Vkk Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2021 Σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας. βλέπω ότι μόνο με δικηγόρο θα βγάλω άκρη σε ότι αφορά τις υποχρεώσεις μας. 1 λεπτό πριν, mourouzis2005 είπε Πέραν του θέματος του γκαζόν, είναι απίστευτο το πώς ένας τύπος πετάει ένα "εγώ δε μένω εκεί, δεν το πουλάω, δεν πληρώνω". Η άλλη για 2Ε κοινόχρηστο ρεύμα (2 ΕΥΡΩ ΡΕ ΦΙΛΕ!!!) λέει "δεν πληρώνω, είμαι στον 1ο όροφο, προλαβαίνω να ανέβω χωρίς φως" και θεωρείται φυσιολογικό. Για το γκαζόν, τι να πω. Δεν είναι υπόχρεη να συνδράμει στα έξοδα αν δεν έχει αποφασιστεί σε συνέλευση και ακόμα κι έτσι, υπάρχει και ο άλλος που δεν πληρώνει με το ακατοίκητο διαμέρισμα, για αυτό δεν αναφέρεται κάτι στο αρχικό ποστ παρά μόνο στην πορεία. Άβυσσος η ψυχή του Ελληνάρα που δεν κρατάει να πληρώσει 2 ευρώ κοινόχρηστα. ομόφωνη η απόφαση του γκαζόν. Δυστυχώς ούτε1 ευρώ δεν βάζουν μερικοί. Όλα τζάμπα τα θέλουν
GREGORYMO Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2021 Μόλις τώρα, Vkk είπε Σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας. βλέπω ότι μόνο με δικηγόρο θα βγάλω άκρη σε ότι αφορά τις υποχρεώσεις μας. Μια στιγμή !!!! 2 με 2 είστε !!! Δεν υπάρχει πλειοψηφία, αλλά ισοβαθμία !!
KoreanW Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2021 1 minute ago, Vkk said: Ούτε αυτός πληρώνει μου είπε εγώ δεν μένω στο σπίτι είναι ακατοίκητο ούτε το πουλάω. Δεν με αφορούν αυτά. το βλέπεις ότι έχεις μεγαλύτερα προβλήματα από το γκαζόν; κι αν θες, διυλίζεις τον κώνωπα και καταπίνεις την καμηλον η πολυκατοικία έχει δαπάνες που είναι πειρσσότερες από το γκαζόν. ζητάς λεφτά από την κυρία, και δεν τα ζητάς από τον κύριο 2 δε συμφωνούν για τα κοινόχρηστα, και 2 συμφωνείτε δε συμφωνείτε και απαιτείς ένα γούστο σου που λέγεται γκαζόν να το περάσεις σε όλους και χωρίς κανονισμούς, διαδικασίες, χιλιοστά κλπ δε λειτουργούν έτσι τα πράγματα στις πολυκατοικίες 1
Vkk Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2021 Μόλις τώρα, GREGORYMO είπε Μια στιγμή !!!! 2 με 2 είστε !!! Δεν υπάρχει πλειοψηφία, αλλά ισοβαθμία !! Στο ισόγειο μένει η κυρία στον 1 εγώ και στον 3 ένας εργένης. Ο 2 ακατοικοιτος
KoreanW Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2021 1 minute ago, Vkk said: Στο ισόγειο μένει η κυρία στον 1 εγώ και στον 3 ένας εργένης. Ο 2 ακατοικοιτος βρίσκετε τα χιλιοστά, ακολουθείτε τις διαδικασίες, παίρνετε αποφάσεις έτσι χύμα δεν
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2021 2 ώρες πριν, Vkk είπε Αγόρασα εδώ και 5 χρόνια οροφοδιαμερισμα σε πολυκατοικία 4 ορόφων. Ο ένας όροφος είναι ακατοικοιτος 30 χρόνια. Οι κοινόχρηστοι χώροι είναι σε άθλια κατάσταση. Εγώ και ο σύζυγος μου αποφασίσαμε με δικά μας έξοδα να βάλουμε γκαζόν και κάποια λουλούδια να ομορφύνει η είσοδος. Ενώ συμφωνήσανε γι αυτό τώρα που ζητάω κηπουρό η κυρία στο ισόγειο δεν πληρώνει όπως επίσης δεν πληρώνει και το κοινόχροιστο ρεύμα. Γενικά φέρνει αντιρρήσεις σε όλα όσα αφορούν την πολυκατοικία. Τι μπορώ να κάνω γι αυτό? Επίσης η πολυκατοικία θέλει εσωτερικά βάψιμο όπως και αντικατάσταση σε λάμπες κτλ. 4οροφη πολυκατοικια με ενα διαμερισμα καθε οροφος......δεν ειναι πολυκατοικια, υπαρχει καταστατικο; εαν οχι, δεν μπορεις να κανεις κατι!!!
Vkk Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2021 1 λεπτό πριν, KoreanW είπε το βλέπεις ότι έχεις μεγαλύτερα προβλήματα από το γκαζόν; κι αν θες, διυλίζεις τον κώνωπα και καταπίνεις την καμηλον η πολυκατοικία έχει δαπάνες που είναι πειρσσότερες από το γκαζόν. ζητάς λεφτά από την κυρία, και δεν τα ζητάς από τον κύριο 2 δε συμφωνούν για τα κοινόχρηστα, και 2 συμφωνείτε δε συμφωνείτε και απαιτείς ένα γούστο σου που λέγεται γκαζόν να το περάσεις σε όλους και χωρίς κανονισμούς, διαδικασίες, χιλιοστά κλπ δε λειτουργούν έτσι τα πράγματα στις πολυκατοικίες Ο κύριος ήρθε στην πολυκατοικία μετά από 30 χρόνια απουσίας. Δεν μπορούσαμε να τον βρούμε. Εντέλει μάθαμε ότι το σπίτι είναι μπλεγμένο και ανήκει σε τρεις Δεν πρόλαβα να τον δω καλά καλά όσο Αφορά αυτό θα τον καλέσω και αυτόν. Απλά με την κυρία είμαστε σε καθημερινή επαφή. 1 λεπτό πριν, arispz είπε 4οροφη πολυκατοικια με ενα διαμερισμα καθε οροφος......δεν ειναι πολυκατοικια, υπαρχει καταστατικο; εαν οχι, δεν μπορεις να κανεις κατι!!! Δεν υπάρχει
KoreanW Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2021 Just now, Vkk said: Ο κύριος ήρθε στην πολυκατοικία μετά από 30 χρόνια απουσίας. Δεν μπορούσαμε να τον βρούμε. Εντέλει μάθαμε ότι το σπίτι είναι μπλεγμένο και ανήκει σε τρεις Δεν πρόλαβα να τον δω καλά καλά όσο Αφορά αυτό θα τον καλέσω και αυτόν. Απλά με την κυρία είμαστε σε καθημερινή επαφή. όποιον βρίσκετε εύκαιρο η φάση... το καταλαβείνεις και μόνη σου ότι δεν είναι σωστό
mourouzis2005 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2021 2 λεπτά πριν, Vkk είπε Δεν υπάρχει κανονισμός Δεν γίνεται να μην υπάρχει κανονισμός. Δεν υπάρχει κανονισμός οριζόντιας σύστασης ιδιοκτησίας; Εκεί μέσα είναι και ο Κανονισμός της πολυκατοικίας. Αν δεις και το συμβόλαιο σου, το κομμάτι που αφορά εσένα (χιλιοστά επί κοινοχρήστων, επί οικοπέδου κοκ) γράφονται εκεί μέσα. Πολλές φορές γράφονται και των υπολοίπων. Δεν γίνεται να μην υπάρχει κανονισμός πολυκατοικίας που να μην καθορίζει τι γίνεται στους κοινόχρηστους χώρους. Αυτές είναι βασικές γνώσεις, κοίταξε το συμβόλαιο/τίτλο ιδιοκτησίας σου. 1
Vkk Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2021 Μόλις τώρα, KoreanW είπε όποιον βρίσκετε εύκαιρο η φάση... το καταλαβείνεις και μόνη σου ότι δεν είναι σωστό Τον κύριο τον ψάχνω 5 χρόνια. Τυχαία ήρθε στην πολυκατοικία. Το είχαμε πάρει απόφαση ότι εμείς είμαστε μόνο γιατί έφτασε στα αυτιά μας ότι είχε πεθάνει και ότι δεν υπήρχαν κληρονόμοι. Όταν ήρθε λοιπόν η μόνη που τον είδα ήμουν εγώ. Το Είπα στους υπόλοιπους και το έχουμε δρομολογήσει να τον καλέσουμε να του μιλήσουμε όλοι. Τις αποφάσεις δεν τις παίρνω μόνη μου. Εγώ ερώτηση έκανα για να μάθω όταν κάποιος δεν πληρώνει σε κοινοχρηστους χώρους τι γίνετε να ξέρω.
GREGORYMO Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2021 8 λεπτά πριν, Vkk είπε Στο ισόγειο μένει η κυρία στον 1 εγώ και στον 3 ένας εργένης. Ο 2 ακατοικοιτος Και το ακατοίκητο συμμετέχει με κάποιο τρόπο.
Vkk Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2021 1 λεπτό πριν, mourouzis2005 είπε Δεν γίνεται να μην υπάρχει κανονισμός. Δεν υπάρχει κανονισμός οριζόντιας σύστασης ιδιοκτησίας; Εκεί μέσα είναι και ο Κανονισμός της πολυκατοικίας. Αν δεις και το συμβόλαιο σου, το κομμάτι που αφορά εσένα (χιλιοστά επί κοινοχρήστων, επί οικοπέδου κοκ) γράφονται εκεί μέσα. Πολλές φορές γράφονται και των υπολοίπων. Δεν γίνεται να μην υπάρχει κανονισμός πολυκατοικίας που να μην καθορίζει τι γίνεται στους κοινόχρηστους χώρους. Αυτές είναι βασικές γνώσεις, κοίταξε το συμβόλαιο/τίτλο ιδιοκτησίας σου. Αυτό που λέει είναι ότι οι κοινόχρηστοι χώροι είναι για όλους δεν λεει κάτι άλλο.
GREGORYMO Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2021 2 λεπτά πριν, Vkk είπε Τον κύριο τον ψάχνω 5 χρόνια. Τυχαία ήρθε στην πολυκατοικία. Το είχαμε πάρει απόφαση ότι εμείς είμαστε μόνο γιατί έφτασε στα αυτιά μας ότι είχε πεθάνει και ότι δεν υπήρχαν κληρονόμοι. Όταν ήρθε λοιπόν η μόνη που τον είδα ήμουν εγώ. Το Είπα στους υπόλοιπους και το έχουμε δρομολογήσει να τον καλέσουμε να του μιλήσουμε όλοι. Τις αποφάσεις δεν τις παίρνω μόνη μου. Εγώ ερώτηση έκανα για να μάθω όταν κάποιος δεν πληρώνει σε κοινοχρηστους χώρους τι γίνετε να ξέρω. Ακόμα, και αν υπάρξει ΠΛΕΙΟΨΗΦΊΑ αυτόν που αρνείται θα πρέπει να τον πας ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ.
KoreanW Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2021 Πας μια βόλτα στα αρμόδια γραφεία (υποθηκοφυλακείο κλπ) βρίσκεις τα χαρτιά της πολυκατοικίας και βάζεις μια σειρά στις διαδικασίες και στις δαπάνες. Προφανώς κανείς δε μπορεί να εκφύγει των υποχρεώσεων που έχει αναλάβει με την αιτιολογία ότι είναι ακαταοίκητο. Υπάρχουν νομικές συνέπειες. Και προφανώς το γκαζόν και η κυρία που δε συμφωνεί, θα έπρεπε να είναι τα τελευταία που σε απασχολούν.
Vkk Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2021 Μόλις τώρα, GREGORYMO είπε Ακόμα, και αν υπάρξει ΠΛΕΙΟΨΗΦΊΑ αυτόν που αρνείται θα πρέπει να τον πας ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ. Οκ θα ρωτήσω δικηγόρο γιατί από της απαντήσεις σας μαθαίνω πράγματα που δεν ήξερα. Μόλις τώρα, KoreanW είπε Πας μια βόλτα στα αρμόδια γραφεία (υποθηκοφυλακείο κλπ) βρίσκεις τα χαρτιά της πολυκατοικίας και βάζεις μια σειρά στις διαδικασίες και στις δαπάνες. Προφανώς κανείς δε μπορεί να εκφύγει των υποχρεώσεων που έχει αναλάβει με την αιτιολογία ότι είναι ακαταοίκητο. Υπάρχουν νομικές συνέπειες. Και προφανώς το γκαζόν και η κυρία που δε συμφωνεί, θα έπρεπε να είναι τα τελευταία που σε απασχολούν. Ναι σίγουρα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα