος των δυο μικρών υπνοδωματίων θα ειναι 3 Χ 3,10. Θεωρείται μικρό; β) επιπλέον στα φωτιστικά γύρω γύρω πρέπει να κάνω το σχέδιο με γυψοσανίδα όπως έκαναν κάποτε; και στο ταβάνι γύρω γύρω ή εχει περάσει της μόδας;
basilis_k6 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2021 α) πολύ κομπλε ειναι. το ιδανικο ειναι 3χ3.4 χωρίς ντουλάπα. β) όχι για κανένα λογο
fredd0 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2021 α) ναι μικρα ειναι, τυπικα τα παιδικα βγαινουν 3x3.5 σε "εργολαβικες" οικοδομες αλλα νομιζω μονο κρεβατι και μικρο γραφειο χωρανε β) αν εννοεις ροζετα οροφης οτι θελεις κανεις, δεν υπαρχει νομος Το αυτο και για τα περιμετρικα γυψινα οροφης, αν θες βαζεις, αν δε θες το βαφτιζεις μινιμαλ και δε βαζεις
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2021 3 λεπτά πριν, fredd0 είπε α) ναι μικρα ειναι, τυπικα τα παιδικα βγαινουν 3x3.5 σε "εργολαβικες" οικοδομες αλλα νομιζω μονο κρεβατι και μικρο γραφειο χωρανε β) αν εννοεις ροζετα οροφης οτι θελεις κανεις, δεν υπαρχει νομος Το αυτο και για τα περιμετρικα γυψινα οροφης, αν θες βαζεις, αν δε θες το βαφτιζεις μινιμαλ και δε βαζεις σας ευχαριστώ πολύ και τους δυο για απαντήσεις. Εχω μίνιμαλ σχεδιασμό με δυο μεγάλες μπαλκονόπορτες δεξια και αριστερά του σαλονιου 3 μέτρα η κάθε μια ανοιγμα. Ήθελα να κάνω γύψινα στο ταβάνι με κρυφό φωτισμό αλλα δυστυχώς λόγω ενδοδαπέδιας δεν με παίρνει μάλλον αλλά θα κάνω γυψοσανίδα στο σαλόνι με ράφια και τζάκι στην μέση με τζάμι. Ισως κάπως κάνω κάποιον ειδικό φωτισμό. Κανένα σαιτ για να πάρω ιδέες διακόσμησης;
NikosKallithea Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2021 Στο σπίτι σου ότι θέλεις κανείς Για να μεγαλώσεις τις κρεβατοκάμαρες δυσκολακι😀 Αρα η ερωτηση σου αφορά μονο τα φωτιστικά. Εγω παντου εβαλα αυτό που λες, βεβαια γύψινο απο γύψινο εχει μεγάλη διαφορά. Υπαρχουν γυψοσανίδες με χωνευτα φώτα, περιμετρικές κλπ Ψαχτο, μην ρωτησεις ομως τον μηχανικο σου γιατί ειναι λιγο αντικα ο τύπος απο ότι κατάλαβα, απο τα λιγα που ανέφερες. Παντως μονο κρεμαστά φώτα δεν θα έβαζα ουτε με σφαίρες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα