Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
22 λεπτά πριν, Dr.MikeD είπε

Το ίδιο ισχύει και για τα 19; Στην επιλογή αναφέρει.. "Παρήγγειλε τουλάχιστον 1 νούμερο μεγαλύτερο από το μέγεθός σου." :rolleyes:

Να σου τη δικια μου περιπτωση.

Το καλοκαιρο πηρα τα 19 σε 43 1/3 που ειναι το νουμερο που φορουσα σε Σταν Σμιθ.

Ουτε ειχα δει "Παρήγγειλε τουλάχιστον 1 νούμερο μεγαλύτερο από το μέγεθός σου."  ουτε τιποτα, ισως να μη το εγραφε.

Σαν μεγεθος ειναι μια χαρα ( το δαχτυλο εννοω, μεχρι που φθανει μπροστα) απλα μου ειναι λιγο στενο στο κουντεπιε το οποιο ωστοσο με τον καιρο ανοιξαν λιγο.

Σημερα πηρα αλλο χρωμα παλι 43 1/3 αν και ομολογω ημουν και μεταξυ αυτου και του 44.

Αλλα εφοσον αυτα που εχω ειναι ενταξει μπροστα ειπα να μη ρισκαρω.

Ελπιζω να σε βοηθησα.

• Like 1
Δημοσ.
21 λεπτά πριν, tapouts είπε

Να σου τη δικια μου περιπτωση.

Το καλοκαιρο πηρα τα 19 σε 43 1/3 που ειναι το νουμερο που φορουσα σε Σταν Σμιθ.

Ουτε ειχα δει "Παρήγγειλε τουλάχιστον 1 νούμερο μεγαλύτερο από το μέγεθός σου."  ουτε τιποτα, ισως να μη το εγραφε.

Σαν μεγεθος ειναι μια χαρα ( το δαχτυλο εννοω, μεχρι που φθανει μπροστα) απλα μου ειναι λιγο στενο στο κουντεπιε το οποιο ωστοσο με τον καιρο ανοιξαν λιγο.

Σημερα πηρα αλλο χρωμα παλι 43 1/3 αν και ομολογω ημουν και μεταξυ αυτου και του 44.

Αλλα εφοσον αυτα που εχω ειναι ενταξει μπροστα ειπα να μη ρισκαρω.

Ελπιζω να σε βοηθησα.

Με προβληματίζει πως είναι λίγο στενό στο κουντουπιε. Διάβασα κριτικές, οι οποίες αναφέρουν το ίδιο "πρόβλημα". Αυτή πάλι η περίπτωση, μου θυμίζει την αίσθηση του φορέματος των New balance Foam 3. Ναι μεν καλό παπούτσι (για τον τότε καιρό), αλλά δεν με βόλεψε με τιποτα. 
Αναφορικά με τα Adidas ναι μεν είναι καλά, αλλά προτιμώ τα Nike (βέβαια γούστα είναι αυτά). Είναι ακριβώς στο νούμερο μου και αφετέρου μου κάθονται πάρα πολύ καλά στο πόδι (με αρκετό όγκο προπόνησης την εβδομάδα σε τρέξιμο). 
Επειδή δεν έχω πάρει ξανά Adidas και δεδομένου των όποιων αμφιβολιών έχω για το "πως μου κάθεται στο πόδι", συγκλίνω στο να μην το αγοράσω. Θα περιμένω λίγο αργότερα για nike.

Οπως και να έχει σας ευχαριστώ για την βοήθεια. :) 

Δημοσ.

Με έχει μπερδέψει η Adidas, αφού Ultraboost φοράω 45 1/3 και μου είναι σχεδόν γάντι με κάποιο αέρα μπροστά. Αλλά Delpala που πήρα ίδιο νούμερο, μου ήταν γόνδολα και μετά πήρα 43 1/3 που μου είναι αρκετά εφαρμοστά και ίσως έπρεπε να πάρω 44. Γενικά όμως σε καθαρά running, έχω δει ότι σε adidas, nike διάφορα και asics kayano θέλω ίδιο νούμερο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 ώρες πριν, Dr.MikeD είπε

Με προβληματίζει πως είναι λίγο στενό στο κουντουπιε. Διάβασα κριτικές, οι οποίες αναφέρουν το ίδιο "πρόβλημα". Αυτή πάλι η περίπτωση, μου θυμίζει την αίσθηση του φορέματος των New balance Foam 3. Ναι μεν καλό παπούτσι (για τον τότε καιρό), αλλά δεν με βόλεψε με τιποτα. 
Αναφορικά με τα Adidas ναι μεν είναι καλά, αλλά προτιμώ τα Nike (βέβαια γούστα είναι αυτά). Είναι ακριβώς στο νούμερο μου και αφετέρου μου κάθονται πάρα πολύ καλά στο πόδι (με αρκετό όγκο προπόνησης την εβδομάδα σε τρέξιμο). 
Επειδή δεν έχω πάρει ξανά Adidas και δεδομένου των όποιων αμφιβολιών έχω για το "πως μου κάθεται στο πόδι", συγκλίνω στο να μην το αγοράσω. Θα περιμένω λίγο αργότερα για nike.

Οπως και να έχει σας ευχαριστώ για την βοήθεια. :) 

καλημέρα, επειδή και εγώ είμαι δρομέας και εγώ ταγμένος στην Nike,

μπορώ να σου πω για το μέγεθος ότι σε Nike φοράω πάντα 46 ενώ σε adidas όταν είχα δοκιμάσει ήθελα το 46κ2/3. 

αν το θες για βόλτα πάρτο, όσοι το έχουν μιλάνε με τα καλύτερα λόγια, στο τρέξιμο όμως ξέρεις ότι υπάρχουν επιπλέον απαιτήσεις

και ειναι σημαντικό να "κάτσει" καλά στο πόδι σου

Επεξ/σία από Vincanity
Δημοσ.
21 λεπτά πριν, Vincanity είπε

καλημέρα, επειδή και εγώ είμαι δρομέας και εγώ ταγμένος στην Nike,

μπορώ να σου πω για το μέγεθος ότι σε Nike φοράω πάντα 46 ενώ σε adidas όταν είχα δοκιμάσει ήθελα το 46κ2/3. 

αν το θες για βόλτα πάρτο, όσοι το έχουν μιλάνε με τα καλύτερα λόγια, στο τρέξιμο όμως ξέρεις ότι υπάρχουν επιπλέον απαιτήσεις

και ειναι σημαντικό να "κάτσει" καλά στο πόδι σου

Καλημέρα!

Πάντα είχα τις ενστάνσεις μου για το μέγεθος στα adidas, αλλά και για το πως "κάθεται" στο εκάστοτε πόδι. Στην προκειμένη περίπτωση αναζητώ καθαρά δρομικό,, συνεπώς απορρίπτω εξ αρχής την περίπτωση να δώσω το συγκεκριμένο χρηματικό για παπούτσια που θα τα χρησιμοποιώ μόνο για βόλτα. Μιας και το έθεσες, προτιμώ να έχω για βόλτα, όσα δρομικά "συμπληρώνουν" τον απαιτούμενο όγκο km, και θεωρητικά έχουν "παλιώσει". :cool: 

• Like 1
Δημοσ.
10 ώρες πριν, Dr.MikeD είπε

Μιας και το έθεσες, προτιμώ να έχω για βόλτα, όσα δρομικά "συμπληρώνουν" τον απαιτούμενο όγκο km, και θεωρητικά έχουν "παλιώσει". :cool: 

:-D καλά ναι, αυτά έτσι κι αλλιώς έχουν και "2η θητεία"

Δημοσ.

Εγω να προσθέσω οτι τα reebok floatride εχουν πολυ καλες κριτικές και εναι τρελα vfm. επίσης τα τεχνικά ρούχα που εχουν. τσιμπησα 3

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

λογικα για τα ADIDAS εχει τελειωσει ο κωδικος EXTRA20

Αυτός ο κωδικός δεν αναγνωρίστηκε, δοκίμασε ξανά.

Επεξ/σία από maou1991
Δημοσ.
2 ώρες πριν, maou1991 είπε

λογικα για τα ADIDAS εχει τελειωσει ο κωδικος EXTRA20

Αυτός ο κωδικός δεν αναγνωρίστηκε, δοκίμασε ξανά.

Μια από τα ίδια και εδώ με την διαφορά ότι δεν δουλεύει ούτε στο site της Adidas, ούτε της Rebook.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...