Επισκέπτης Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2021 Καλησπέρα σας! Ξέθαψα πρόσφατα την πρώτη και αγαπημένη μου κονσόλα. Το θέμα είναι πως τα controllers, έχουν θέμα απ'όσο έχω καταλάβει στο καλώδιο, στο σημείο που μπαίνει στο ίδιο το τηλεχειριστήριο, όχι στην κατάληξη του καλωδίου, ή στην θύρα της κονσόλας. Συγκεκριμένα, αν το πειράξω λίγο σε αυτό το σημείο, κάνει επαφή αρκετές φορές. (Τουλάχιστον στο ένα εκ των δύο) το ερώτημα μου είναι, επισκευάζεται τέτοια βλάβη; Είναι εφικτό; Ή να μην μπω καν στον κόπο και να πάρω μια απομίμηση να κάνω τη δουλειά μου;
Grim Ripper Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2021 Αν πιάνουν τα χέρια σου άνοιξε το χειριστήριο και δες, μπορεί να έχει κοπεί λίγο κάποιο καλώδιο εκεί και όταν το κουνάς να κάνει επαφή και να λειτουργεί σωστά. 1
Le Perv Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2021 Κοψε το σημειο που νιωθεις οτι εχει θεμα. Αφαιρεσε το. Και βουαλα, εχεις ασυρματο χειριστηριο 😁 Ευκολο ειναι. Αλλα θες κολλητηρι, καλάι, και να μην πασχεις απο αχρωματοψια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα