T0lias Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2021 Καλησπερα σε ολους,θελω την βοηθεια σας γτ δεν ειναι ο τομεας μου αυτος οποτε θελω τα φωτα των πιο εμπειρων! Εβαλα Wind FTTH 100 κ το ρουτερ τους τοποθετηθηκε στο σαλονι...το pc μου ειναι στο δωματιο μου κ ειναι σταθερος υπολογιστης κ δεν εχω wifi...θελω να συνδεθω για να εχω ιντερνετ με οσο το δυνατον μικροτερες απωλειες ταχυτητας (κριμα ειναι να πληρωνω 100αρα κ να πιανω 60-70) Ποια πιστευεται ειναι η καλυτερη λυση...απευθειας καλωδιο ethernet απο το ρουτερ στο pc μου (τρυπωντας τοιχους,καναλαια κτλ) ή με τπτ extender,powerline κτλ που δεν ξερω καν τις διαφορες του,χρηση Η βοηθεια σας θα ειναι πολυτιμη πραγματικα!!!
Damianus Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Η ενσυρματη Ethernet λυση ειναι παντα και η πιο αξιοπιστη. Ακολουθει το powerline και τελος το ασυρματο. Την εσωτερική καλωδίωση να προσεξεις. https://www.cyta.com.cy/mp/informational/support/files/wiring-guide-for-broadband_GR.pdf Επεξ/σία 22 Ιανουαρίου 2021 από Damianus
T0lias Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2021 Σε ευχαριστω πολυ για την απαντηση! Γνωριζεις μηπως τι καλωδιο ethernet θα ηταν καλυτερο να αγορασω που να μην εχει απωλειεες λογω αποστασης? Εννοω cat5,6,7 που βλεπω στο internet...
Damianus Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Για οικιακη χρηση ενα cat 6 / 6a ειναι υπεραρκετο. Επεξ/σία 24 Ιανουαρίου 2021 από Damianus 1
T0lias Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2021 Σε ευχαριστω παρα πολυ! Με βοηθησες αρκετα να λυθουν οι αποριες μου!!!
noble Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2021 Καλησπέρα, εγώ πάντως σε παρόμοια φάση, σαλοκουζίνα router, δωμάτιο desktop, με 100άρα γραμμή, έβαλα ένα ζευγάρι TP-Link Deco M4, ένα στο σαλόνι στο router και ένα το δωμάτιο στο οποίο σύνδεσα με Ethernet τον υπολογιστή και είμαι σούπερ ευχαριστημένος. 100Mbps παντού και wifi και στο Desktop με Ethernet φυσικά...Για την ακρίβεια 200Mbps - 400Mbps (ανάλογα σε ποιο access point συνδέονται οι συσκευές) σε διαμέρισμα 65τμ καθαρά 2 δωμάτια, σαλοκουζίνα, μπάνιο. 80 ευρουλάκια και τέλος. Δεν καταλαβαίνω οτί έχω ασύρματη σύνδεση σε καμία περίπτωση 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα