Amy85 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2021 Ποια Η Γνώμη σας για καντινα με σφολιατικα ήδη στη λαϊκή; θα γίνει μεταβίβαση άδειας λαϊκής κ σκέφτομαι το συγκεκριμένο είδος κ θέλω πολύ την γνώμη σας
NikosKallithea Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2021 Μια χαρά ειναι αν την δουλεύεις μονος σου, βέβαια λογω του ιου δεν είναι και τοσο καλη εποχή.
Speculoos Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2021 Πιο είναι οι πελάτες στις λαϊκές στην Ελλάδα; Έχω την αίσθηση ότι είναι κυρίως ηλικιωμένοι συνταξιούχοι. Αυτοί θα αγόραζαν τυροπιτα ή απλά θα κοιτούσαν να βρουν τις καλύτερες τιμές σε χόρτα, φρούτα, μαρούλια, κανά κουβά και ένα φανελάκι πριν γυρίσουν σπίτι να μαγειρέψουν; Σε αντίθετη περίπτωση αν έχει πέσει ο μέσος όρος ηλικίας το βρίσκω μια χαρά ιδέα κατι που θα προσφέρει ένα γρήγορο σνακ.
NikosKallithea Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2021 8 λεπτά πριν, Speculoos είπε Πιο είναι οι πελάτες στις λαϊκές στην Ελλάδα; Έχω την αίσθηση ότι είναι κυρίως ηλικιωμένοι συνταξιούχοι. Αυτοί θα αγόραζαν τυροπιτα ή απλά θα κοιτούσαν να βρουν τις καλύτερες τιμές σε χόρτα, φρούτα, μαρούλια, κανά κουβά και ένα φανελάκι πριν γυρίσουν σπίτι να μαγειρέψουν; Σε αντίθετη περίπτωση αν έχει πέσει ο μέσος όρος ηλικίας το βρίσκω μια χαρά ιδέα κατι που θα προσφέρει ένα γρήγορο σνακ. Δηλαδη στις λαϊκές για σενα πανε οι γέροι και οι άφραγκοι για χόρτα😂
Speculoos Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε Δηλαδη στις λαϊκές για σενα πανε οι γέροι και οι άφραγκοι για χόρτα😂 Όχι ρε συ τι αφραγκοι, για το που εστιάζονται οι αγορές έγραψα. Έχω πάντως μείνει στην εικόνα του συνταξιούχου που θα βγει πριν μαγειρέψει μεσημεριανό. Αν έχει αλλάξει πολύ καλά, προσωπικά είναι μεγάλη μου χαρά να πηγαίνω από λαϊκή σε λαϊκή (και έχω πολλά χρόνια ακόμα για σύνταξη). Επεξ/σία 22 Ιανουαρίου 2021 από Speculoos
Amy85 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2021 Όχι έχει όλες της ηλικίες η λαϊκή. δεν θα ειναι η αγορά μόνο τους πελάτες σαν πελάτες αλλά και τους εμπόρους κ τους μαναβηδες που έχουν πάγκο στη λαϊκή. Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει τίποτα παρόμοιο (εκτός από καφετέριες που φέρνουν καφέδες) στο μέρος μας κ το σκεφτόμαι πολύ σοβαρά.
Ukforthemoment Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2021 Γιατί μόνο σφολιατοειδή;Και όχι και "βρώμικο" ?
Amy85 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2021 Το βρόμικο έχει απαιτήσεις θέλει 2-3ατομα επιπλέον μόνος δεν γίνεται, ενώ τα σφολιατικα θα μπορέσω κ μόνος να το δουλέψω Πείτε μου σας παρακαλώ πως απαντάω πάνω στην ερώτηση σας γιατί δεν το έχω βρει ακόμα. Ευχαριστώ
phanispal Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2021 Πατάς εκεί που λέει Παράθεση στο εκάστοτε μήνυμα. Με το + μπορείς να κάνεις πολλαπλή παράθεση.
Βασίλης_29 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2021 Το θέμα καντίνα δεν το βλέπω ποτέ με αρνητικό τρόπο, το πλεονέκτημα της είναι ότι μπορείς να την μεταφέρεις σε σημείο που δεν υπάρχουν άλλα μαγαζιά και ανταγωνισμός, ειδικά δε αν είναι κοντά σε δρόμο με φορτηγά και νταλίκες που σταματάνε για βρώμικο, ακομα καλύτερα. Μιλάω όμως για καντίνα με σουβλάκια και λοιπά. Για σφολιατοειδη δεν το θεωρω και τόσο καλή ιδέα υπό την έννοια του τρόπου παρασκευής των προϊόντων σου, εδώ που μένω κέντρο Αθήνας, τα μισά μαγαζιά που φτιάχνουν τέτοια σνακ δεν αξίζουν μια, τα αγοράζουν κατεψυγμένα από κάπου και τα ψήνουν, ορισμένα είναι κυριολεκτικά μόλις τα αγοράσεις να τα πετάξεις στα σκουπίδια, απορώ πως συντηρούνται, τα μόνα που αξίζουν είναι από φούρνους που τα φτιάχνουν μόνοι τους έχοντας όμως γνώση και εμπειρία, αν νομίζεις ότι θα βρεις ένα βιβλίο με συνταγές και καθάρισες μάλλον θα απογοητευτείς, δεύτερον και υπό την προϋπόθεση ότι έχεις πελατεία, πρέπει να φροντίσεις να έχεις πολλά για να μην τελειώνουν και όταν έρχεται ο πελάτης για κάτι συγκεκριμένο να φεύγει, εγώ ας πούμε προτιμώ κρουασανοειδη οτιδήποτε. Αυτά που είπα βέβαια ισχύουν και για τα σουβλάκια και το βρώμικο, όσο βρώμικο να είναι το σίγουρο είναι ότι πρέπει να είναι καλό. Σωστή η παρατήρηση κάποιων για το ηλικιακο προφιλ όσων πάνε στην λαϊκή, από μεσήλικες και ηλικιωμενους μην περιμένεις πολλά μην πω τίποτα, στα λέω γιατί έχω μπόλικα τέτοια μαγαζιά εδώ κοντά μου και γύρω μου και βλέπω τακτικά τι ηλικίες συχνάζουν σε αυτά, μαθητοκοσμος, φοιτητοκοσμος, 25 αντε μέχρι 45 που και που, οι υπόλοιποι άμα λάχει που λέμε.
StamTheMan Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2021 34 λεπτά πριν, Amy85 είπε Το βρόμικο έχει απαιτήσεις θέλει 2-3ατομα επιπλέον μόνος δεν γίνεται, ενώ τα σφολιατικα θα μπορέσω κ μόνος να το δουλέψω Φιλε μου εαν δεν το εχεις κανει μερικα χρονια,θα σε συμβουλευα να μην ασχοληθεις. Πρεπει να ξερεις τις κακοτοπιες ειδικα,για να μην σε τσακισει η φαση. Πολλοι πηγαν να μπλεξουν με το κολπο καφες-σφολιατα χωρις να εχουν καμια σχεση περαν απο πελατες,και φαγανε τα μουτρα τους. Γενικοτερα εαν δεν εχεις κανει σαν υπαλληλος το επαγγελμα που θες να ξεκινησεις,καλο ειναι να μην κανεις πειραματα σε τετοιους καιρους. 2
Ukforthemoment Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2021 4 λεπτά πριν, Βασίλης_29 είπε Το θέμα καντίνα δεν το βλέπω ποτέ με αρνητικό τρόπο, το πλεονέκτημα της είναι ότι μπορείς να την μεταφέρεις σε σημείο που δεν υπάρχουν άλλα μαγαζιά και ανταγωνισμός, ειδικά δε αν είναι κοντά σε δρόμο με φορτηγά και νταλίκες που σταματάνε για βρώμικο, ακομα καλύτερα. Μιλάω όμως για καντίνα με σουβλάκια και λοιπά. Για σφολιατοειδη δεν το θεωρω και τόσο καλή ιδέα υπό την έννοια του τρόπου παρασκευής των προϊόντων σου, εδώ που μένω κέντρο Αθήνας, τα μισά μαγαζιά που φτιάχνουν τέτοια σνακ δεν αξίζουν μια, τα αγοράζουν κατεψυγμένα από κάπου και τα ψήνουν, ορισμένα είναι κυριολεκτικά μόλις τα αγοράσεις να τα πετάξεις στα σκουπίδια, απορώ πως συντηρούνται, τα μόνα που αξίζουν είναι από φούρνους που τα φτιάχνουν μόνοι τους έχοντας όμως γνώση και εμπειρία, αν νομίζεις ότι θα βρεις ένα βιβλίο με συνταγές και καθάρισες μάλλον θα απογοητευτείς, δεύτερον και υπό την προϋπόθεση ότι έχεις πελατεία, πρέπει να φροντίσεις να έχεις πολλά για να μην τελειώνουν και όταν έρχεται ο πελάτης για κάτι συγκεκριμένο να φεύγει, εγώ ας πούμε προτιμώ κρουασανοειδη οτιδήποτε. Αυτά που είπα βέβαια ισχύουν και για τα σουβλάκια και το βρώμικο, όσο βρώμικο να είναι το σίγουρο είναι ότι πρέπει να είναι καλό. Σωστή η παρατήρηση κάποιων για το ηλικιακο προφιλ όσων πάνε στην λαϊκή, από μεσήλικες και ηλικιωμενους μην περιμένεις πολλά μην πω τίποτα, στα λέω γιατί έχω μπόλικα τέτοια μαγαζιά εδώ κοντά μου και γύρω μου και βλέπω τακτικά τι ηλικίες συχνάζουν σε αυτά, μαθητοκοσμος, φοιτητοκοσμος, 25 αντε μέχρι 45 που και που, οι υπόλοιποι άμα λάχει που λέμε. Πάντα το είχα απορία: μπορείς να το στήσεις όπου θες ή στην άδεια γράφει συγκεκριμένα μέρη;
DimosthenisG Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Η λαϊκή αγορά έχει πάντα δουλειά. Ρε παιδιά μόνο εγώ κατάλαβα ότι θέλει να πουλάει σφολιατες και ζυμαρια κατεψυγμένα και όχι ετοιμα και ζεστά? Επεξ/σία 22 Ιανουαρίου 2021 από DimosthenisG 1
Βασίλης_29 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2021 20 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Πάντα το είχα απορία: μπορείς να το στήσεις όπου θες ή στην άδεια γράφει συγκεκριμένα μέρη; Δεν ξέρω τι παίζει με τις καντίνες αλλά νομίζω ότι πρέπει να το αναφέρεις σε κάποια αρχή το σημείο που θα εισαι στημμενος, για δημόσιο χώρο θέλει άδεια του οικείου Δήμου, για ιδιωτικό πχ οικόπεδο θέλει την σύμφωνη γνώμη των ιδιοκτητών που λογικά θα τους πληρώνεις και ένα συμβολικό νοικι. 21 λεπτά πριν, DimosthenisG είπε Η λαϊκή αγορά έχει πάντα δουλειά. Ρε παιδιά μόνο εγώ κατάλαβα ότι θέλει να πουλάει σφολιατες και ζυμαρια κατεψυγμένα και όχι ετοιμα και ζεστά? Μάλλον μόνο εσύ κατάλαβες. Αλλά ακόμα κι έτσι, ακομα χειρότερα.
Amy85 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2021 1 ώρα πριν, phanispal είπε Πατάς εκεί που λέει Παράθεση στο εκάστοτε μήνυμα. Με το + μπορείς να κάνεις πολλαπλή παράθεση. Ευχαριστώ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα