Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

20% επιπλέον έκπτωση στα outlets Adidas και Reebok , στα επίσημα διαδικτυακά καταστήματα των δύο εταιρειών με τη χρήση του εκπτωτικού κωδικού EXTRA20.

Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 25€.

• Like 8
  • Thanks 7
Δημοσ.
50 λεπτά πριν, efkola είπε

20% επιπλέον έκπτωση στα outlets Adidas και Reebok , στα επίσημα διαδικτυακά καταστήματα των δύο εταιρειών με τη χρήση του εκπτωτικού κωδικού EXTRA20.

Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 25€.

Είσαι ωραίος! Ευχαριστώ

• Like 1
Δημοσ.

Εχω καταστημα Adidas 10 λεπτα απο εδω και ομως για παραλαβη και πληρωμη στο καταστημα εχουν ΜΟΝΟ το καταστημα στο κεντρο της Αθηνας. Ετσι χανουν πελατες.

• Like 1
Δημοσ.
4 hours ago, Noobios said:

Ultraboost 20 βγαινουν 86€ σε καποια χρωματα απο 180€. Πολυ καλα.

σε superstar φοραω 46 2/3

εδω τι να επιλεξω;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 ώρες πριν, Noobios είπε

Ultraboost 20 βγαινουν 86€ σε καποια χρωματα απο 180€. Πολυ καλα.

Οντως καλή τιμή. Η αλήθεια είναι πως δεν έχω αγοράσει adidas, προτιμώ nike. Βέβαια, η τιμή είναι δελεαστική, ενώ από την άλλη το παπούτσι φαίνεται super. Εγω πάλι φοράω 45, στο site βλέπω νούμερα 44,5 και 45,5 .. Εύλογο ερώτημα που αναφύεται.. τι νούμερο να πάρω.. :rolleyes:

Επεξ/σία από Dr.MikeD
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Dr.MikeD είπε

Οντως καλή τιμή. Η αλήθεια είναι πως δεν έχω αγοράσει adidas, προτιμώ nike. Βέβαια, η τιμή είναι δελεαστική, ενώ από την άλλη το παπούτσι φαίνεται super. Εγω πάλι φοράω 45, στο site βλέπω νούμερα 44,5 και 45,5 .. Εύλογο ερώτημα που αναφύεται.. τι νούμερο να πάρω.. :rolleyes:

44.5

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, d_gkal είπε

δε θα είναι στενο ομως; 

Ίδια φόρμα. Έχω τρία διαφορετικά μοντέλα Adidas (dragon, spezial, samba) και τα ultraboost 19 για το γυμναστήριο και η φόρμα είναι η ίδια ακριβώς (43 1/3 φοράω, σε όλα).

Δεν πιστεύω ότι άλλαξε κάτι με τα ultraboost 20 και τη φόρμα τους. 

• Like 1
Δημοσ.
55 λεπτά πριν, di maria kun είπε

δεν φαινεται απλα αλλα ειναι,αξιζει πραγματικα κ fullprice

Το ίδιο ισχύει και για τα 19; Στην επιλογή αναφέρει.. "Παρήγγειλε τουλάχιστον 1 νούμερο μεγαλύτερο από το μέγεθός σου." :rolleyes:

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Dr.MikeD είπε

45 να παρεις.Εγω παραδειγμα φοραω 44 2/3 και πηρα ιδιο μεγεθος και που ειναι ακριβως και οριακα.Το λεει και η σελιδα αν ειναι στενο το παπουτσι η οχι.

• Like 1
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, Dr.MikeD είπε

Το ίδιο ισχύει και για τα 19; Στην επιλογή αναφέρει.. "Παρήγγειλε τουλάχιστον 1 νούμερο μεγαλύτερο από το μέγεθός σου." :rolleyes:

Ναι μαν έχω κ 19 και τα 20. Να σου πω την αλήθεια νιώθω ότι φοράω ακριβώς το ίδιο παπούτσι. Εντελώς ίδιο.Ίδιο ακριβώς βάρος και σχεδόν ίδιο αισθητικά. (Η adidas βέβαια θα σου πει περί διαφορετικών υλικών και πολυεστέρα παντού και διαφορετική αεροδυναμική και πιασίματα και δεσίματα που βοηθούν στο τρέξιμο και άλλα τέτοια... ) 

Όσο για το νούμερο εγώ σε Nike κ ultraboost φοράω 44. Βέβαια έχω κάτι Gant k κάτι lacoste 43 άρα προσέγγισε προς τα πάνω.

Το ιδανικό (που έκανα και εγώ) πηγα σε φυσικό κατάστημα κ είδα το νούμερο μου με δοκιμή. 

Το παπούτσι σαν σήμα κατατεθέν είναι ότι έχει αέρινη αίσθηση νιώθεις πολύ ελαφρύ. 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...