Προς το περιεχόμενο

S10 + backup

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα.εχω ένα S10+ πουμαλλον σύντομα θα πουλήσω.μπορω να κάνω τα πάντα backup με κάποιο τρόπο και να τα επαναφέρω αν το επόμενο μου είναι απλά ένα android και όχι Samsung?επίσης συνομιλίες από εφαρμογές όπως whats app,Viber κλπ θα χαθούν? Για media τα περνάω απλά στο λάπτοπ τα υπόλοιπα δεν γνωρίζω, ευχαριστώ.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, katsouras είπε

Καλημέρα.εχω ένα S10+ πουμαλλον σύντομα θα πουλήσω.μπορω να κάνω τα πάντα backup με κάποιο τρόπο και να τα επαναφέρω αν το επόμενο μου είναι απλά ένα android και όχι Samsung?επίσης συνομιλίες από εφαρμογές όπως whats app,Viber κλπ θα χαθούν? Για media τα περνάω απλά στο λάπτοπ τα υπόλοιπα δεν γνωρίζω, ευχαριστώ.

Αν ήταν samsung θα ήταν πολύ εύκολο με το Smart switch. Τώρα με άλλη μάρκα ή θα μεταφέρεις μόνο τα βασικά μέσω του Google account ή  θα ψάξεις καμία εφαρμογή που θα κάνει τη δουλεια στο store. Γι viber και WhatsApp κρατα back up συνομιλιων μέσα από τις εφαρμογές και μετά θα κάνεις πάλι ανάκτηση από τις εφαρμογές στο νέο τηλέφωνο...

• Like 1
Δημοσ.

πολύ σωστά στα είπε ο koutsis, το google backup υποτίθεται οτι κραταει το app + app data αλλά στην πράξη δεν το κάνει παντα. Επίσης, οταν επανεφερα από android 8 σε android 10 συσκευή 3-4 εφαρμογές τις πέρασε διπλά, μια σε εικονιδιο με ασπρο πλαίσιο (θεωρω οτι ηταν η παλιότερη εκδοση) και μια με πλήρες εικονίδιο, αρα μαλλον κράτησε και τις δυο εκδόσεις.... Εγώ κανω και το τελείως μπακάλικο, screenshot από όλες τις οθόνες (αρχικές και εφαρμογών) και ετσι έχω κάπου καταγραφή και ποιεσ εφαρμογές είχα και πως ειχα φτιάξει τις οθόνες μου!

Φυσικά η τέλεια δουλεια που κανει το smart switch μεταξύ samsung είναι απο μόνο του λόγος να σκεφτείς να ξαναπάρεις samsung!

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...