Προς το περιεχόμενο

Επιλογή σχολής

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα,θα δώσω πάνελληνιες φέτος και είμαι ανάμεσα σε δυο σχολές.Πηγαινω σε ΓΕΛ.το πρόβλημα είναι ότι δεν είμαι καλός στα μαθηματικά αλλά είμαι καλός στην πληροφορική και μου αρέσει, όμως φοβάμαι ότι αν πάω σε μια σχολη πληροφορικής δεν θα μπορώ να την τελειώσω(θέλω να γίνω προγραμματιστής και να ασχοληθώ με το game development κομμάτι). Σαν δεύτερη επιλογή μου σκέφτομαι να πάω σε μια σχολή μάρκετινγκ μπας και γλιτώσω κάποια μαθήματικα (φυσικά με ενδιαφέρει και το μάρκετινγκ). Αξίζει να πάω σε μια σχολή πληροφορικής ή να πάω σε μια σχολή μάρκετινγκ??? 

Επεξ/σία από Malamadre_C211
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το game development έχει πολλά μαθηματικά και είναι πολύ απαιτητικός κλάδος. Αν με games εννοείς φάση Witcher και Assasins, νομίζω ότι είναι δύσκολο χωρίς να έχεις τις βάσεις. Για πιο απλά πράγματα ίσως να μην χρειάζεται.

Εγω σαν ΗΜΜΥ και απο γνωστούς σε πληροφορική στο ΑΠΘ ξέρω ότι έχουν πολλά μαθηματικά. Για αλλες σχολές δεν γνωρίζω.

Οι SN είναι ωραία κανάλι αλλα ασχολούνται και μιλάνε για Web Development κυρίως. Ευτυχώς η πληροφορική δεν είναι μόνο αυτό.

Overall, προτείνω να πάς πληροφορική εφόσον γουστάρεις προγραμματισμό. Αν πιστεύεις οτι δεν την παλεύεις μια με τα μαθηματικά, ψάξε και ρώτα για σχολές πληροφορικής στις οποίες μπαίνουν λίγο πιο εύκολα οι βαθμοί σε αυτά τα μαθήματα.

• Like 2

Γενικά οι περισσότερες σχολές πληροφορικής έχουν πολλά μαθηματικά, αν θες να ασχοληθείς με παιχνίδια χρειάζεται όχι απλά να περάσεις τα μαθήματα  (με προσπάθεια  ίσως και φροντιστήρια) αλλά να τα εχεις κατανοήσει κιόλας, αν θες γενικά προγραμματισμό μπορείς να ασχοληθείς με άλλα αντικείμενα που δεν θέλουν μαθηματικά. Επίσης μπορείς να ασχοληθείς με τα γραφικά οπότε μπορείς να επιλέξεις αντίστοιχη σχολή

• Like 1

Καλησπέρα σε όλους ! Πέρασα φέτος φαρμακευτική , είναι μια σχολή που με ενδιαφέρει γενικά, αν κ ήθελα ιατρική περισσότερο. Ωστόσο γενικά όνειρο μ ήταν να πάω ΣΣΕ στρατιωτική σχολή ευελπίδων , αλλά για κάποιος λόγους δεν πηγα. Τώρα αρχίζω κ το ψηλό μετανιώνω , πιστεύετε αξίζει να παρατήσω την φαρμακευτική κ να πάω ΣΣΕ; 

9 ώρες πριν, malGr είπε

Καλησπέρα σε όλους ! Πέρασα φέτος φαρμακευτική , είναι μια σχολή που με ενδιαφέρει γενικά, αν κ ήθελα ιατρική περισσότερο. Ωστόσο γενικά όνειρο μ ήταν να πάω ΣΣΕ στρατιωτική σχολή ευελπίδων , αλλά για κάποιος λόγους δεν πηγα. Τώρα αρχίζω κ το ψηλό μετανιώνω , πιστεύετε αξίζει να παρατήσω την φαρμακευτική κ να πάω ΣΣΕ; 

Υπάρχει φαρμακείο από πίσω από κάποιον γονέα? 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...