KoreanW Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2021 1 minute ago, Vkk said: Ναι συμφώνησε για το γκαζόν αλλά για την συντήρηση του δεν συμφωνεί. Βασικά ότι και να χρειαστεί η πολυκατοικία δεν συμφωνεί. Η Σκάλα η εσωτερική ο χώρος χρειάζεστε παράθυρο ανοιγμένο να αεριζετε δεν συμφωνεί. Ας ξεκινήσουμε αλλιώς. Έχει δικαίωμα άποψης και συμμετοχή στη λήψη αποφάσεων; 2 minutes ago, Vkk said: Όλοι μαζί αποφασίσαμε να φτιάξουμε τον κοινόχρηστο χώρο. Δεν το επέλεξα μόνη μου. Κάνετε λάθος ομόφωνα συμφωνήσαμε στην πορεία όμως η κυρία άλλαξε γνώμη Δε μπορώ να εκφράσω άποψη, αν δεν ακούσω πρώτα σωστή αναφορά των γεγονότων.
Vkk Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Φυσικά και έχει όπως όλοι μας Επεξ/σία 22 Ιανουαρίου 2021 από Vkk
fredd0 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2021 3 λεπτά πριν, Vkk είπε Ναι συμφώνησε για το γκαζόν αλλά για την συντήρηση του δεν συμφωνεί. Βασικά ότι και να χρειαστεί η πολυκατοικία δεν συμφωνεί. Η Σκάλα η εσωτερική ο χώρος χρειάζεστε παράθυρο ανοιγμένο να αεριζετε δεν συμφωνεί. ωραια. οποτε αφου δεν συμφωνει, εσυ θελεις να της επιβαλεις κατι γιατι εσυ αποφασισες οτι ετσι πρεπει. Απαξ και δεν υπαρχει κανονισμος δε μπορεις, οποτε ειτε αφηνεις το γκαζον να γινει ζουγκλα παλι και κλαις τα λεφτα που πληρωσες για να το εγκαταστησεις, η αναλαμβανεις τη συντηριση του. Προσωπικα θα σε συμβουλευα να το κανεις μονος σου. Ειναι θεραπευτικο. Μια φορα την εβδομαδα κουρεμα, μια φορα το μηνα Μαρτη-Ιουνιο και Σεπτεμβριο-Νοεμβριο λιπασμα, 250γρ αζωτο/100τμ γκαζον. Αντε και κανα ψεκασμα για ζιζανια/προληπτικο μυκητοκτονο. 1 1
Vkk Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2021 2 λεπτά πριν, fredd0 είπε ωραια. οποτε αφου δεν συμφωνει, εσυ θελεις να της επιβαλεις κατι γιατι εσυ αποφασισες οτι ετσι πρεπει. Απαξ και δεν υπαρχει κανονισμος δε μπορεις, οποτε ειτε αφηνεις το γκαζον να γινει ζουγκλα παλι και κλαις τα λεφτα που πληρωσες για να το εγκαταστησεις, η αναλαμβανεις τη συντηριση του. Προσωπικα θα σε συμβουλευα να το κανεις μονος σου. Ειναι θεραπευτικο. Μια φορα την εβδομαδα κουρεμα, μια φορα το μηνα Μαρτη-Ιουνιο και Σεπτεμβριο-Νοεμβριο λιπασμα, 250γρ αζωτο/100τμ γκαζον. Αντε και κανα ψεκασμα για ζιζανια/προληπτικο μυκητοκτονο. Εγώ δεν της επιβάλλω κάτι. Όταν ομόφωνα αποφασίσουμε για κάτι λογικό δεν είναι ότι η συντήρηση θα αφορά όλους μας από την στιγμή που βρίσκετε σε κοινόχρηστο χώρο? Δλδ αυτήν την στιγμή εγώ και το παλικάρι στον 3 όροφο πληρώνουμε σε ότι κάνουμε και η κυρία ποτέ και σε τίποτα.
fredd0 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2021 Μόλις τώρα, Vkk είπε Εγώ δεν της επιβάλλω κάτι. Όταν ομόφωνα αποφασίσουμε για κάτι λογικό δεν είναι ότι η συντήρηση θα αφορά όλους μας από την στιγμή που βρίσκετε σε κοινόχρηστο χώρο? Δλδ αυτήν την στιγμή εγώ και το παλικάρι στον 3 όροφο πληρώνουμε σε ότι κάνουμε και η κυρία ποτέ και σε τίποτα. Σε ξαναρωταω. Ειπες καταστατικο δεν υπαρχει. Συμφωνησε ποτε να πληρωσει συντηρηση κηπου; To οτι συμφωνησε να πληρωσετε εσεις για να φτιαξετε κηπο δε της δημιουργει την υποχρεωση να πληρωνει για να συντηρηθει ΕΚΤΟΣ αν υπαρχει καταστατικο που λεει κηπος->πληρωστε. Που και παλι και να υπηρχε μονο δικαστικα μπορουσες να της το επιβαλεις. 2 1
Vkk Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2021 1 λεπτό πριν, Vkk είπε Εγώ δεν της επιβάλλω κάτι. Όταν ομόφωνα αποφασίσουμε για κάτι λογικό δεν είναι ότι η συντήρηση θα αφορά όλους μας από την στιγμή που βρίσκετε σε κοινόχρηστο χώρο? Δλδ αυτήν την στιγμή εγώ και το παλικάρι στον 3 όροφο πληρώνουμε σε ότι κάνουμε και η κυρία ποτέ και σε τίποτα.
TuXaKoS Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2021 3 λεπτά πριν, Vkk είπε Εγώ δεν της επιβάλλω κάτι. Όταν ομόφωνα αποφασίσουμε για κάτι λογικό δεν είναι ότι η συντήρηση θα αφορά όλους μας από την στιγμή που βρίσκετε σε κοινόχρηστο χώρο? Δλδ αυτήν την στιγμή εγώ και το παλικάρι στον 3 όροφο πληρώνουμε σε ότι κάνουμε και η κυρία ποτέ και σε τίποτα. Τι σημαίνει επίσης συμφώνησε; Υπάρχει γραπτός αυτό ή απλός προφορικά της είπατε ότι θέλετε να βάλετε γκαζόν, θα το πληρώσετε εσείς και αυτή απλά είπε εντάξει;
Vkk Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2021 1 λεπτό πριν, fredd0 είπε Σε ξαναρωταω. Ειπες καταστατικο δεν υπαρχει. Συμφωνησε ποτε να πληρωσει συντηρηση κηπου; To οτι συμφωνησε να πληρωσετε εσεις για να φτιαξετε κηπο δε της δημιουργει την υποχρεωση να πληρωνει για να συντηρηθει ΕΚΤΟΣ αν υπαρχει καταστατικο που λεει κηπος->πληρωστε. Που και παλι και να υπηρχε μονο δικαστικα μπορουσες να της το επιβαλεις. Αυτό δεν το ήξερα. Πίστευα ότι από την στιγμή που συμφωνήσαμε όλοι ότι αυτό εξηπακουετε η συντήρηση δλδ 1 λεπτό πριν, TuXaKoS είπε Τι σημαίνει επίσης συμφώνησε; Υπάρχει γραπτός αυτό ή απλός προφορικά της είπατε ότι θέλετε να βάλετε γκαζόν, θα το πληρώσετε εσείς και αυτή απλά είπε εντάξει; Όχι Προφορικά. Το είπαμε.βλακεια δικιά μου. Όπως επίσης τις πρότεινα κάποια στιγμή να ορίσουμε διαχειριστή ή να φτιάξουμε καταστατικό πολυκατοικίας κονονισμοι κτλ και μας είπε ότι τρία άτομα είμαστε τι τα θέλουμε αυτά κτλ 4 λεπτά πριν, Vkk είπε Αυτό δεν το ήξερα. Πίστευα ότι από την στιγμή που συμφωνήσαμε όλοι ότι αυτό εξηπακουετε η συντήρηση δλδ Όχι Προφορικά. Δεν είπα θέλω να βάλω γκαζον συζητήσαμε πως θα διαμορφωθεί ο κοινόχρηστος.βλακεια δικιά μου. Όπως επίσης τις πρότεινα κάποια στιγμή να ορίσουμε διαχειριστή ή να φτιάξουμε καταστατικό πολυκατοικίας κονονισμοι κτλ και μας είπε ότι τρία άτομα είμαστε τι τα θέλουμε αυτά κτλ.
Dragonlordcv2002 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2021 1 ώρα πριν, Vkk είπε Αγόρασα εδώ και 5 χρόνια οροφοδιαμερισμα σε πολυκατοικία 4 ορόφων. Ο ένας όροφος είναι ακατοικοιτος 30 χρόνια. Οι κοινόχρηστοι χώροι είναι σε άθλια κατάσταση. Εγώ και ο σύζυγος μου αποφασίσαμε με δικά μας έξοδα να βάλουμε γκαζόν και κάποια λουλούδια να ομορφύνει η είσοδος. Ενώ συμφωνήσανε γι αυτό τώρα που ζητάω κηπουρό η κυρία στο ισόγειο δεν πληρώνει όπως επίσης δεν πληρώνει και το κοινόχροιστο ρεύμα. Γενικά φέρνει αντιρρήσεις σε όλα όσα αφορούν την πολυκατοικία. Τι μπορώ να κάνω γι αυτό? Επίσης η πολυκατοικία θέλει εσωτερικά βάψιμο όπως και αντικατάσταση σε λάμπες κτλ. Το καλύτερο είναι να ρωτήσεις δικηγόρο. Για το κοινόχρηστο μπορείς να βγάλεις εντολή πληρωμής και να πάει στην εφορία της απ' όσο γνωρίζω (το ίδιο με κοινόχρηστα). Αυτό το κινεί ο διαχειριστής ως διαδικασία.
KoreanW Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) βασικά λες είστε τουλάχιστον 4 (όροφοι) και το ένα διαμέρισμα είναι ακατοίκητο ακομα και το ακατοίκητο διαμέρισμα έχει συμμετοχή στις κοινόχρηστες δαπάνες αφού το θες βρείτε πρώτα κανονισμό, χιλιοστά, δαπάνες κλπ το γκαζόν είναι το τελευταιο σας πρόβλημα Επεξ/σία 22 Ιανουαρίου 2021 από KoreanW 1
fredd0 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2021 1 λεπτό πριν, Vkk είπε Αυτο που ισως δε θελεις να καταλαβεις ειναι η διαφορα του "να φτιαξουμε κηπο" με το "οκ φτιαξτε κηπο". Κανατε συνελευση; Κρατησατε πρακτικα; Εμεις δεν ημασταν παροντες, ουτε τι συμφωνησατε ξερουμε ουτε τι ειπωθηκε. Της καταστησατε σαφες τοτε, οτι οκ εσεις πληρωνετε για να φτιαχτει ο κηπος αλλα ΟΛΟΙ πληρωνουν για να συντηρηθει ; Απο τη στιγμη που δεν υπαρχει καταστατικο να τα ρυθμιζει αυτα, αυτη μπορει δικαιως να σου πει εγω γουσταρα το χωμα, εσεις θελατε γκαζον, πληρωστε για να μπει και να συντηρηθει, δεν ειναι προβλημα μου. 3 2
GREGORYMO Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2021 1 ώρα πριν, giwrgostr είπε Δυστυχώς, δεν υπάρχει κάτι αποτελεσματικό που μπορείς να κάνεις. Ακόμα κι αν γίνει συνέλευση και αποφασίσει η πλειοψηφία των ιδιοκτητών ότι θέλει τις αλλαγές, δεν μορείς να αναγκάσεις την κυρία να πληρώσει. Ακόμα και δικαστικά να το πας, μπορεί πολύ εύκολα να ισχυρστεί ότι δεν έχει τα απαραίτητα χρήματα. Έχουμε κι εμείς διαμέρισμα σε παλιά πολυκατοικία σε αρκετά περιοχή και οι υπόλοιποι ιδιοκτήτες έχουν αφήσει την πολυκατοικία στη μοίρα της επειδή νοικιάζουν μόνο σε αλλοδαπούς και δεν επενδύουν ούτε ευρώ. Εδώ και 25+ χρόνια αρνούνται να βαφτεί και να γίνει ένα βασικό σουλούπωμα και το διαμέρισμα χάνει αξία χωρίς λόγο, ενώ βρίσκεται σε σημείο που να ενοίκια ειναι παραπάνω από φωτιά. Τα ενοίκια είναι ΦΩΤΙΑ και τα πιάνουν αλλοδαποι ?
Vkk Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2021 13 λεπτά πριν, KoreanW είπε βασικά λες είστε τουλάχιστον 4 (όροφοι) και το ένα διαμέρισμα είναι ακατοίκητο ακομα και το ακατοίκητο διαμέρισμα έχει συμμετοχή στις κοινόχρηστες δαπάνες αφού το θες βρείτε πρώτα κανονισμό, χιλιοστά, δαπάνες κλπ το γκαζόν είναι το τελευταιο σας πρόβλημα Ούτε αυτός πληρώνει μου είπε εγώ δεν μένω στο σπίτι είναι ακατοίκητο ούτε το πουλάω. Δεν με αφορούν αυτά.
GREGORYMO Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2021 1 λεπτό πριν, Vkk είπε Ούτε αυτός πληρώνει μου είπε εγώ δεν μένω στο σπίτι είναι ακατοίκητο ούτε το πουλάω. Δεν με αφορούν αυτά. Πόσα διαμερίσματα είναι ? Υπάρχει πλειοψηφία ? 2, δεν θέλουν, 1 εσύ θέλεις. Οι υπόλοιποι ?
mourouzis2005 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2021 Πέραν του θέματος του γκαζόν, είναι απίστευτο το πώς ένας τύπος πετάει ένα "εγώ δε μένω εκεί, δεν το πουλάω, δεν πληρώνω". Η άλλη για 2Ε κοινόχρηστο ρεύμα (2 ΕΥΡΩ ΡΕ ΦΙΛΕ!!!) λέει "δεν πληρώνω, είμαι στον 1ο όροφο, προλαβαίνω να ανέβω χωρίς φως" και θεωρείται φυσιολογικό. Για το γκαζόν, τι να πω. Δεν είναι υπόχρεη να συνδράμει στα έξοδα αν δεν έχει αποφασιστεί σε συνέλευση και ακόμα κι έτσι, υπάρχει και ο άλλος που δεν πληρώνει με το ακατοίκητο διαμέρισμα, για αυτό δεν αναφέρεται κάτι στο αρχικό ποστ παρά μόνο στην πορεία. Άβυσσος η ψυχή του Ελληνάρα που δεν κρατάει να πληρώσει 2 ευρώ κοινόχρηστα. 1 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα