FediasT Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2021 Καλησπέρα σε όλους Λοιπόν, έχω την παραπάνω cpu r5 2600x και ram g skill ripjaw 3200Mhz, θέλω να τα βάλω στην μητρική, Asus Rog Strix B450-F Gaming II που σκέφτομαι να αγοράσω, (δούλεψα πρόσφατα τα bios της Asus και με διευκόλυναν πολύ ος προς τι ρύθμιση του συστήματος) Ρωτάω. 1. Θα είναι συμβατά με την παραπάνω μητρική (cpu,ram). 2. Έχει κάποιος το build με την παραπάνω μητρική και την cpu να μου πεί πως είναι όλα εντάξει. Ευχαριστώ.
raul7 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2021 Λογικά δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα, στο site της gskill δείχνει ότι παίζουν στην μητρική (έχει την f και όχι την f2, αλλά ασυμβατότητες τέτοιου τύπου είναι πολύ σπάνιες πλέον). Ο cpu υποστηρίζεται κανονικά. Είχες άλλη μητρική και σου χάλασε ή τώρα φτιάχνεις καινούργιο σύστημα; Πάντως καινούργια στα 115€ είναι κάπως υπερτιμημένη αγορά η συγκεκριμένη μητρική, υπερβολικά λεφτά για asus b450.. Με 80€ παίρνεις την εξαιρετική αλλά χωρίς φωτάκια msi b450 a pro max, με 95€ παίρνεις την msi x470 gaming plus max. Χρήσιμη η ευκολία στο bios, αλλά προσωπικά δεν θα ήταν ο βασικός λόγος που θα διάλεγα εγώ μητρική (και τα bios των άλλων κατασκευαστών δεν νομίζω να είναι τραγικά πιο δύσκολα από της Asus). 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα