Damianus Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Ποτε δεν εχω σκεφτει, να καταστρεψω περιουσια αλλου η να ασκησω βια. Ολα τα παραπανω εχουν να κανουν με τα τοξικα περιβαλλοντα που εχουν αναπτυχθει οι συγκεκριμενοι. Και μεγαλη ευθυνη εχουν κυριως οι γονεις που δεν ασχοληθηκαν, αδιαφορησαν, οι διαλυμενες οικογενειες απο τις οποιες προηλθαν, οι "φιλοι" που τους επηρεασαν. Η μεγαλυτερη ευθυνη ωστοσο ειναι προσωπικα δικια τους που δεν εξελιχθηκαν, τοσο απο μερια προσωπικοτητας, συναισθηματικης νοημοσυνης οσο και απο ικανοτητων. Η οργη, ο θυμος πρεπει να ειναι παραγωγικοι παραγοντες,που να οδηγουν στο να βελτιωνεσαι , να χτιζεις , να δημιουργεις, να συνεισφερεις στη κοινωνια, ωστε να υπαρχει γενικοτερη προοδος, ευημερια και αναπτυξη στο συνολο και τον τοπο. Επεξ/σία 22 Ιανουαρίου 2021 από Damianus 1
thanasisxask Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2021 1 ώρα πριν, Damianus είπε Ποτε δεν εχω σκεφτει, να καταστρεψω περιουσια αλλου η να ασκησω βια. Ολα τα παραπανω εχουν να κανουν με τα τοξικα περιβαλλοντα που εχουν αναπτυχθει οι συγκεκριμενοι. Και μεγαλη ευθυνη εχουν κυριως οι γονεις που δεν ασχοληθηκαν, αδιαφορησαν, οι διαλυμενες οικογενειες απο τις οποιες προηλθαν, οι "φιλοι" που τους επηρεασαν. Η μεγαλυτερη ευθυνη ωστοσο ειναι προσωπικα δικια τους που δεν εξελιχθηκαν, τοσο απο μερια προσωπικοτητας, συναισθηματικης νοημοσυνης οσο και απο ικανοτητων. Η οργη, ο θυμος πρεπει να ειναι παραγωγικοι παραγοντες,που να οδηγουν στο να βελτιωνεσαι , να χτιζεις , να δημιουργεις, να συνεισφερεις στη κοινωνια, ωστε να υπαρχει γενικοτερη προοδος, ευημερια και αναπτυξη στο συνολο και τον τοπο. Μα δεν βλέπεις τι έγινε στο μέτρο με τον σταθμάρχη; η μάνα αντί να τα μαζέψει τα παιδιά, τους έδινε δίκιο. Δηλαδή να κάνει το δικό μου παιδί μ@λ@κιες και να πάρω το μέρος του! Δεν έγιναν αυτά όταν ήμουν με τους γονείς μου και ούτε πρόκειται να γίνει στην δικιά μου οικογένεια. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα