Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

έχω το huawei p20 pro, και όταν στέλνω sms ενώ γράφω με μείξη μικρών και κεφαλαίων, όταν στέλνεται τελικά το μήνυμα, φαίνονται όλα κεφαλαία και σε εμένα, και στον παραλήπτη. Έχω κάνει ό,τι έχουν απαντήσει σε άλλους με το ίδιο πρόβλημα σε διάφορα forums (π.χ να σβήσω τα δεδομένα του πληκτρολογίου, να σβήσω τα ελληνικά και μετά να τα   ξανακατεβάσω, να κατεβάσω άλλο πληκτρολόγιο) και δεν έχει δουλέψει τίποτα. Έχετε καμία ιδέα;

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Bourasal είπε

Καλησπέρα,

έχω το huawei p20 pro, και όταν στέλνω sms ενώ γράφω με μείξη μικρών και κεφαλαίων, όταν στέλνεται τελικά το μήνυμα, φαίνονται όλα κεφαλαία και σε εμένα, και στον παραλήπτη. Έχω κάνει ό,τι έχουν απαντήσει σε άλλους με το ίδιο πρόβλημα σε διάφορα forums (π.χ να σβήσω τα δεδομένα του πληκτρολογίου, να σβήσω τα ελληνικά και μετά να τα   ξανακατεβάσω, να κατεβάσω άλλο πληκτρολόγιο) και δεν έχει δουλέψει τίποτα. Έχετε καμία ιδέα;

ετσι πρέπει για να εχεις και τους 160? χαρακτηρες.Αν θες μικρά ψάξε στις ρυθμίσεις μηνυμάτων την επιλογή για απλους χαρακτηρες ή κάτι παρομοιο.Αν το έχεις με δυο καρτες καθε καρτα έχει αυτόνομη ρύθμιση

Δημοσ.
28 λεπτά πριν, Bourasal είπε

Καλησπέρα,

Δεν έχει να κάνει με το πληκτρολόγιο αλλά με τις ρυθμίσεις SMS. Ψεξε λίγο εκεί με ότι έχει να κάνει με πλήθος χαρακτήρων η κάτι τέτοιο...

Δημοσ.

Να ξερεις οτι τωρα καθε sms που στελνεις εχει οριο ~60 χαρακτηρες και οταν το περασεις χρεωνεσαι επιπλεον. Πχ αν αυτο που θες να στειλεις ειναι 100 χαρακτηρες, τωρα θα σταλει σαν 2 (60+40) και θα σε χρεωσει για 2 sms. Στον αλλο βεβαια θα φανει σαν ενα μηνυμα με 100 μικρους χαρακτηρες οπως το εστειλες.

Δημοσ.
16 hours ago, jim_p said:

Να ξερεις οτι τωρα καθε sms που στελνεις εχει οριο ~60 χαρακτηρες και οταν το περασεις χρεωνεσαι επιπλεον. Πχ αν αυτο που θες να στειλεις ειναι 100 χαρακτηρες, τωρα θα σταλει σαν 2 (60+40) και θα σε χρεωσει για 2 sms. Στον αλλο βεβαια θα φανει σαν ενα μηνυμα με 100 μικρους χαρακτηρες οπως το εστειλες.

Νομίζω ότι εξαρτάται απ' το δίκτυο. Αν έχω καταλάβει καλά, το δίκτυο (τουλάχιστον της Vodafone) το μετατρέπει σε κεφαλαία (8bit) για να χωράει όλο το μήνυμα σε ένα SMS. Αν διατηρήσει τα πεζοκεφαλαία (16bit), και είναι πάνω από απ' το όριο χαρακτήρων, θα συμβεί αυτό που λες. Κάτι τέτοιο θυμάμαι ότι μου είχαν πει όταν ρώτησα πριν από κάτι χρόνια. Εγώ πάντως όταν γράφω μικρά (από iPhone σε μη iPhone) κεφαλαία φτάνουν στον παραλήπτη. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν έχεις ενεργή την επιλογή "Reach communications" η αλλιώς "Λειτουργία συζήτησης" στις ρυθμίσεις μηνυμάτων και στείλεις το sms με ανοιχτά Data η Wi-Fi, δεν χρεώνει χρήματα.

Ούτως η άλλως, οι περισσότεροι έχουμε στο πακέτο και μερικές εκατοντάδες sms.

Επεξ/σία από AntiCambeR

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...