Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν ξέρω κατά πόσον ταιριάζει εδώ αλλά θα ήθελα μια πρόταση για ασύρματο χειριστήριο για τον υπολογιστή (για παιγνίδια εννοείται), έχω ένα παλιό του χβοχ360 αλλά πλέον δε τη πολύ παλεύει.

Ευχαριστώ!

Δημοσ.

Έχεις ανταπτορα και συνδέεις του 360 το χειριστήριο; Αν ναι και σε βόλευε, για οικονομικά μπορείς να ψάξεις να βρεις κάνα μεταχειρισμένο. Εναλλακτικά, προσωπικά θα επέλεγα dualshock 4 ή series s-x controller, καθώς ότι φτηνότερο αγόρασα μου χάλασε την όρεξη... Σημείωσε πως για να παίξουν τα χειριστήρια που προαναφέρθηκαν πρέπει να έχεις σύνδεση bluetooth στο pc

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, nickol-us είπε

Έχεις ανταπτορα και συνδέεις του 360 το χειριστήριο; Αν ναι και σε βόλευε, για οικονομικά μπορείς να ψάξεις να βρεις κάνα μεταχειρισμένο. Εναλλακτικά, προσωπικά θα επέλεγα dualshock 4 ή series s-x controller, καθώς ότι φτηνότερο αγόρασα μου χάλασε την όρεξη... Σημείωσε πως για να παίξουν τα χειριστήρια που προαναφέρθηκαν πρέπει να έχεις σύνδεση bluetooth στο pc

Έχω αλλά θέλω και να το αλλάξω, το έχω καμιά δεκαριά χρόνια ξερωγω...

Οπότε dual shock ή του xbox x, είναι καλύτερο;

Δημοσ.
32 λεπτά πριν, bebius είπε

Τσέκαρε τo Speedlink Torid, δοκιμασμένο. Δεν νομίζω να υπάρχει κάτι που να πλησιάζει έστω στα λεφτά του.

Είναι το καλύτερο;

Δε θέλω να ξαναπάρω για τα επόμενα 5 χρόνια

Δημοσ.
59 λεπτά πριν, belray είπε

Έχω αλλά θέλω και να το αλλάξω, το έχω καμιά δεκαριά χρόνια ξερωγω...

Οπότε dual shock ή του xbox x, είναι καλύτερο;

Για μένα ναι.... ειδικά αν έχεις μάθει σε χειριστήριο κονσόλας... έχω πετάξει 2-3 των 15 ευρώ και στο τέλος έκλαψα που δεν πήρα από την αρχή κάποιο από τα 2. Υπολογισε +5 με 10 ευρώ ακόμη αν δεν έχεις bluetooth...

Δημοσ.
4 ώρες πριν, nickol-us είπε

Για μένα ναι.... ειδικά αν έχεις μάθει σε χειριστήριο κονσόλας... έχω πετάξει 2-3 των 15 ευρώ και στο τέλος έκλαψα που δεν πήρα από την αρχή κάποιο από τα 2. Υπολογισε +5 με 10 ευρώ ακόμη αν δεν έχεις bluetooth...

Εντάξει ΒΤ έχω δεν υπάρχει θέμα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...