coffeex Δημοσ. 3 Μαρτίου 2021 Μέλος Δημοσ. 3 Μαρτίου 2021 Μόλις τώρα, Chrisxxx είπε Συνεχιζει να μεταβαλλεται το μεγεθος του Κονγκ παντως. Δεν εχω κανενα θεμα με τετοιες ταινιες αρκει να μην προσπαθουν να παρουν τον εαυτό τους σοβαρα οπως γινεται στη σειρά. Και φτανει πια με το human drama σε ενα monster fight, ας αποφασισουν τι ταινια θελουν να φτιάξουν, δεν γίνεται λίγο απο όλα. Ακριβώς αυτό που γράφεις. Ειδικά σε κάποιες σκηνές σε αυτό το video οι διαφορές στο μέγεθος είναι τεράστιες.
KilliK Δημοσ. 4 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2021 (επεξεργασμένο) the folly of man Επεξ/σία 4 Μαρτίου 2021 από KilliK 2
7nisiotis Δημοσ. 21 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2021 200 τρέιλερ έχουν βγει. Μέχρι στιγμής έχω δει μόνο το πρώτο, ευτυχώς.
velociraptoras Δημοσ. 21 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2021 αν και μαπα φαίνεται, ετσι για τα εφε θέλω να το δω σε σινεμα, αντέχω και με μασκα και χωρις ποπ κορν 😷 αλλά σιγα μην τα ανοίξουν
Super Moderators Thresh Δημοσ. 22 Μαρτίου 2021 Super Moderators Δημοσ. 22 Μαρτίου 2021 Πλήρωνα για OwlKitty... 2
dekulinkgr Δημοσ. 31 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2021 (επεξεργασμένο) Βγηκε στα γνωστα μερη. edit Την ειδα .Αρκετα διασκεδαστικη σαν ταινια.Εχει ολα τα κλισε βεβαια τετοιων ταινιων αλλα ενταξει βλεπεται.Για μια ταινια χαλαρη των 2 ωρων μια χαρα.Μεγαλο συν οτι δειχνει τους ανθρωπους οσο χρειαζεται,δεν ειναι godzilla φαση δηλαδη. Παντως το Skull Island παραμενει μακραν η καλυτερη ταινια σε αυτον τον κινηματογραφικο universe. Κριμα ομως που οι κινηματογραφοι ειναι ακομη κλειστοι ☹️ Επεξ/σία 1 Απριλίου 2021 από dekulinkgr 2
Diinekis21 Δημοσ. 3 Απριλίου 2021 Δημοσ. 3 Απριλίου 2021 (επεξεργασμένο) Υπάρχει κανένα καλό recap του τι έχει γίνει προ Godzilla vs Kong στο franchise; Επεξ/σία 3 Απριλίου 2021 από Diinekis21
7nisiotis Δημοσ. 3 Απριλίου 2021 Δημοσ. 3 Απριλίου 2021 (επεξεργασμένο) Στα θετικά αρκετά καλές μάχες - μ'αρεσε ο χαρακτήρας του Kong, φαίνεται πιο "ανθρώπινος" σε αυτή τη ταινία. Καλή ιδέα η αλληλεπίδραση Κονγκ - κοριτσιού αλλά θα μπορούσε να είχε υλοποιηθεί λίγο καλύτερα. Επίσης έκαναν κάτι στο CGI; ή μόνο εγώ έχω την εντύπωση ότι ήταν χειρότερο σε αρκετές περιπτώσεις ειδικότερα του Godzilla από τις προηγούμενες ταινίες του Monsterverse; ή οι μάχες χωρίς την ύπαρξη σκοταδιού που κάλυπτε τις άλλες έπαιξε ρόλο δίνοντας αυτή την εντύπωση; Σε αρκετά σημεία ( κοντινά πλάνα του Kong ) ήταν θαυμάσιο το αποτέλεσμα ενώ παρατήρησα μερικές στιγμές που ήταν ένα κλικ πιο υποβαθμισμένα ειδικότερα του G. Στα αρνητικά, ξεχώρισα: - Επίσης κατώτερη μουσική επένδυση από τις προηγούμενες. KoTM έπος ήταν σε αυτό το τομέα. - Ανθρώπινη παρουσία πιο ενοχλητική από ποτέ. - Ηλίθια αστεία από "npc" ανθρώπους τα οποία δεν χρειαζόταν να είναι μέσα. Τουλάχιστον βάλε τους να εξηγούν κάτι από το lore περισσότερο, στις προηγούμενες απλά υπήρχαν, εδώ είναι ενοχλητικοί αλλά και τραγικά αστείοι. - Το σενάριο- η κεντρική πλοκή- θα μπορούσε να ήταν καλύτερο (ακόμα και για τέτοιου είδους ταινία). Έστω λίγο lore να έδιναν παραπάνω. Το KotM γενικά μαρεσε κάπως αρκετά παραπάνω. Επεξ/σία 4 Απριλίου 2021 από 7nisiotis
firewalker Δημοσ. 3 Απριλίου 2021 Δημοσ. 3 Απριλίου 2021 Την είδα στην δουλειά την ώρα που έγραφα κάτι απλά scripts. Απλή διασκευαστική ταινία κατάλληλη για παράλληλη εργασία.
mecanomecano Δημοσ. 4 Απριλίου 2021 Δημοσ. 4 Απριλίου 2021 (επεξεργασμένο) Την είδα χτες το βραδυ.Mindless fun.Παρα τον τιτλο αυτη ειναι μια ταινια για τον Kong (ο Godzilla ειναι δευτερεύων χαρακτηρας) Στα θετικα -Πολυ καλες μαχες,το CGI καλυτερο απο οτι περιμενα -Σωστη διαρκεια δεν τραβαει περισσοτερο απο οσο χρειαζεται -Ωραιος ο Kong και μου αρεσε η φιλια του με το κοριτσι Στα αρνητικα -η πλοκη ειναι αρες μαρες κουκουναρες -μετρια μουσικη - Περα απο την Jia (το κοριτσι που ξερει νοηματικη) οι αλλοι homo sapiens ειναι λιγο-πολυ filler - Πολυ χοντρομπαλάς ο Godzilla .Η ταινια του 1998 ηταν μετρια αλλα ειχε εναν πιο αθλητικο Godzilla (Χαζη) Απορια :Στην ταινια καταστρεφεται το συμπαν,πολεις,πλοια κλπ ολα αυτα ποιος θα τα πληρωσει? Επεξ/σία 4 Απριλίου 2021 από mecanomecano 2
VonLoutsos Δημοσ. 4 Απριλίου 2021 Δημοσ. 4 Απριλίου 2021 1 hour ago, mecanomecano said: (Χαζη) Απορια :Στην ταινια καταστρεφεται το συμπαν,πολεις,πλοια κλπ ολα αυτα ποιος θα τα πληρωσει? Ο Kong μαζι με Godzilla, γιαπί, πιλοφόρι, μυστρί παραδοσιακή εργατιά. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα