borealisnor Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2021 Καλησπέρα ψάχνω κάτι σε αυτά τα τρία αυτοκίνητα παλιά κ φτηνά... Χρήση καθαρά για το κέφι μου κ λεφτά γύρω στα 3000. Έχουν κάποιο μυστικό σε φόρο πολυτελείας για παράδειγμα; Η σε συντήρηση; Για τα benz τα μικρά πχ a140 άκουσα ότι έχουν σκληρά συνεργεία γιατί θέλει όλη η μηχανή ξεκοκκαλισμα ακόμη κ για το πιο απλό. Δηλώνω αδαής οποίος έχει γνώσεις ας βοηθήσει παρακαλω..
Ukforthemoment Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2021 Μάλλον το λιγότερο ζημιάρικο είναι το beetle . 1
StamTheMan Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2021 6 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε Μάλλον το λιγότερο ζημιάρικο είναι το beetle . Και μακραν πιο φθηνο.
vins Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2021 Κάτοχος παλιού a160. Παθιαρικα αμάξια γενικα και λογω του μηχανισμού sandwich που έχουν, οντως χρειάζονται βγάλσιμο μηχανής για διαφορες εργασίες, τις οποίες όμως αν πάρεις μεταχειρισμενο και κανονίσεις να τις κάνεις όλες μαζί όπως έκανα εγώ, θα γίνει 1 φορά. πχ καδενα, σετ συμπλέκτη, μίζα κλπ οποτε αν βρεις και σωστό μαστορα δε θα σε γδαρει. Επίσης ακριβως επειδή είναι παθιαρικα υπάρχουν πολλά ανταλλακτικα από ebay και antallaktika online πχ, σε πολύ καλές τιμές και -παλι αν βρεις σωστό μαστορα θα σου βγει οικονομικα. 2 σημαντικά ζητήματα που βγάζουν τα αμάξια είναι η ηλεκτρουδραυλικη αντλια του τιμονιού, όπου βρίσκεις με 160€ ανακατασκευασμενη από ebay με 2 χρονια εγγυηση και ο αισθητήρας maf, που είναι ενσωματωμένο στον εγκέφαλο, ο οποίος επισκευάζεται με κόστος γύρω στο 200αρι. Αυτά χωρίς να βγει ο κινητήρας. Το αμαξάκι ειναι συμμαζεμενο σε μηκος και ψηλό, ιδανικό για πόλη και πέφτουν τα καθίσματα πισω και γίνεται μίνι βαν (εχω κανει 2 μετακομίσεις με αυτο μόνο ψυγείο και καναπέδες χρειάστηκαν φορτηγακι/αγροτικο). Το 1600 τραβάει πολύ καλά, για το 1400αρι δεν ξερω. Αν το βρεις σε ιδιαίτερα χαμηλη τιμη όπως εγώ (1300€ μοντέλο 2000, αγορα πριν 4 χρονια) και βρεις γνώστη μαστορα να στα κάνει όλα εξαρχής με ανταλλακτικα δικά σου, μπορεί να σου βγει γύρω στα 2500€. Σίγουρα μπορείς να βρεις πολύ καλύτερα, ωστόσο εγώ όταν το πήρα ενω αρχικα το μετάνιωσα, με έχει βολέψει τελικα πολύ από άποψη χώρου και ευκολης μετακινησης, ενώ έχω κάνει και βαρβατα ταξίδια (1600άρι όμως). Για τα άλλα 2 αμάξια δεν εχω αποψη, ωστόσο σε αυτά τα χρήματα νομιζω οτι μπορείς να δεις και φιέστα σε πιο καινούριο αν σου αρέσει. 1
Ukforthemoment Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2021 Το Μερκ είχε κάποιο πρόβλημα απο την εταιρία ,ευστάθειας;Δεν θυμάμαι .
vins Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2021 1 ώρα πριν, Ukforthemoment είπε Το Μερκ είχε κάποιο πρόβλημα απο την εταιρία ,ευστάθειας;Δεν θυμάμαι . Το πρώτο που έβγαλαν το '97 νομιζω, απέτυχε στο elk test και έγινε τρελός ντόρος, ίσως το μεγαλύτερο πλήγμα στην ιστορία της ever, οπότε η mercedes ξοδεξε τρελό χρημα, σταμάτησε την παραγωγή, ανακαλεσε ολα τα πρώτα μοντέλα, έβαλε esp, έκαναν αλλαγές στα λαστιχα και στα αμορτισερ και κάλεσαν μετα 1000 δημοσιογράφους για να παρευρεθούν στο νέο τεστ όπου και πέρασε με μεγάλη ασφαλεια. Φυσικα ολα τα μοντέλα που βγήκαν από την παραγωγή μετά ολα τα παραπάνω τα είχαν στάνταρ. Τα ξερω γιατι κι εγω τα έψαξα πολύ. 1 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα