Προς το περιεχόμενο

SOS Samsung QLED

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Προς ενημερωση ολων των εν δυναμει αγοραστων.grandpa.gif
Κατοχος εδω και 28 μηνες μιας QLED (65Q7FAM). Πριν 2 μηνες παρουσιασε προβλημα στην εικονα, αρχικα νομισα οτι ηταν gray deformity, αλλα ο τεχνικος που εστειλε η samsung μετα απο επικοινωνια μου ειπε πως απο την θερμοκρασία του πανελ "κάηκε'' εσωτερικα . (σαν τζαμι σομπας ενα πραμα,για να κανω και λιγο χιουμορ). Εννοειται πως η αντιπροσωπεία με ενημέρωσε οτι ΔΕΝ με καλυπτει η εγγυηση κτλ, ολοι καταλαβαινετε τι σημάνει αυτο. Αρα οσοι σκέφτεστε να αγορασετε QLED να το εχεται υποψην(επεκταση εγγυησης οπωσδηποτε ή ......μακρυα- μια SONY 55HX850 που εχω 8 χρονια μπορει να μην ειναι πολυ smart αλλα ειναι Super)

1611071095667.jpg

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γι αυτό δεν πήγα σε oled. Στα 1800 περίπου που έκανε τότε ήταν καλή επιλογη για αυτά που πρόσφερε, φευ

Επεξ/σία από vakall
Δημοσ.

Πραγματικά κρίμα....

Τι ζητήσαν για επισκευή?το κλασικό 500αρικο?

Λογικά με μια επέκταση θα το είχες γλυτώσει αφού δεν είναι δική σου υπαιτιότητα

Δημοσ.
6 ώρες πριν, timos81 είπε

Ανάλογα και τι συμπεριλαμβάνεται στην επέκταση εγγύησης. Όλα τα πάνελ βγάζουν προβλήματα, ειδικά σε Oled.

1 ώρα πριν, vakall είπε

Γι αυτό δεν πήγα σε oled. Στα 1800 περίπου που έκανε τότε ήταν καλή επιλογη για αυτά που πρόσφερε, φευ

Παιδια Q-LED είναι, όχι O-LED η Samsung δεν έχει OLED τηλεοράσεις...

Δημοσ.

απο τα νευρα μου δεν ρωτησα καν τιμη, αλλα φανταζομαι καπου εκει που λες, ισως και παραπανω, οπως και να εχει δεν συμφερει.... δεν εβαλα επεκταση γιατι..... το ξεχασα! πραγματικα απο την τρελλα που ειχα να την παρω ουτε που το θυμηθηκα, μετα ηταν αργα...

Δημοσ.
48 λεπτά πριν, Grim Ripper είπε

Παιδια Q-LED είναι, όχι O-LED η Samsung δεν έχει OLED τηλεοράσεις...

Το ξέρουμε γενικά συγκρίνουμε τα προβλήματα που βγάζουν τα υπόλοιπα πάνελ όπως Oled. Βέβαια υπόσχονται καλύτερη ψύξη στα Oled για 2021 αλλά και πάλι είναι ρίσκο. 
Πάντως πραγματικά σήμερα αν πάω σε κάποια γνωστή εταιρεία και πληρώσω 2000-3000€ για μια τηλεόραση δεν σου δίνει καμία εγγύηση αν θα χαλάσει στην 1η βδομάδα η σε 3,4 χρόνια, τι Qled, Oled, MiniLed. 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, timos81 είπε

Το ξέρουμε γενικά συγκρίνουμε τα προβλήματα που βγάζουν τα υπόλοιπα πάνελ όπως Oled. Βέβαια υπόσχονται καλύτερη ψύξη στα Oled για 2021 αλλά και πάλι είναι ρίσκο. 
Πάντως πραγματικά σήμερα αν πάω σε κάποια γνωστή εταιρεία και πληρώσω 2000-3000€ για μια τηλεόραση δεν σου δίνει καμία εγγύηση αν θα χαλάσει στην 1η βδομάδα η σε 3,4 χρόνια, τι Qled, Oled, MiniLed. 

Ακριβώς, γι αυτό μάλλον και μεις δεν θα πρέπει να μπαίνουμε στην λογική της αγοράς του 'καλυτερου' γιατί οι πιθανότητες να χάσεις τα λεφτά σου είναι αρκετές, ξέρω τι θα πει κάποιος, σε μένα θα τύχει? αλλά έτσι είπα κι εγώ. Άλλο είναι να σου χαλάσει μια των 600(όχι πως είναι λίγα), και άλλο των 2Κ. Cost effectiveness σε ότι αγοράζουμε

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...